Prima zi de vară este despre copii, iar PRO CINEMA vine cu o serie de filme dedicată special celor mici. În luna iunie, în fiecare joi, de la 20:30, pot fi urmărite unele dintre cele mai de succes animații: The Boss Baby: Cine-i șef acasă?, Ursul Yogi, Hotel Transilvania, Hotel Transilvania 2 și Hotel Transilvania 3: Monștrii în vacanță.

Vara asta, suntem PRO VERDE! În perioada 5 – 8 iunie, la PRO CINEMA, telespectatorii pot urmări pelicule ce au ca scop conștientizarea importanței protejării mediului înconjurător, în fiecare seară, de la ora 20:30. Luni, 5 iunie, telespectatorii pot urmări filmul Lumea apelor, unde sunt prezentate riscurile schimbărilor climatice, iar marți, 6 iunie, pelicula Viața lui Pi, o producție care evidențiază minunile pe care le are natura. Miercuri și joi, PRO CINEMA aduce Marmaduke și Ursul Yogi, două filme care au în prim-plan animalele, relația oamenilor cu ele și bucuria de a le vedea în habitatul lor natural.

Cei de acasă se vor putea bucura de actorii lor favoriți, din serialele Las Fierbinți și CLANUL, în comedia S-a furat mireasa, sâmbătă, 3 iunie, de la 20:30. Constantin Diță, Gheorghe Ifrim, Cătălina Grama și Sergiu Costache pot fi văzuți într-o peliculă savuroasă care provoacă hohote de râs.

Filmul românesc continuă în fiecare duminică, de la ora 22:30, iar telespectatorii vor putea urmări SNUPD, Dosarul 631, MO și Neidentificat – producții cu distribuții printre care se regăsesc: Dana Rogoz, Ioana Bugarin, Mădălina Craiu, Maria Obretin și Bogdan Farcaș.

Bruce Willis va aduce acțiunea la PRO CINEMA, în luna iunie. O parte dintre producțiile în care cunoscutul actor a jucat vor fi difuzate în fiecare marți, iar iubitorii de filme de acțiune se pot bucura de titluri, precum Ținta dificilă, Apex, Păcatul cosmic și Măsuri corective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.