Timpul trece repede atunci când ești în confortul tău și alegerile tale impactează modul în care trăiești fiecare zi. Dar când de fiecare dată ești nevoit să lupți pentru recompense și pentru șansa de a rămâne în show, totul se schimbă. Nopțile sunt mai lungi, dorul mai apăsător și puterea se dublează. La Survivor România au mai rămas doar șase concurenți, iar aceștia vor intra în penultima săptămână a competiției.

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Moromete a părăsit emisiunea și a ratat șansa de a se îndrepta spre finală, iar ecourile deciziei ei de a nu folosi simbolul și de a-l pasa spre Alexandra Porkolab vor răzbate și-n această seară. ”Parcă are sens reacția ei”, va comenta Andrei, în timp ce Alexandra va admite că a fost total surprinsă: ”Nu m-am așteptat să mi-l dea mie. Mă simt norocoasă”.

Singura mea dorință a fost să rămân cu Ștefi și cu Carmen”, va spune astăzi Krișan, reușind astfel să sublinieze că strategia lor a funcționat. Rămâne de văzut ce vor face de acum micul grup în contextul în care celălalt grup are simbolul la îndemână, și automat o putere mai mare mâine seară.

Până atunci, diseară, cei șase membri ai tribului Taino vor reveni pe traseu în jocul pentru Recompensă, iar miza va fi peste măsura așteptărilor lor: o excursie în Columbia, cu avionul, somn în hotel, plimbări și mese la restaurant. ”Sunt super concentrată azi. Ne apasă sentimentul că ne gândim la acasă. E momentul să tragem foarte tare”, va spune Carmen. Oare va reuși ea să obțină victoria?

Doar câteva ore rămase până la un nou episod. Emoții mai puternice ca niciodată. Doar două săptămâni până la finala din 24 mai. Unul singur va ridica trofeul deasupra capului și va deveni câștigătorul anului.

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a unui sezon puternic sezon SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.