DIVA

RECOMANDĂRI IUNIE 2023

 

 

Probleme amuzante de familie

Din 3 iunie, descoperim familii cu probleme amuzante, în fiecare duminică, de la 20:00

În iunie, la DIVA avem o nouă tematică cinematografică lunară, în serile de duminică: familii cu probleme de tot râsul. Pe 3 iunie, aflăm de ce „Bunica-i șefa!” („Georgia Rule”, 2007). Rebela adolescentă Rachel (Lindsay Lohan) e dusă de mama ei – Lily (Felicity Huffman) – la ferma bunicii Georgia (Jane Fonda),  pentru care severitatea e literă de lege. Pe 10 iunie, râdem alături de „Jack și Jill” („Jack and Jill”, 2011), în care Adam Sandler joacă dublul rol al gemenilor titulari. O săptămână mai târziu, Arnold Schwarzenegger este „Gravidul” („Junior”, 1994) și învață cum e să fii… însărcinat. Iar pe 24 iunie, Tina Fey și Amy Poehler ne fac să râdem copios, în filmul „Mamă surogat” („Baby Mama”, 2008).

 

Crăciun în luna iunie

Din 5 iunie, vedem filme romantice de iarnă, de luni până vineri, de la 18:00

Sărbătorirea Crăciunului în vară (în iulie, mai exact) a apărut în cultura pop în 1940, în SUA, odată cu lansarea filmului „Christmas in July”. De câțiva ani încoace, postul DIVA – cunoscut pentru seria de filme romantice difuzată în perioada Sărbătorilor de iarnă – a adoptat moda programării în plină vară a unor pelicule romantice, de Crăciun. De aceea, vara aceasta începe la DIVA cu o serie de 15 filme romantice de iarnă, difuzate de luni până vineri:

  • 5 iunie – „Crăciunul la Plaza” („Christmas at the Plaza”, 2019);
  • 6 iunie – „Gala de Crăciun” („Christmas Homecoming”, 2017);
  • 7 iunie – „Bună dimineața, Crăciun!” („Good Morning Christmas”, 2020);
  • 8 iunie – „Un Crăciun regal” („One Royal Holiday”, 2020);
  • 9 iunie – „Concursul de Crăciun” („The Christmas Contest”, 2021);
  • 12 iunie – „Un Crăciun de neuitat” („Christmas on My Mind”, 2019);
  • 13 iunie – „Un Crăciun sub stele” („Christmas Under the Stars”, 2019);
  • 14 iunie – „Crăciun la moșia Ashford” („Coming Home for Christmas”, 2017);
  • 15 iunie – „Călătorie de Crăciun” („The Road Home for Christmas”, 2019);
  • 16 iunie – „Reuniți de Crăciun” („Reunited at Christmas”, 2018);
  • 19 iunie – „Un ajutor de Sărbători” („Twinkle All the Way”, 2019);
  • 20 iunie – „Operațiunea Crăciunul” („Operation Christmas”, 2016);
  • 21 iunie – „Crăciun în Montana” („Christmas in Montana”, 2019);
  • 22 iunie – „Un Crăciun la Viena” („Christmas in Vienna”, 2020);
  • 23 iunie – „Iubire de Crăciun” („A Christmas Love Story”, 2019).

 

„Misterele Aurorei Teagarden: Bântuită de crimă” („Aurora Teagarden Mysteries: Haunted By Murder”, 2022)

