Cu doar câteva săptămâni înaintea marelui final al celui de-al şaptelea sezon Mireasa, caravana reality show-ului matrimonial pleacă prin ţară în căutarea noilor concurenţi. Tinerii care doresc să-şi găsească jumătatea şi să trăiască experienţa vieţii lor în casa Mireasa pot veni la casting în nu mai puţin de 11 oraşe din întreaga ţară.

 

Începând din 27 mai şi până pe 7 iunie, tineri din toate colţurile ţării şi nu numai sunt aşteptaţi în Craiova, Sibiu, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Suceava, Iași, Brașov, Galați sau Constanța pentru a face primul pas în găsirea jumătăţii lor.

 

„Sunt foarte bucuroasă să vă anunţ că echipa noastră porneşte în aventură prin toată ţara în căutarea noilor noştri concurenţi, pe care îi aşteptăm cu braţele deschise în casa Mireasa. Invităm toate mamele hotărâte să îşi vadă băieţii aşezaţi la casele lor, toţi tinerii care îşi caută aleasa, precum şi fetele gata să spună marele <DA> să se înscrie la casting!’, a declarat Simona Gherghe, gazda reality show-ului de la Antena 1.

 

Calendarul de casting şi locaţiile din cele 11 oraşe din ţară unde viitorii concurenţi se pot întâlni cu caravana Mireasa pot fi consultate pe https://a1.ro/  Până atunci, telespectatorii îşi pot susţine în continuare favoriţii, urmărind zilnic emisiunea Mireasa, difuzată la Antena 1, de la ora 14:00, de luni până vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.