Ruxandra Ion şi Dream Film Production anunţă începerea filmărilor pentru un nou serial românesc, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, o comedie romantică, special creată pentru telespectatorii care îşi doresc să savureze o altfel de poveste de iubire, ce prinde contur într-o înlănţuire de situaţii pline de umor si suspans.

Povestea serialului, o adaptare după producţia turcească Room 309,  este presărată nu doar cu sare și piper, ci cu toate condimentele care îi vor face pe telespectatori să se adune, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului. Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante.

„Este primul serial de gen făcut în România. Este o comedie romantică, de fapt un romance cu elemente de comedie, dar şi cu elemente de dramă. Pentru mine este o mare provocare. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Iar distribuţia… bombă. O să vedeţi în curând. Cred cu tărie că va fi un produs cu multe ingrediente pline de savoare, cu care vă veţi delecta în această toamnă la Antena 1. Lia – Soţia sotului meu  şi Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt cele două titluri care mă fac să mă trezesc la 5 dimineaţa… şi eu nu sunt o persoană matinală.😝”, dezvăluie Ruxandra Ion.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire.

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Distribuția serialului este una de excepție și va fi anunțată în curând. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.