Link Tecsan feat. Cortes – Made in CHINAhttps://youtu.be/FBzYxfD88Ao

 

 

După ce și-a bucurat fanii în ultima vreme cu piese precum ”Singuratic (Introducere)”, ”Abonat” sau ”Do Re Mi”, Tecsan a lansat o nouă colaborare muzicală. Aceasta este împreună cu Cortes iar piesă se numește ”Made în CHINA”.

 

Îndrăgostit iremediabil de muzică, Tecsan revine în atenția fanilor împreună cu Cortes. Noul single – lansat cu Sprint Music – are un videoclip special pentru piesa ”Made in CHINA”. Pentru această super melodie au colaborat pentru muzică Tecsan, Cătălin Năstase și Alex Leceanu, responsabilii cu textul fiind Tecsan și Cortes, iar videoclipul a fost realizat chiar de Tecsan. 

 

”În piesa ”Made in CHINA” este vorba de originalitate fiecare om este unic iar noi preferăm calea ușoară de a copia. Piesa ”Made in CHINA” prezintă și încercările oamenilor din jurul artistului Tecsan, oameni ce îl vor în umbră și încercând să îl captiveze punându-i eticheta de „Tecsan nu ai șanse”. Dar etichetele lor pentru Tecsan sunt Made în CHINA”, spune solistul despre piesa lui. Și tot el a povestit de colaborarea cu Cortes. 

 

”Cortes este un artist bun când vine vorba de scris, piesa avea deja un gramaj destul de mare venind vorba de lirică, dar cerea mai multe jocuri de cuvinte așa că i-am prezentat-o lui Cortes. Un artist căruia îi plac provocările, nu a ezitat, a rezonat cu piesa și în scurt timp a intrat în studio. Anii de muncă s-au văzut rapid și lejeritatea lirică a acestuia”, a mai completat artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.