Eden Golan prezintă „TAXI”, un imn Pop-EDM pentru cei care caută călătoria vieții lor, pe ritmuri de dans. Scrisă de către Eden Golan, Arsenie Todiraș, Tim Crudu și produsă de către Tim Crudu, „TAXI” este piesa ce îți va cuceri sufletul de la prima audiție și te va purta timp de aproape 3 minute printr-o călătorie a iubirii.

„Sunt atât de încântată că de acum puteți asculta «TAXI»! Mi-a plăcut foarte mult să creez această piesă cu Tim Crudu și Arsenie Todiraș și sper să vă placă la fel de mult cum ne place și nouă. «TAXI» este despre acel moment când te simți singur chiar și atunci când te afli într-o relație, când totul poate fi perfect pentru un minut, iar în următorul, totul se schimbă. Atunci realizezi că ceea ce te umplea cu dragoste înainte, acum te gonește și te saturi, așa că decizi să lași totul în urmă și să o iei de la capăt. Apoi te întorci acasă cu un taxi, cântând melodia ta preferată și asta te face să mergi mai departe”, povestește Eden Golan.

După ce a participat la „The Voice Kids”, unde a cucerit inimile juraților și a publicului, Eden Golan și-a continuat călătoria muzicală alături de artiști precum Lucky Luke și TYMMA alături de care a lansat single-urile „Ghost Town” și „Let Me Blow Ya Mind”. Artista petrece foarte mult timp în studio, unde scrie și compune muzică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.