Documentarul, care o are în prim plan pe cunoscuta actriță Selma Blair și lupta ei împotriva sclerozei multiple, va fi difuzat la TLC marți, 30 mai, de la ora 21:00

Marți, 30 mai, de la ora 21:00, TLC aduce în premieră un documentar mult așteptat în întreaga lume – Selma Blair: Lupta pentru viață. Filmul o urmărește pe celebra actriță, aducând imagini din viața ei pe parcursul unui întreg an, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o boală autoimună care nu are leac.

Documentarul prezintă o femeie care se luptă cu boala ei, în timp ce se confruntă cu provocări precum miturile adânc înrădăcinate despre frumusețe, teama colectivă în jurul dizabilității și a mortalității, precum și lupta pentru acceptarea de sine și căutarea liniștii interioare. Completat cu spiritul și umorul care o caracterizează, filmul o urmărește pe Selma Blair în timp ce acceptă un diagnostic greu care îi schimbă viața și începe o călătorie de tranziție monumentală.

Selma este o forță: actriță, mamă și susținătoare a persoanelor cu dizabilități. Lupta ei curajoasă împotriva sclerozei multiple și deschiderea de a-și împărtăși povestea ei profund personală prin lacrimi și râsete o transformă într-o lecție de viață despre perseverență extraordinară. „Sunt mai mult decât încântată și mândră că acesta este „debutul” meu cinematografic și pentru că am crezut în puterea faptul că o poveste bine spusă ne poate ne conecta pe toți. Eu sunt subiectul acestui film, dar speranța mea este ca toată lumea să se regăsească în el și să găsească o putere și o bucurie pe care poate nu știau că le au„, spune Selma Blair.

Conexiunea mea cu Selma a fost instantanee. Încă de la primul nostru FaceTime am înțeles imediat cine este ea – dezarmantă, fermecătoare, crudă, reală și adevărată„, spune Rachel Fleit, care a regizat documentarul. „Încă de la început am vrut să spun această poveste despre un mod diferit. Sunt onorată că Selma a avut încredere în mine pentru a-i spune povestea.

Documentarul va fi difuzat la TLC pe 30 mai, de la ora 21:00 și este disponibil și pe HBO Max. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

Selma Blair: Lupta pentru viață a fost regizat de Rachel Fleit. Mickey Liddell și Pete Shilaimon, de la LD Entertainment, au produs filmul împreună cu Troy Nankin. Cass Bird este producător executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.