Pe 28 iunie, la 21:00

În luna iunie, DIVA difuzează – în fiecare miercuri – câte două filme din seria „Misterele Aurorei Teagarden”: 7 iunie – „Crimă cu public” și „Coroana reginei” (ambele din 2018); 14 iunie – „Reuniune mortală” și „Cum să escrochezi un escroc” (ambele din 2020); 21 iunie – „Până ce moartea ne va despărți” și „Crimă în luna de miere” (ambele din 2021). Iar pe 28 iunie, DIVA a programat, în premieră, „Misterele Aurorei Teagarden: Bântuită de crimă” („Aurora Teagarden Mysteries: Haunted By Murder”, 2022). Acțiunea are loc într-o casă considerată a fi bântuită de localnicii din Lawrenceton, în care Aurora a descoperit un cadavru, în adolescență. Filmul este ultimul din seria de 18, în care eroina titulară (o bibliotecară care rezolvă crime în timpul liber) este interpretată de Candace Cameron Bure. Seria cinematografică e inspirată de cele 11 cărți publicate în perioada 1990-2017 și scrise de Charlaine Harris (autoarea „The Southern Vampire Mysteries”, inspirația din spatele serialului „True Blood”).

 

Memorie perfectă” („Unforgettable”), sezonul 4 (2015-2016)

Din 8 iunie, de luni până vineri, de la 20:00                                                                                  

Povestea detectivului Carrie Wells (Poppy Montgomery) se încheie la DIVA, cu ultimele 13 episoade din al patrulea (și ultimul) sezon. În care în scenariu apar doi colegi noi: Detectivul Denny Padilla (E. J. Bonilla) și Dr. Delina Michaels (Alani Anthony). Dar și soțul eroinei noastre cu o memorie ireală: Detectivul Eddie Martin (Skeet Ulrich), care vine la New York tocmai din Long Beach (California), pentru a prinde o rețea de traficanți de droguri. Serialul a avut 4 sezoane (2011-2016) și twist-ul reprezentat de boala protagonistei (hipertimezie sau memorie autobiografică superioară) este ceva real: această afecțiune îți permite să ai o memorie extraordinară și să îți aduci aminte tot ce ai văzut, de-a lungul întregii tale vieți. Ultimul episod a serialului este programat vineri, 23 iunie.

 

Seriale care continuă:

„Pearl, detectiv la Whitstable” („Whitstable Pearl”), sezonul 1 (2021)

În fiecare luni, de la 21:00

Nu rata ultimul episod din primul sezon al acestui serial polițist (ajuns la sezonul 2, în Marea Britanie)! Povestea de 6 episoade se termină pe 26 iunie, la DIVA, și este o adaptare a seriei de 9 romane scrise de Julie Wassmer și publicate din 2015 încoace. Eroina este o detectivă particulară din orășelul maritim Whitstable: Pearl Nolan (Kerry Godliman). Aceasta a visat toată viața să devină polițistă și, ajutată de morocănosul Inspector șef Mike McGuire (Howard Charles), Pearl dovedește că știe meserie! Majoritatea filmărilor au avut loc pe malul Mării Nordului, chiar în Whitstable, dar au existat și scene care s-au filmat în Margate, Portul Ramsgate, Dover și Hernhill.

 

Camera de gardă” („Chicago Med”), sezonul 8 (2022-2023) 

În fiecare marți, de la 21:00

Pe 20 iunie, nu rata ultimul episod al sezonului 8 din serialul american „Camera de gardă”, care s-a terminat recent în SUA. În noile episoade, medicii din echipa de la Centrul Medical Gaffney (din Chicago) sunt prinși într-un conflict profesional intens: Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) se luptă din răsputeri să îl împiedice pe Jack Dayton (Sasha Roiz) să transforme spitalul într-unul privat. Serialul va continua cu sezonul 9, în SUA, în perioada 2023-2024, alături de „Pompierii din Chicago” (2012-prezent), „Chicago P.D.” (2014-prezent). Toate cele trei producții marca Dick Wolf (celebru pentru franciza „Lege și ordine”) au avut peste 50 de milioane de telespectatori în sezonul 2022-2023, în State, deci – aviz fanilor – nu se vor termina prea curând.

joi
1 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Nimeni nu reușește singur – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: No Man is an Island) Sezonul 4, Episodul 12

Charlie, Rex și Sarah vizitează o comunitate izolată care este prinsă într-o dispută privind relocarea.

