Solar State și Mikayla își unesc forțele pentru lansarea melodiei „Cheers”

Streaming Link: https://listen.lnk.to/CheersPR

Producătorul muzical Solar State și talentata artistă Mikayla au lansat recent piesa intitulată „Cheers”.

„Cheers” este o piesă vibrantă, care îmbină elemente de pop, dance și influențe electronice. Energiea contagioasă și ritmul captivant al melodiei fac din aceasta un hit perfect pentru petreceri și momente de distracție.

Solar State, cunoscut pentru abilitățile sale de producție muzicală și talentul său incontestabil, a creat un cadru sonor dinamic și captivant pentru versurile și vocea impresionantă a Mikaylei.

Mikayla aduce melodiei „Cheers” o notă personală și autentică. Versurile puternice și mesajul inspirațional al piesei reflectă perseverența și încrederea în sine necesare pentru a înfrunta provocările vieții și a sărbători reușitele.

Solar State este un producător muzical talentat, cunoscut pentru creațiile sale inovatoare și abilitățile sale de a crea melodii captivante și ritmuri vibrante. Pasiunea sa pentru muzică și talentele sale artistice l-au consacrat ca un nume influent în industria muzicală contemporană.

Mikayla este o artistă talentată cu o voce impresionantă și o abordare muzicală autentică. Mikayla a reușit să cucerească inimile ascultătorilor și să devină o prezență strălucitoare în industria muzicală.

 

 

 

 

 

Rea Garvey a lansat single-ul “Free Like The Ocean”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/FreeLikeTheOceanPR

Rea Garvey a lansat single-ul “Free Like The Ocean”. Este înțelepciunea unei inimi care vorbește cu încredere profundă, curaj mare și pasiune pură. Inima îi aparține lui Rea Garvey și ne-o deschide pe noul său single „Free Like The Ocean”, semnalând începutul unui nou capitol muzical. Prima previzualizare de pe noul său album arată din nou versatilitatea creativă a lui Garvey. Piesa îl vede revenind la tema centrală care îi traversează toată munca: dragostea.

„‘Free Like The Ocean’ este un cântec despre iubirea necondiționată. Este vorba despre a dori pe cineva fără a încerca să-l izolezi”, explică Rea Garvey. Versurile vin cu o profunzime tipică lui Garvey, dar nu lipsită de ușurința care îi este și caracteristică. A aborda aceste probleme cu o viziune emoționantă, subtilă – dar mereu plină de speranță și optimistă.

Desigur, acest lucru necesită și curajul de a ne arăta așa cum suntem. „Free Like The Ocean” ne îndeamnă să facem exact asta. Să avem încredere că iubirea necondiționată va accepta ceea ce suntem.

Din punct de vedere muzical, această melodie puternică, cu melodia ei captivantă, se va bloca cu siguranță în capul tău și probabil o să rămână acolo destul de mult timp. Piesa a fost scrisă de Rea Garvey și Dag Lundberg (Purple Disco Machine, Felix Jaehn, Ray Dalton, printre alții) și a fost produsă împreună cu Nico Rebscher, care a mai lucrat cu nume precum Zoe Wees, Alice Merton și Sarah Connor.

 

 

 

Jon Batiste lanseaza „Be Who You Are (Real Magic)”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/BeWhoYouArePR

Jon Batiste a făcut echipă cu Coca-Cola și a distribuit noua piesă „Be Who You Are (Real Magic)” – lansând cel de-al doilea sezon al COKE STUDIO.

Melodia marchează prima piesă originală lansată de COKE STUDIO și începe cel de-al doilea sezon al platformei sale muzicale globale, concepută pentru a uni noi talente emergente de pe tot globul.

Scrisă de compozitorul american, câștigător al unui Grammy, Jon Batiste, piesa îi celebrează pe cei care rămân fideli sinelui lor autentic și transmite mesajul că atunci când acceptăm diferențele unul altuia, se poate întâmpla „magie adevărată”. De asemenea, include apariții ale grupului de fete K-pop NewJeans, cântăreața Cat Burns, rapperul eclectic din Atlanta, J.I.D și starul pop câștigător al unui Grammy Latin, Camilo.

