Au început filmările sezonului 3 din CLANUL: „Sunt convins că va fi un sezon plin de tensiune și multe răsturnări de situație”

 

Povestea din serialul CLANUL continuă cu sezonul 3! Echipa a dat startul filmărilor astăzi, iar noul sezon vine cu noi intrigi și răsturnări de situație. Distribuția impresionantă va fi completată de noi actori cunoscuți în industrie. Personajele vor avea parte de un parcurs neașteptat, iar multe întrebări își vor găsi răspunsuri sau vor ridica alte… întrebări.

 

 „Gata. E oficial. Vestea așteptată de toată lumea a prins contur astfel încât începem filmările pentru sezonul 3 din CLANUL. E un moment de bucurie în ceea ce mă privește fiindcă realizez cât de mare e interesul românilor pentru serialul nostru. E ceea ce ne-am dorit până la urmă, și anume să oferim celor din fața micilor ecrane un produs cinematografic de calitate sau, cum îmi place mie să spun, cel mai bun serial de acțiune românesc difuzat pe TV. Sunt convins că va fi un sezon plin de tensiune și multe răsturnări de situație, așa cum v-am obișnuit. Dacă vreți să știți mai multe lucruri și să aflați detalii de la filmări despre noul sezon, vă invit să fiți alături de mine pe rețelele de socializare, unde promit că o să vă țin la curent cu chestii interesante de pe platou. Tot ce pot să mai spun este că nu veți regreta, cu siguranță, dacă veți urmări în continuare povestea personajului principal, Tudor Achim. Vă mulțumesc!”, a spus Denis Hanganu.

 

„Anul trecut pe vremea asta filmam pentru primul sezon. Nu văzusem nimic, nu știam cum o să arate, dar eram convins că o să prindă și că oamenii se vor conecta cu serialul din prima, pentru că știam cât de mult profesionalism este în spate. Așa a și fost. Acum nu-mi vine să cred că, la un an distanță, filmăm pentru sezonul trei. Și asta pentru că toată echipa a făcut o treabă extraordinară, iar cei de acasă ne-au fost alături în număr mare. E foarte multă muncă în spate, iar aprecierile lor contează foarte mult pentru noi toți. Vor fi schimbări majore pentru personajul meu, David, sunt și eu surprins pe măsură ce citesc scenariul și abia aștept să văd cum vor percepe cei de acasă tot ce se va întâmpla cu el”, a spus Marian Olteanu.

 

Primele sezoane ale serialului CLANUL și materiale exclusive cu actorii, din seria Clanul – povești nespuse, pot fi urmărite pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.