Artistul și compozitorul Brando lansează o nouă piesă plină de farmec estival, Burn It Down. Cu o chitară ritmică și un stil vocal unic, această piesă îi va face pe ascultători să își dorească să se alăture petrecerii și să danseze până dimineața.

Burn It Down este o piesă inspirată de spiritul verii și de aventurile pe care ni le pregătesc nopțile lungi de vară. Cu un ritm vibrant și un stil vocal puternic, Brando ne invită la petrecere și ne îndeamnă să ne distrăm împreună pe ringul de dans.

Această piesă promite să fie cea mai bună alegere pentru distracție, așa că nu rata vibrația verii și lasă-te dus de Burn It Down într-o călătorie muzicală plină de energie și farmec.

Burn It Down este acum disponibilă pe platformele majore de streaming.

 

Puțini artiști au reușit să obțină un succes global atât de devreme în cariera lor, dar Brando nu a fost niciodată o persoană care să se conformeze cu regulile. Inspirat de numeroasele influențe muzicale la care a fost expus în anii săi de formare, nativul din California a fost unul dintre artiștii din spatele duo-ului canadian Loud Luxury și al hitului lor cu milioane de stream-uri, Body. Brando și-a demonstrat talentul de cântăreț și compozitor al piesei și a colaborat de atunci cu nume mari din industrie precum Don Diablo și Matoma, în timp ce a dat viață propriilor sale single-uri.

Unul dintre cele mai de succes single-uri ale sale, Look Into My Eyes, ilustrează perfect perseverența lui Brando. Piesa a ocupat prima poziție în clasamentul de difuzare al Australiei (înlăturând „Blinding Lights” de la The Weeknd, ca fiind cea mai difuzată piesă a anului), timp de 10 săptămâni, intrând în Top 200 Spotify în Australia, Austria, Germania, Suedia și Noua Zeelandă. Hitul a acumulat peste 30 de milioane de stream-uri pe cele mai populare platforme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.