06.55  Magnum, detectiv particular: Moarte subită – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Sudden Death) Sezonul 1, Episodul 5

TC cere ajutor de la Magnum când tatăl unuia dintre jucătorii de fotbal este acuzat de crimă. Poate detectivul particular să-i dovedească nevinovăția?

07.50  Magnum, detectiv particular: Moartea e temporară – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Death Is Only Temporary) Sezonul 1, Episodul 6

Magnum e angajat de un magnat ce își caută iubita pierdută, presupusă a fi decedat de mult. Rick și TC ajută un veteran la adaptarea la viața civilă.

08.50  Camera de gardă: Când să lupți și când să cedezi – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Know When to Hold and When to Fold) Sezonul 8, Episodul 17

Operația revoluționară a lui Marcel și Abrams atrage interesul unei echipe de film, în timp ce Halstead dezvoltă sentimente pentru o colegă.

09.50  Camera de gardă: Am văzut avertismentul – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: I Could See the Writing on the Wall) Sezonul 8, Episodul 18

Dr. Grace Song își lansează programul pilot, actualizând E.D. tech, în timp ce Archer ajută o mamă însărcinată care suferă de o boală cardiacă.

10.50  Până ce banii ne vor despărți: episodul 84 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 84

Chávez îi spune Claudiei despre moartea lui Karen și dupicitatea lui Luciano. Ramírez se vede cu terapeutul. Mario îl urmărește și face o scenă.

11.55  Până ce banii ne vor despărți: episodul 85 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 85

Vicky naște și Milena o duce de urgență la spital. Luciano e condamnat. Rosaura îi cere iertare lui Gastón. Alejandra și Rafael se căsătoresc.

13.00  Memorie perfectă: Insula – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: The Island) Sezonul 3, Episodul 8

Moartea unui student duce la o comunitate ascunsă, în afara societății, care trăiește pe o insulă abandonată de lângă Manhattan.

14.00  Magnum, detectiv particular: Misterul pisicii dispărute – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Cat Who Cried Wolf) Sezonul 1, Episodul 7

În timp ce caută pisica dispărută a unei fetițe, Magnum dă peste proprietarul ucis al unei alte feline, care se întâmplă să fie agent FBI.

15.00  Magnum, detectiv particular: Mori, a spus – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Die He Said) Sezonul 1, Episodul 8

Un client care e pe moarte din cauza unui limfom îl angajează pe Magnum să găsească donatorul cu măduvă osoasă compatibilă, care are nevoie de ajutor.

16.00  FILM Prințesa fugară – FILM Romantic comedy 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Philippa Northeast, Brant Daugherty

(A Royal Runaway Romance)

Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când o prințesă pornește într-o călătorie cu garda ei de corp pentru a trăi o idilă cu pictorul ei.

18.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Admitere – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Admissions) Sezonul 3, Episodul 9

O școală pregătitoare de elită este investigată când tatăl unuia dintre elevi este ucis.

21.00  Dreptul familiei: Păcatele taților – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Sins of the Fathers) Sezonul 1, Episodul 1

Abigail Bianchi, avocată alcoolică în curs de recuperare, ajunge pe fundul prăpastiei și este forțată să accepte o slujbă pentru tatăl său înstrăinat.

22.00  Dreptul familiei: Necazuri părintești – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Parenthood) Sezonul 1, Episodul 2

Un cuplu îi cere ajutorul lui Abigail atunci când Serviciile sociale vor să le ia copilul.

23.00  FILM Drumul spre regăsire – FILM Romantic comedy 2006, regia: Susannah Grant, distribuţie: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Kevin Smith

(Catch and Release)

În timp ce încearcă să își reconstruiască viața după moartea logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) descoperă că acesta avea secrete față de ea.

01.20  Magnum, detectiv particular: Misterul pisicii dispărute – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Cat Who Cried Wolf) Sezonul 1, Episodul 7

În timp ce caută pisica dispărută a unei fetițe, Magnum dă peste proprietarul ucis al unei alte feline, care se întâmplă să fie agent FBI.

