Subcarpați, byron, Basska, COMA și mulți alții vin la Danube Rock Sounds pe Plaja Dunărea din Galați între 15-17 septembrie

 

Vibrant, plin de energie și cu un line-up format din num cunoscute, Danube Rock Sounds revine cu cea de-a 9-a ediție pe Plaja Dunărea din Galați, între 15 și 17 septembrie 2023.

 

Subcarpați, byron, Basska, Melting Dice și COMA sunt printre primele trupe confirmate ca parte din line-up-ul care va face Plaja Dunărea să vibreze, programul integral de concerte urmând să fie comunicat în următoarele luni.

 

Codruț Dumitrescu, organizatorul festivalului, a declarat că „după ce am văzut reacțiile publicului de la ultimele două ediții, ni s-a confirmat faptul că Danube Rock Sounds este un eveniment important pentru iubitorii de muzică din această zonă. Încercăm ca în fiecare an să venim cu surprize, iar la această ediție pregătim mai multe scene și un line-up mai divers, însă scopul festivalului rămâne același: de a promova muzica rock și alternativă prin concerte de cea mai înaltă calitate„.

 

În luna mai, biletele la Danube Rock Sounds au prețul de 160 lei (abonament acces general) sau 400 lei (VIP), 60 lei (bilet pe zi – acces general) și 150 lei (bilet pe zi – VIP) și sunt deja disponibile pe iabilet.ro.

„Deși pare că mai e mult până la toamnă, știm cu toții cât de repede zboară timpul, iar planurile se fac încă de pe acum. Notați în calendar 15-17 septembrie, să petreceți 3 zile memorabile pe Plaja Dunărea din Galați la Danube Rock Sounds, festivalul de muzică rock și nu numai”, completează Codruț Dumitrescu.

 

Despre Danube Rock Sounds

Danube Rock Sounds este singurul festival de muzică rock și alternativă din Galați și își propune să promoveze scena locală românească, dar și să aducă în fața publicului artiști pe care fanii nu au ocazia să îi vadă în mod obișnuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.