„Sunt mândru să colaborez cu Coca-Cola pentru a împărtăși lumii un mesaj de încurajare și umanitate prin muzica mea”, a spus Batiste despre colaborare. „Aceasta este o abordare atât de netradițională și inovatoare pe care am adoptat-o și mi s-a părut foarte organic să fac doar chestia cu World Music Radio.

„Când am scris „Be Who You Are (Real Magic)” am fost inspirat să creez un imn care să surprindă magia adevărata care se întâmplă atunci când ne unim ca sinele nostru autentic”, a continuat el. „Ne-am distrat foarte mult și sper că oamenii de pretutindeni simt atmosfera.”

În 2020, a fost onorat cu un premiu Oscar pentru cea mai bună muzică originală pentru munca sa la filmul Disney/Pixar Soul, pe care l-a împărtășit cu colegii compozitori Trent Reznor și Atticus Ross. Scorul i-a adus, de asemenea, un Glob de Aur, un BAFTA, un NAACP Image Award și un Critic’s Choice Award. Batiste a devenit al doilea compozitor de culoare din istorie, după legendarul muzician de jazz Herbie Hancock, care a câștigat un premiu Oscar pentru compoziție. Batiste a fost headliner-ul celebrului New Orleans Jazz Fest din 2023 în luna mai, captivând publicul show-ul sau.

 

 

 

Kid Cudi a lansat single-ul “Porsche Topless”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/PorscheToplessPR

Kid Cudi a lansat single-ul “Porsche Topless”. Acesta marchează sosirea celui de-al nouălea său album solo.

Ultima dată când am auzit de Cudi a fost la ENTERGALACTIC din 2022, care a aterizat în tandem cu proiectul NETFLIX cu același nume. Dincolo de a acumula sute de milioane de stream-uri, a intrat în Top 15 al Billboard 200 și a apărut drept al șaptelea său debut în Top 20 în topul respectiv. În plus, a câștigat o nominalizare la categoria “Outstanding Soundtrack/Compilation Album” la NAACP Image Awards.

În continuare, Cudi urmează să aibă apariții la Lyrical Lemonade Summer Smash din Chicago pe 23 iunie și un loc principal la Hard Festival din Los Angeles pe 6 august.

 

 

 

Machine Gun Kelly a lansat single-ul “Pressure”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/PressurePR

Machine Gun Kelly a lansat single-ul “Pressure”. Versurile înflăcărate ale lui Machine Gun Kelly sunt inovative, dovedind că abilitățile lui rap sunt la fel de bune ca abilitățile sale de rockstar. Videoclipul pentru „PRESSURE”, regizat de Sam Cahill, a fost filmat, în principal, în Cleveland și îi prezintă pe foștii campioni World of Dance, Elevated Crew.

Pe 31 mai, artistul nominalizat la GRAMMY a cântat la legendara Royal Albert Hall din Londra. Spectacolul a dat startul unui turneu de o lună în toată Europa, care se va încheia pe 13 iulie, la Tønsberg.

 

 

 

Toosii a lansat albumul „NAUJOUR”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/NaujourPR

Toosii a lansat albumul „NAUJOUR”. Proiectul de 19 piese include „Favorite Song”, single certificat cu platină, care este numărul 1 la Rhythm radio și este, în prezent, in top 5 al clasamentului Billboard Hot 100. Aclamat de Complex drept una dintre „cele mai strălucitoare vedete ale muzicii”, Toosii va susține albumul printr-un turneu amplu de vară.

Născut NauJour Lazier Grainger în Syracuse, NY, Toosii a început să se concentreze pe muzică după ce s-a mutat în Raleigh, NC. El spune: „Întotdeauna mi-am spus că, atunci când voi lansa la albumul meu de debut, va fi un album auto-intitulat. Simt că există o diferență între NauJour și Toosii și, cu acest album, le ofer oamenilor realitatea din viața mea.”