02.20  Magnum, detectiv particular: Mori, a spus – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Die He Said) Sezonul 1, Episodul 8

Un client care e pe moarte din cauza unui limfom îl angajează pe Magnum să găsească donatorul cu măduvă osoasă compatibilă, care are nevoie de ajutor.

03.20  FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

05.10  Hudson și Rex: Nimeni nu reușește singur – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: No Man is an Island) Sezonul 4, Episodul 12

Charlie, Rex și Sarah vizitează o comunitate izolată care este prinsă într-o dispută privind relocarea.

vineri
2 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Reclame și crime – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roses of Signal Hill) Sezonul 4, Episodul 13

Rolul principal al lui Rex într-o reclamă TV este întrerupt brusc atunci când un director de publicitate este ucis.

07.00  Magnum, detectiv particular: Misterul pisicii dispărute – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Cat Who Cried Wolf) Sezonul 1, Episodul 7

În timp ce caută pisica dispărută a unei fetițe, Magnum dă peste proprietarul ucis al unei alte feline, care se întâmplă să fie agent FBI.

08.00  Magnum, detectiv particular: Mori, a spus – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Die He Said) Sezonul 1, Episodul 8

Un client care e pe moarte din cauza unui limfom îl angajează pe Magnum să găsească donatorul cu măduvă osoasă compatibilă, care are nevoie de ajutor.

09.00  FILM Prințesa fugară – FILM Romantic comedy 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Philippa Northeast, Brant Daugherty

(A Royal Runaway Romance)

Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când o prințesă pornește într-o călătorie cu garda ei de corp pentru a trăi o idilă cu pictorul ei.

11.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

13.00  Memorie perfectă: Admitere – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Admissions) Sezonul 3, Episodul 9

O școală pregătitoare de elită este investigată când tatăl unuia dintre elevi este ucis.

14.00  Magnum, detectiv particular: Legăturile dintre noi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Ties That Bind) Sezonul 1, Episodul 9

Magnum își amințește de vechea lui traumă ca prizonier de război și ajută un adolescent, victimă a uneri răpiri, care reușește să scape.

15.00  Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

16.00  FILM Doar un sărut – FILM Romantic comedy 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Krysta Rodriguez, Santino Fontana, Illeana Douglas

(Just One Kiss)

Două mame pețitoare își aduc împreună copiii, profesoara Mia și cântărețul Tony, în speranța că se va înfiripa o poveste de dragoste.

18.00  FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Foc și gheață – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Fire and Ice) Sezonul 3, Episodul 10

O serie de atentate cu bombă într-un cartier din Manhattan ar putea fi opera teroriștilor care vizează musulmanii moderați.

21.00  FILM Nuntă la Graceland – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kellie Pickler, Wes Brown

(Wedding at Graceland)

După o poveste de dragoste amețitoare, Laurel și Clay trebuie să se căsătorească la reședința din Graceland, dar va merge totul conform planului?

23.00  FILM Clopote de nuntă – Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

01.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

03.00  Magnum, detectiv particular: Legăturile dintre noi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Ties That Bind) Sezonul 1, Episodul 9

Magnum își amințește de vechea lui traumă ca prizonier de război și ajută un adolescent, victimă a uneri răpiri, care reușește să scape.

04.00  Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

05.00  Hudson și Rex: Reclame și crime – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roses of Signal Hill) Sezonul 4, Episodul 13

Rolul principal al lui Rex într-o reclamă TV este întrerupt brusc atunci când un director de publicitate este ucis.

sâmbătă
3 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Sânge și diamante – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood & Diamonds) Sezonul 4, Episodul 10

După ce la locul unei crime s-a găsit un diamant, maiorul Crimes aranjează un filaj pentru a-i prinde pe contrabandiștii de pietre prețioase.

07.00  Hudson și Rex: Pedeapsă capitală – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Capital Punishment) Sezonul 4, Episodul 11

Echipa Majore Crime investighează o amenințare extremistă, în timp ce Charlie și Rex primesc un premiu pentru eroism.

