În 2019, „Spider-Man: Into the Spider-Verse” câștiga Oscarul pentru Cea mai bună animație și încasări de peste 384 milioane USD la nivel mondial. Secretul succesului? A lansat un nou concept de animație digitală, propunând o versiune alternativă, multiculturală, a super-eroului Marvel. Acum, Miles Morales revine cu o nouă aventură multi-verse în „Spider-Man: Across the Spider-Verse”. Noua producție se desfășoară în șase dimensiuni, reunește 240 de personaje și reprezintă rezultatul muncii a peste 1000 de animatori, precum și viziunea a trei regizori.

Îndrăgitul Spidey este gata să-și (re)cucerească milioanele de fani de toate vârstele din toată lumea – acum, în animația de aventuri și acțiune SF pentru întreaga familie “Spider-Man: Across the Spider-Verse”. Pe 18 mai 2023 se pun în vânzare biletele, între 19-21 mai a.c., este vedeta celei de-a zecea ediții „East European Comic Con”, pe 30 mai și 1 iunie ne așteaptă avanpremiere, iar din 2 iunie 2023, filmul va rula în cinematografele din toată țara.

Miles se aliază cu Gwen Stacy, este catapultat prin multi-vers și descoperă o întreagă echipă de Oameni Păianjeni, de la Peter Parker și Miguel O’Hara la Spider-Woman și Spider-Punk. Dar și provocările le depășesc așteptările: acum se înfruntă cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată. Dincolo însă de asemănările și deosebirile cu ceilalți Oameni Păianjeni, Miles trebuie să-și redefinească rolul de erou urban și să-și găsească propria cale pentru a-și salva apropiații; deși este doar un adolescent, riscă să schimbe definitiv viața tuturor din multi-vers. O mască poate purta oricine, dar nu toți își pun viața în joc pentru binele celorlalți. Iar arhetipul eroului există în toate culturile – un motiv în plus să realizăm cât de asemănători suntem, de fapt, în ciuda diferențelor.

Noul film se remarcă prin stilul vizual complex, care explorează în moduri neașteptate potențialul animației și al poveștii. Pe măsură ce Miles călătorește în mai multe dimensiuni, fiecare cu alt stil artistic și propria estetică, se tot extind valențele personajului deopotrivă cu elemente clasice și digitale și fiecare aventură și Om Păianjen îmbogățesc universul Spider-Verse cu noi nuanțe și posibilități, creând un spectacol 3D total. Abia așteptăm să călătorim și noi „Prin lumea Păianjenului” – din 2 iunie 2023, doar la cinema!

„Spider-Man: Across the Spider-Verse” este regizat de Joaquim Dos Santos, Kemp Powers și Justin K. Thompson, după un scenariu de Phil Lord, Christopher Miller și David Callaham, inspirat de cărțile Marvel Comic. Distribuția originală de voci îi include pe Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone, Shea Whigham și Oscar Isaac.

 

Având o durată de 140 de minute, filmul se adresează audienței generale și este distribuit în România de InterComFilm Distribution. “Spider-Man: Across the Spider-Verse” va rula pe marile ecrane în formatele: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, IMAX 2D subtitrat în română, Dolby Atmos subtitrat în română, 4DX. Dublajul a fost realizat de Ager Film. Trailerul poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=Fe96EixhyWg

 

            Despre Sony Pictures Entertainment

 

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul ei o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia și distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea și distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii și tehnologii. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sonypictures.com

 

 

            Despre InterComFilm

 

InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având drept obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România. Detalii, pe www.intercomfilm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.