JUNO x JO – Nimeni nu ne poate despărți 

Link YouTube: https://youtu.be/PwYL381rEns
Link magazine digitale: https://bfan.link/nimeni-nu-ne-poate-desparti

 

Albumul „AFRODISIAC”, care a strâns până acum piesele „Sufletul meu” și „69” feat. Raluka, se îmbogățește cu o piesă care a trecut deja testul timpului. 


Remake-ul „Nimeni nu ne poate despărți” aduce un ritm complet nou și o poveste fresh unui HIT de la începutul anilor 2000. JUNO ne face loc în viața lui și ne prezintă, alături de JO, realitatea cuplului modern în lumea aglomerată și zgomotoasă. 
 

Prin piesa „Nimeni nu ne poate despărți”, JUNO și JO își iau dreptul la replică, față de orice fake news, orice bârfă sau zvon și, la fel ca orice cuplu modern, își arată iubirea într-o manieră cool și relaxată. 

 

Piesa, reimaginată pe ritmuri de afrobeat nu o să lase pe nimeni să stea jos, vă invită la dans în nopțile calde de vară. 

 

„Nimeni nu ne poate despărți” și ăsta e adevărul. 

Au încercat mulți și cu intenție negativă și cu intenție pozitivă. Am făcut piesa asta împreună, de dragul muzicii reale. Refrenul ăsta a mai fost hit o dată, iar acum piesa a fost rescrisă frumos, producția e impecabilă și credem că toate datele au fost rearanjate bine din punct de vedere muzical; dar nu există o formulă în care substanța acestei piese să fie mai completă și mai reală. Sperăm să vă placă! – spune JUNO despre noua piesă. 

 

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Cat Music România. De muzică s-au ocupat Alexandru Stancu (Juno), Florin Boka (Feenom), Razvan Sofronescu, Marius Moga, Andrei Tiberiu Maria.

Textul este scris de Alexandru Stancu (Juno), Marius Moga, Mihai Coporan, iar producția și mix-ul au fost făcute de Florin Boka (Feenom).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.