08.00  Hudson și Rex: Nimeni nu reușește singur – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: No Man is an Island) Sezonul 4, Episodul 12

Charlie, Rex și Sarah vizitează o comunitate izolată care este prinsă într-o dispută privind relocarea.

09.00  Hudson și Rex: Reclame și crime – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roses of Signal Hill) Sezonul 4, Episodul 13

Rolul principal al lui Rex într-o reclamă TV este întrerupt brusc atunci când un director de publicitate este ucis.

10.00  Camera de gardă: Vânt rău-prevestitor – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: It’s an Ill Wind That Blows Nobody Good) Sezonul 8, Episodul 13

Chicago e lovit de o furtună, Asher se grăbește la spital pentru a o ajuta pe pacienta însărcinată a lui Archer, iar Maggie își face griji pentru Ben.

11.00  Pearl, detectiv la Whitstable: La întâmplare – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: Random Acts) Sezonul 1, Episodul 2

Un dezvoltator imobiliar este găsit în mod misterios legat, cu căluș la gură și inconștient.

12.05  FILM Prințesa fugară – FILM Romantic comedy 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Philippa Northeast, Brant Daugherty

(A Royal Runaway Romance)

Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când o prințesă pornește într-o călătorie cu garda ei de corp pentru a trăi o idilă cu pictorul ei.

14.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

16.00  FILM Instantaneul iubirii – FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

18.00  FILM Drumul inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Lucie Guest, distribuţie: Rhiannon Fish, Darien Martin

(Journey Of My Heart)

Biologul Abby face o excursie emoționantă în sălbăticia Alaskăi, unde se împrietenește cu o familie de nativi și întalneşte, din greşeală, dragostea.

20.00  FILM Bunica-i șefa! – FILM Comedy Drama 2007, regia: Garry Marshall, distribuţie: Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman

(Georgia Rule)

Trimisă să stea la bunica ei pe timpul verii, o adolescentă neliniștită ascunde un secret care i-ar putea distruge familia deja disfuncțională.

22.25  FILM Drumul spre regăsire – FILM Romantic comedy 2006, regia: Susannah Grant, distribuţie: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Kevin Smith

(Catch and Release)

În timp ce încearcă să își reconstruiască viața după moartea logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) descoperă că acesta avea secrete față de ea.

00.50  FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

02.55  FILM Doar un sărut – FILM Romantic comedy 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Krysta Rodriguez, Santino Fontana, Illeana Douglas

(Just One Kiss)

Două mame pețitoare își aduc împreună copiii, profesoara Mia și cântărețul Tony, în speranța că se va înfiripa o poveste de dragoste.

05.00  Hudson și Rex: Sindromul impostorului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Impawster Syndrome) Sezonul 4, Episodul 9

Jesse este principalul suspect într-un jaf bancar.

duminică
4 iunie 2023

06.00  Camera de gardă: Într-o așa zi, micile bucurii devin vieți – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: On Days Like Today… Silver Linings Become Lifetimes) Sezonul 8, Episodul 14

Goodwin și Charles se ceartă, negocierile dintre administrație și sindicat se prelungesc, iar Asher ajută o mamă și un copil.

07.00  Camera de gardă: Când trebuie să treci peste limită – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Those Times You Have to Cross the Line) Sezonul 8, Episodul 15

O grevă a infirmierilor provoacă tulburări, în timp ce Marcel tratează o fată rănită, iar pacientul schizofrenic al lui Charles și Cuevas revine.

08.00  Camera de gardă: Uneori, aparențele înșală – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: What You See Isn’t Always What You Get) Sezonul 8, Episodul 16

Un pacient cu o boală rară reprezintă o provocare pentru Halstead și Cuevas, în timp ce un tată paranoic blocat în RMN provoacă alte probleme.

