Noul parteneriat alimentează și sprijină implicarea activă a copiilor de pretutindeni în protejarea planetei și în schimbarea pozitivă a realității globale alarmante în ceea ce privește schimbările climatice. Acestă colaborare reînnoiește și aduce în atenția publică mișcarea globală începută deja de câțiva ani la inițiativa Cartoon Network în rândul copiilor din întreaga lume.

Envision Racing, cea mai importantă echipă de curse de Formula E și Cartoon Network EMEA, cea mai mare televiziune de seriale animate a Warner Bros. Discovery, au anunțat un nou parteneriat pentru a implica activ copiii și tinerii în cursa împotriva schimbărilor climatice.
Cartoon Network EMEA va lucra alături de Envision Racing pentru a crește gradul de conștientizare a publicului cu privire la problema globală a deșeurilor electronice prin campanii de marketing comune, promoții și jocuri. Acest parteneriat apare ca urmare a contextului în care producția anuală de deșeuri electronice este pe cale să atingă până în 2030 cifra impresionantă de 75 de milioane de tone și include produse precum telefoane mobile, laptopuri, playere MP3, prize și baterii.
Ocaziile de alăturare și participare, la această misiune asumată, includ competiția Recover-E-Waste to Race, unde copiii pot învăța cum să proiecteze și să construiască o mini mașină de curse specifică Formula E folosind deșeuri electrice și electronice, câștigătorii premiilor fiind prezentați la London Formula E-Prix pe 29 iulie.
Inițiativa Campionilor Climei Cartoon Network sprijină și inspiră copiii să acționeze și să ajute mediul înconjurător. Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani pot deveni campioni ai climei, prin gesturi mici de zi cu zi, dar și asumându-și anumite provocări zilnice, contribuind astfel la o lume mai bună, mai sigură și mai prietenoasă cu mediul înconjurător.
Cu ajutorul simpaticelor și cunoscutelor personaje din mult îndrăgitele seriale Uimitoarea lume a lui Gumball și Craig și Dumbrava, copiiii pot pot finaliza sarcini și provocări de reciclare selectivă, creând astfel schimbări reale și tangibile în viața și în jurul lor. Prin acest comportament durabil și educative, aceștia contribuie totodată la formarea unei comunități care nu doar că înțelege importanța sustenabilității, ci și adoptă în viața de zi cu reguli și comportamente sustenabile pentru conservarea resurselor pe care natura ni le oferă dar și pentru un mâine mai curat și mai sigur.
De la lansarea campaniei și website-ului Campionii Climei în iunie 2021, peste 1,5 milioane de provocări au fost finalizate la nivel mondial, iar acest număr continuă să crească zilnic.
Sylvain Filippi, Managing Director și CTO la Envision Racing a declarat: „Envision Racing există pentru a atrage atenția fanilor și publicului larg cu privire la urgența și importanța crizei climatice și pentru a-i coopta în cursa împotriva schimbărilor climatice, cusă care stă la baza activității noastre. Pe lângă testarea noilor tehnologii cu baterii pentru mașini, am pornit

misiunea prin care ne propunem să combatem generarea deșeurilor electronice și de a ajuta la construirea unei economii circulare pentru vehiculele electrice.
Acest parteneriat reprezintă o ocazie incredibilă de a implica copiii și tinerii în crearea unui viitor durabil. Suntem încântați să cooperăm cu Cartoon Network pentru a inspira copii din întreaga lume și pentru a încuraja acest tip de acțiuni într-un număr cât mai mare, în cât mai multe locuri de pe planetă, abia așteptăm să începem și să facem revoluție.”

Monika Oomen, VP Brand, Communications and Digital Content Strategy, Kids EMEA at Warner Bros. Discovery: „Deșeurile electrice și electronice sunt o problemă incredibil de importantă, dar nu îi acordăm suficientă atenție. Prin colaborarea noastră strategică cu Envision Racing, dorim să creștem gradul de conștientizare în rândul copiilor și să îi ajutăm, prin educație și informații, să înțeleagă modul în care pot juca un rol în reducerea deșeurilor electronice. Suntem încântați să colaborăm cu Envision Racing, deoarece acest lucru va ajuta la deschiderea copiilor către un mediu cu totul nou și către o lume în care sunt și mai îndreptățiți să apere mediul înconjurtor și să contribuie la conservarea resurselor pe cre acesta ni le oferă. Împreună, putem face o lume mai bună – pentru noi, dar mai ales pentru generațiile tinere.
Așteptăm cu nerăbdare să extindem campania noastră – Campionii Climei Cartoon Network pentru dotarea copiilor cu instrumentele necesare pentru combaterea deșeurilor electronice din jurul lor.
Campionatul Mondial FIA Formula E este singurul sport care a fost certificat cu emisii de carbon zero de la bun început și a fost clasat și recunoscut independent ca fiind cel mai durabil sport din lume de către punctul de referință global al sustenabilității în sport.
Pe lângă faptul că este cel mai important punctaj din toate timpurile în Formula E, Envision Racing are și o poziție de lider în raport cu sustenabilitatea. Programul său Race Against Climate Change™ inspiră fanii și publicul larg să ia măsuri sustenabile, folosind platforma Formula E, Envision Racing își propune să facă din mobilitatea electrică și energia regenerabilă o realitate globală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.