„Favorite Song” a strâns peste 260 de milioane de stream-uri globale combinate, în timp ce sunetul a fost utlizat în peste cinci milioane de creații globale TikTok, câștigând peste trei miliarde de vizionări combinate. XXL Magazine a pus „Favorite Song” (feat. Future) [Toxic Version] pe lista sa cu cele mai bune melodii hip-hop noi.

După ce a lansat o serie de proiecte între 2017 și 2019, Toosii și-a consolidat statul de vedetă cu albumul de debut, Platinum Heart, care a inclus favoritele fanilor „Love Cycle” și „Red Lights”. A urmat Poetic Pain, care l-a injectat pe Toosii în conștiința națională și i-a câștigat un loc la XXL Freshman 2021. De acolo, și-a păstrat impulsul cu eforturi precum Thank You for Believing și Pretty Girls Love Toosii, care i-au combinat vocea senzuală cu peisaje sonore discrete.

„Vreau ca NAUJOUR să fie un proiect clasic, atemporal”, spune Toosii. „Vreau ca oamenii să înțeleagă cine sunt cu adevărat și să recunoască că sunt un artist care va fi în preajmă pentru totdeauna și nu pentru moment.”

 

 

 

 

Cian Ducrot a lansat single-ul „Heaven”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/CDHeavenPR

Cian Ducrot a lansat single-ul „Heaven”. Întotdeauna dornic să se conecteze cu fanii într-un mod personal și inovator, Cian se apropie acum de 7 milioane de ascultători pe Spotify, precum și de 4,4 milioane de urmăritori pe TikTok. De asemenea, recent a fost invitat să se alăture The Jonas Brothers în timpul spectacolului lor de la Royal Albert Hall.

Un artist care găsește constant inspirație din dragostea și angajamentul pentru familia sa, „Heaven” îl vede pe Cian reflectând asupra legăturii sale cu fratele său. Este o poveste de viață într-o melodie de patru minute, care începe cu Cian fiind luat de fratele său după ce a căzut de pe bicicletă în copilărie și trece până la fratele său uitându-se cu mândrie în timpul recentelor spectacole ale lui Cian cu Ed Sheeran.

Cian spune: „Am vrut să scriu o melodie care să pară că poate fi cântată de mii de oameni pe un stadion și care să-i unească pe toți împreună în acest sentiment comun de dragoste și euforie. „Heaven” este un cântec pe care l-am scris despre legătura mea cu fratele meu și despre dragostea noastră. Este o mulțumire pentru el și un cântec cu care sper că mulți oameni se vor conecta din cauza legăturii și dragostei lor cu frații și familia lor.”

Albumul de 14 piese „Victory” conține, de asemenea, single-urile recente ale lui Cian „All For You”, „I’ll Be Waiting” și „Part of Me”, și este disponibil pentru precomandă.
Planurile de turnee ale lui Cian pentru 2023 au fost extinse recent cu confirmarea unui turneu mondial major „Victory”, care include cel mai mare spectacol din Londra, de până acum, la Eventim Apollo.

 

 

 

 

 Moneybagg Yo a lansat mixatape-ul “Hard To Love”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HardToLovePR

Moneybagg Yo a lansat mixatape-ul “Hard To Love”. După ce a declanșat o furtună de entuziasm și speculații când a anunțat data lansării sale – și la doi ani după cel mai recent proiect al său – Bagg s-a întors mai concentrat ca niciodată.

Mixtape-ul a fost precedat de o scrisoare lungă postată pe contul său de Instagram. „Am câștigat și pierdut mai mult decât am crezut vreodată că voi avea”, a scris Bagg, „și nu am avut altă ieșire sigură pentru toate emoțiile și gândurile întunecate care au venit cu asta, în afară de a face muzică.” Acest tip de onestitate este caracteristica definitorie a Hard To Love. Certified Speaker a distribuit diverse single-uri, inclusiv „Quickie”, „Motion God”, „On Wat U On”, apreciata sa colaborare cu partenerul de label, GloRilla și, cel mai recent, „Ocean Spray”. Mixtape-ul include, de asemenea, „Keep It Low”, colaborarea cu Future, precum și colaborări suplimentare cu Fridayy, YTB FATT, Shott Off și Lil Durk.