09.00  Camera de gardă: Când să lupți și când să cedezi – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Know When to Hold and When to Fold) Sezonul 8, Episodul 17

Operația revoluționară a lui Marcel și Abrams atrage interesul unei echipe de film, în timp ce Halstead dezvoltă sentimente pentru o colegă.

10.00  Camera de gardă: Am văzut avertismentul – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: I Could See the Writing on the Wall) Sezonul 8, Episodul 18

Dr. Grace Song își lansează programul pilot, actualizând E.D. tech, în timp ce Archer ajută o mamă însărcinată care suferă de o boală cardiacă.

11.00  Camera de gardă: episodul 19 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 19

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

12.00  FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

14.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

16.00  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Warming Up to You)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

18.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

20.00  FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

22.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

00.00  FILM Instantaneul iubirii – FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

02.00  FILM Prințesa fugară – FILM Romantic comedy 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Philippa Northeast, Brant Daugherty

(A Royal Runaway Romance)

Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când o prințesă pornește într-o călătorie cu garda ei de corp pentru a trăi o idilă cu pictorul ei.

04.00  Hudson și Rex: Sânge și diamante – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood & Diamonds) Sezonul 4, Episodul 10

După ce la locul unei crime s-a găsit un diamant, maiorul Crimes aranjează un filaj pentru a-i prinde pe contrabandiștii de pietre prețioase.

05.00  Hudson și Rex: Pedeapsă capitală – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Capital Punishment) Sezonul 4, Episodul 11

Echipa Majore Crime investighează o amenințare extremistă, în timp ce Charlie și Rex primesc un premiu pentru eroism.

luni
5 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Nimeni nu reușește singur – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: No Man is an Island) Sezonul 4, Episodul 12

Charlie, Rex și Sarah vizitează o comunitate izolată care este prinsă într-o dispută privind relocarea.

07.00  Magnum, detectiv particular: Legăturile dintre noi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Ties That Bind) Sezonul 1, Episodul 9

Magnum își amințește de vechea lui traumă ca prizonier de război și ajută un adolescent, victimă a uneri răpiri, care reușește să scape.

07.55  Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

08.50  FILM Doar un sărut – FILM Romantic comedy 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Krysta Rodriguez, Santino Fontana, Illeana Douglas

(Just One Kiss)

Două mame pețitoare își aduc împreună copiii, profesoara Mia și cântărețul Tony, în speranța că se va înfiripa o poveste de dragoste.

10.50  FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

12.50  Memorie perfectă: Foc și gheață – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Fire and Ice) Sezonul 3, Episodul 10

O serie de atentate cu bombă într-un cartier din Manhattan ar putea fi opera teroriștilor care vizează musulmanii moderați.

13.50  Magnum, detectiv particular: N-ai unde să te-ascunzi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Nowhere To Hide) Sezonul 1, Episodul 11

Viețile lui Higgins și Kumu sunt amenințate după ce Magnum se implică prea mult în cazul unor evadați ruși dați dispăruți.

14.50  Magnum, detectiv particular: Câștigătorul ia totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Winner Takes All) Sezonul 1, Episodul 12

Schimbare de situație după ce problemele cu banii îl fac pe Magnum să se alăture unor vânători de recompense în urmărirea a unui suspect de crimă.

15.50  Norocul lui Loli!: episodul 1 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 1

Loli întâlnește un bărbat la bar și-i dă numărul de telefon. Mai târziu, află că cea mai bună prietenă a ei, Mariana, zace fără cunoștință la spital.

16.55  Norocul lui Loli!: episodul 2 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 2

Mama și copiii Marianei se mută temporar în casa lui Loli. Rafael primește un telefon care îl face să se simtă inconfortabil.

18.00  FILM Crăciunul la Plaza – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison

(Christmas at the Plaza)

Jessica organizează o expoziție despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza. Acolo îl cunoaște pe Nick, care decorează clădirea istorică.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Identitate reală – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: True Identity) Sezonul 3, Episodul 11

Carrie și Al cercetează moartea unui angajat de servicii de întâlniri de ultimă generație.

