Vești noi pentru cei ce iubesc muzica bună și artiștii de top. Vara aceasta, pe platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, vor susține recitaluri talentatul Johny Romano, cât și super trupa DJ Project, alături de fermecătoarea Ioana Ignat.

Fanii muzicii bune se vor întâlni, la vară, pentru a participa la cea de-a doua ediție WeLoveMusic Festival, care are loc la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea.

 

În perioada 18-20 august 2023 au fost anunțați mulți artiști îndrăgiți care vor urca pe scenă pentru a-i încânta pe fani.

 

Line-up-ul festivalului s-a îmbogățit cu nume mari, iar fanii sunt nerăbdători să își întâlnească artiștii preferați la WeLoveMusic Festival. Una dintre surprize este că se vor întoarce Maxx și Gino Manzotti, care vor cânta, de data aceasta, cu Ioana Ignat, cu care tocmai au lansat videoclipul piesei ”Supernatural”. Vă reamintim că au urcat și anul trecut pe scena, WeLoveMusic Festival, la prima ediție, însă într-o altă formulă, căci DJ Project a cântat atunci împreună cu Ana Baniciu, iar Ioana Ignat împreună cu Ronan Keating, duet care a obținut ropote de aplauze. Și asta nu este totul, un alt invitat într-una dintre seri va fi Johny Romano, care s-a făcut remarcat în peisajul muzical românesc cu piesa ”Na Janau”, fiind unul dintre artiștii descoperiți de Connect-R.

Sperăm că Johny nu va cânta singur, fiindcă are mai multe colaborari de succes cu artiști mari, pe care îi așteptăm pe scena de la Râmnicu Vâlcea.

Vă reamintim la cea de-a doua ediție WeLoveMusic Festival vor face spectacol legendarii Fayde, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., Cappella, Akcent, Pepe și Holograf, care ne vor încânta cu piesele devenite hituri de-a lungul anilor.

Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele două scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind fabuloasă! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul a fost în delir!

Biletele pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festival se pot achiziționa de pe www.magazindebilete.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.