Înainte de Hard To Love, Moneybagg Yo a împărtășit albumul său de top, A Gangsta’s Pain, care a fost al patrulea cel mai bine vândut album rap din 2021. Pe lângă faptul că albumul său a ajuns pe locul 1, el a ajuns pe primul loc în topurile radio de patru ori consecutiv cu „Said Sum”, „Time Today”, „Wockesha” și „Scorpio”.

În doar câțiva ani, Moneybagg Yo s-a consolidat drept una dintre cele mai irezistibile voci din club și de pe străzi. Rapperul a fost, de asemenea, nominalizat la Billboard Music Awards și iHeartRadio Award și a colaborat cu vedete de top precum Kanye West, 2 Chainz și YG. Cu Hard to Love, el adaugă un alt capitol captivant discografiei sale stelare.

HARD TO LOVE TRACKLIST:
1. They Say
2. Keep It Low ft. Future
3.F My BM
4. Ocean Spray
5. Lies ft. Fridayy
6. Sholl Is
7. Still
8. Free Lil A (Interlude)
9. Hurt Man
10. Shot Off Gumbo ft. YTB FATT x Shott Off
11. No Show
12. Where Ya Bih @
13. Goin Thru It
14. Rock Out ft. Lil Durk & YTB FATT
15. Super Wet
16. Motion God
17. Nun Like Me
18. Quickie
19. On Wat U On ft. GloRilla
20. More Sick

 

 

 

 

Alesso a lansat single-ul “Without You”

Stream / Download: 

https://umu.lnk.to/WithoutYouPR

Alesso a lansat single-ul “Without You”, care amintește de primele hituri emblematice ale artistului. O lansare foarte așteptată, „Without You” este single-ul ales de fani din trei piese prezentate pe canalele sociale ale Alesso. Lansarea de astăzi vine exact la timp pentru ca hitmakerul să cânte în timpul turneului său tocmai început, care va continua prin orașele și festivalurile importante de pe tot globul.

„Without You” este a doua piesa a lui Alesso lansata in acest an, după „Caught A Body”, colaborarea cu superstarul nominalizat la GRAMMY, Ty Dolla $ign. Fanii norocoși de la Ultra Music Festival din Miami au avut șansa să asculte acea piesă live pentru prima dată în martie. În această vară, el va continua să lumineze locații și festivaluri din SUA, Europa și Canada, cu un amestec de piese noi, cum ar fi „Without You”.

 

 

 

Martin Garrix face echipă cu Sentinel și Bonn pentru „Hurricane”

Stream / Download: 

https://umu.lnk.to/HurricanePR

Martin Garrix face echipă cu Sentinel și Bonn pentru „Hurricane”. STMPD RCRDS și Tomorrowland Music continuă lansarea EP-ului lor de colaborare cu lansarea foarte așteptată a lui „Hurricane”.

„Hurricane” transportă ascultătorii într-o dimensiune cu totul nouă a muzicii. Cu pasiunea sa de netăgăduit și vibrațiile sale, piesa se dovedește a fi un candidat puternic pentru coloana sonoră a verii.
Vorbind despre colaborare, Garrix și-a împărtășit entuziasmul, declarând: „A existat o energie uimitoare când am creat această melodie. Eu și Bonn am mai lucrat împreună de multe ori înainte, iar vocea sa uimitoare se potrivește perfect cu „Hurricane”.

Sentinel a adăugat „De la prima schiță a acestui cântec, știam că avem un imn pe mâini. I-am avut în minte pe Martin și Bonn încă de la început, așa că a termina melodia împreună cu ei a fost incredibil de special. Suntem cu toții foarte mândri și încântați să o împărtășim lumii.”

Versurile, cuplate cu ritmurile contagioase ale melodiei, creează un amestec irezistibil care rezonează cu ascultătorii la un nivel profund. Nu ratați această colaborare senzațională care pregătește scena pentru o vară incredibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.