21.00  Premieră Pearl, detectiv la Whitstable: Război civil – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: Civil War) Sezonul 1, Episodul 3

Când un polițist pensionat este ucis în timpul unei reconstituiri a Războiului Civil, bănuielile cad asupra văduvei sale.

22.05  FILM Detectivul Gourmet: Rețetă pentru crimă – FILM Mystery 2020, regia: Mark Jean, distribuţie: Dylan Neal, Brooke Burns

(The Gourmet Detective: Roux the Day)

Angajat să autentifice și să cumpere o carte de rețete rară, Henry află secrete periculoase ascunse în aceasta, care duc la altă crimă misterioasă.

00.05  Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

01.05  FILM Crăciunul la Plaza – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison

(Christmas at the Plaza)

Jessica organizează o expoziție despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza. Acolo îl cunoaște pe Nick, care decorează clădirea istorică.

03.05  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

05.05  Hudson și Rex: Nimeni nu reușește singur – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: No Man is an Island) Sezonul 4, Episodul 12

Charlie, Rex și Sarah vizitează o comunitate izolată care este prinsă într-o dispută privind relocarea.

marţi
6 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Reclame și crime – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roses of Signal Hill) Sezonul 4, Episodul 13

Rolul principal al lui Rex într-o reclamă TV este întrerupt brusc atunci când un director de publicitate este ucis.

06.55  Magnum, detectiv particular: N-ai unde să te-ascunzi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Nowhere To Hide) Sezonul 1, Episodul 11

Viețile lui Higgins și Kumu sunt amenințate după ce Magnum se implică prea mult în cazul unor evadați ruși dați dispăruți.

07.50  Magnum, detectiv particular: Câștigătorul ia totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Winner Takes All) Sezonul 1, Episodul 12

Schimbare de situație după ce problemele cu banii îl fac pe Magnum să se alăture unor vânători de recompense în urmărirea a unui suspect de crimă.

08.50  Norocul lui Loli!: episodul 1 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 1

Loli întâlnește un bărbat la bar și-i dă numărul de telefon. Mai târziu, află că cea mai bună prietenă a ei, Mariana, zace fără cunoștință la spital.

09.55  Norocul lui Loli!: episodul 2 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 2

Mama și copiii Marianei se mută temporar în casa lui Loli. Rafael primește un telefon care îl face să se simtă inconfortabil.

11.00  FILM Crăciunul la Plaza – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison

(Christmas at the Plaza)

Jessica organizează o expoziție despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza. Acolo îl cunoaște pe Nick, care decorează clădirea istorică.

12.55  Memorie perfectă: Identitate reală – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: True Identity) Sezonul 3, Episodul 11

Carrie și Al cercetează moartea unui angajat de servicii de întâlniri de ultimă generație.

13.55  Magnum, detectiv particular: Ziua viperei – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day Of The Viper) Sezonul 1, Episodul 13

Magnum îl ajută pe Higgins să caute ”Vipera”, misteriosul asasin cu care are o socoteală mai veche nerezolvată.

14.55  Magnum, detectiv particular: Eu, decedatul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I, The Deceased) Sezonul 1, Episodul 14

Prin intermediul unui video lăsat de un bărbat decedat, Magnum e angajat să investigheze moartea și să îi urmărească pe făptuitorii aparentei crime.

15.55  Norocul lui Loli!: episodul 3 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 3

Paulina, soția înstrăinată a lui Rafael, încearcă să-l convingă să mai dea o șansă relației lor. Nicky, fiul Marianei, se duce la cimitir.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 4 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 4

Paulina amenință că îi va lua fiica lui Rafael, dacă acesta divorțează de ea. Între timp, copiii Marianei decid să plece din casa lui Loli.

18.00  FILM Gala de Crăciun – FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Mortul din cabină – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Moving On) Sezonul 3, Episodul 12

O vedetă de cinema este găsită împușcată în dressingul său.

