Te iubesc, dar n-o s-o spun…

rareș și Olivia Addams se pregătesc intens pentru vară și te introduc și pe tine în starea lor. După succesul piesei ,,Buchet de trandafiri”, fanii au tot așteptat o nouă colaborare între cei doi, unul dintre cele mai fresh duouri la acest moment. Plini de energie, rareș și Olivia te învață să te descotorosești de clasicul te iubesc și să găsești ceva mult mai palpitant pentru persoana specială din viața ta cu „Of Corso”.

“Of Corso” face parte din campania aniversară a brandului Corso, o reinterpretare actuală a hitului de acum 10 ani, pornită de la un concept semnat de agenția Circles Colab.

Piesa a fost compusă de Șerban Cazan, Andrei Maria Tiberiu, Alexandru Velea, Florian Rus, Ștefan Mihalache, Rareș Maris, Olivia Addams și Petre Octavian Ioachim, care s-a ocupat și de producție. 

,,Sper că aveți boxele corespunzătoare în mașini pentru piesa asta, pentru că Olivia și cu mine avem nevoie de volum. Lăsați-vă molipsiți de vibrația <<Of Corso>> și hai cu noi în cea mai spectaculoasă aventură. Nu puteam găsi un partener mai bun pentru piesa asta.” ne spune rareș.

,,Când nu mai știi cum să-i spui te iubesc…dă play la piesa asta și lăsați-vă duși de val. Sper să vă vedem peste tot pe internet cum vă distrați pe piesa asta, noi cu siguranță am făcut-o când am înregistrat-o și când am filmat cel mai colorat videoclip, exact pe gustul meu.” ne spune Olivia Addams.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards. În plus, acesta a avut un succes extraordinar pentru rolul principal din pelicula ,,Romina VTM” și colaborările muzicale realizate pentru soundtrack-ul acestuia, cu Bogdan DLP și Nicole Cherry. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO, pentru piesa ,,Sâmbătă seară” reprezintă un real succes, atingând locul #1 în topul căutărilor Shazam, timp de câteva săptămâni la rând, și fiind #2 în Topul Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio. 

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum „Stranger” – piesă care a primit discul de platină în Polonia, „Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului, Olivia a lansat primul ei cântec românesc, o surpriză mult așteptată pentru fanii ei. „Scrisori în minor”, scris de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri, asigurându-i un loc în Top 10 Radio Airplay. ,,Răsărit perfect” a urmat de asemenea traiectoria succesului, ajungând pe una dintre primele poziții în Top 10 Airplay și, de asemenea, colaborarea cu rareș pentru piesa “Buchet de trandafiri” a reușit să facă parte din Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. În plus, una dintre cele mai recente lansări ale sale, colaborarea cu florianrus pentru ,,Până îmbătrânim” a fost extrem de bine primită de radiouri și fanii artiștilor, piesa ajungând în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam. Colaborarea sa alături de Randi pentru piesa ,,Comete” a fost foarte bine primită atât de fanii artiștilor, cât și de radiouri, iar recent, artista a lansat piesa ,,Să nu mă poți uita”, alături de Marko Glass și Bvcovia și piesa ,,Dor”, foarte bine primită de fanii artistei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.