https://youtu.be/4MkMeYr9qxM

 

Deniz Cem lansează “Aşk Kalbime”, în colaborare cu Sprint Music, o super piesă de dragoste inspirată din trecutul său și din relațiile pe care le-a avut. Artistul de origine turcă este foarte iubit în Turcia și are piese de succes care ajung imediat în topurile de specialitate.

 

“Aşk Kalbime” înseamnă “Dragoste pentru inima mea”, intenția mea de a spune vreau dragoste sau vreau să îmi bucur sufletul…Da, este o piesă de dragoste, inspirată din relațiile pe care le-am avut și din dorința de a avea o viitoare iubită, așa cum îmi doresc. Vorbesc despre așteptările mele și despre fata visurilor! Are ochii albaștri ca cerul și asta repet pe refrenul melodiei, “Mavi Gökyüzüne – Mavi gözlerine”, adică “Cerul albastru, ochii tăi albaștri”, o invitație pentru femeie de a deveni iubită și de a mă face fericit! Când am auzit prima dată această piesă, mi-a dat un super vibe și o energie bună! Am același producător cu Antonio Pican. “Aşk Kalbime” este o piesă cu arome orientale, așa cum mi-am obișnuit fanii în piesele și show-urile mele, pentru că mulți dintre ei mă întreabă când mai scot o piesă ca  “Tamam Tamam” … Cred că vor fi încântați să asculte noua melodie și să îi îndemne la dans. Mai avem încă două piese noi, gata de lansat! Următoarele luni sunt pline, muncim non-stop în studio pentru noile hituri”, ne-a declarat, entuziasmat, Deniz Cem.

Muzica pentru nouă piesă a artistului, “Aşk Kalbime”, a fost asigurată de Antonio Pican și Cătălin Năstase, pe versurile lui Deniz Cem. De Mix-Master s-a ocupat Alex Truță, iar videoclipul a fost realizat de regizorul Claudiu Stan, de la MVPEntertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.