21.00  Premieră Camera de gardă: episodul 20 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Dominic Rains, Marlyne Barrett, Brian Tee

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 20

Mai multe despre spitalul animat și dramele cu care se confruntă echipa de medici greu-încercată, care reușește cumva să-și păstreze cumpătul.

22.00  Pearl, detectiv la Whitstable: Război civil – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: Civil War) Sezonul 1, Episodul 3

Când un polițist pensionat este ucis în timpul unei reconstituiri a Războiului Civil, bănuielile cad asupra văduvei sale.

23.05  FILM Îngerii lui Charlie – FILM Action 2000, regia: McG, distribuţie: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray

(Charlie’s Angels)

Trei agenți secreţi, care lucrează pentru un șef misterios necunoscut, încearcă să împiedice un plan de a folosi în mod distrugător un software furat.

01.15  FILM Gala de Crăciun – FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

03.15  FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

05.10  Hudson și Rex: Reclame și crime – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roses of Signal Hill) Sezonul 4, Episodul 13

Rolul principal al lui Rex într-o reclamă TV este întrerupt brusc atunci când un director de publicitate este ucis.

miercuri
7 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Pariuri mortale – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roll the Bones) Sezonul 4, Episodul 14

Proprietarul unei companii de construcții este găsit mort, iar Charlie și Rex îl urmăresc pe ucigaș până la un cazinou subteran.

07.00  Magnum, detectiv particular: Ziua viperei – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day Of The Viper) Sezonul 1, Episodul 13

Magnum îl ajută pe Higgins să caute ”Vipera”, misteriosul asasin cu care are o socoteală mai veche nerezolvată.

08.00  Magnum, detectiv particular: Eu, decedatul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I, The Deceased) Sezonul 1, Episodul 14

Prin intermediul unui video lăsat de un bărbat decedat, Magnum e angajat să investigheze moartea și să îi urmărească pe făptuitorii aparentei crime.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 3 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 3

Paulina, soția înstrăinată a lui Rafael, încearcă să-l convingă să mai dea o șansă relației lor. Nicky, fiul Marianei, se duce la cimitir.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 4 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 4

Paulina amenință că îi va lua fiica lui Rafael, dacă acesta divorțează de ea. Între timp, copiii Marianei decid să plece din casa lui Loli.

11.00  FILM Gala de Crăciun – FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

13.00  Memorie perfectă: Mortul din cabină – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Moving On) Sezonul 3, Episodul 12

O vedetă de cinema este găsită împușcată în dressingul său.

14.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a întors trecutul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day The Past Came Back) Sezonul 1, Episodul 15

După ce Magnum este răpit, el află că fosta lui iubită este pe insulă și că are în plan să fure o avere în aur.

15.00  Magnum, detectiv particular: Crima nu e tăcută – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Murder Is Never Quiet) Sezonul 1, Episodul 16

În ultimul său caz, Magnum primește doar 24 de ore pentru a demonstra că fiul clientului lui nu a săvârșit crima.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 5 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 5

Loli vizitează mormântul Marianei. Nicky este hărțuit de ceilalți copii de la școală. Rafael o invită pe Paulina la un pahar, ca să poată vorbi.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 6 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 6

Loli este îngrozită când află că în noaptea precedentă, aflată în stare de ebrietate. a lăsat un mesaj pe telefonul lui Rafael. Matías este promovat.

18.00  FILM Bună dimineața, Crăciun! – FILM Romantic Drama 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Alison Sweeney, Marc Blucas

(Good Morning Christmas!)

Două televiziuni concurente își trimit prezentatorii să transmită festivitățile de Crăciun în același orășel, dar vor vedea că au multe în comun.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Toxic – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: DOA) Sezonul 3, Episodul 13

În timp ce protejează un senator american, Carrie este expusă la o toxină care o face incapabilă să-și folosească memoria.

21.00  FILM Misterele Aurorei Teagarden: Crimă cu public – FILM Mystery 2018, regia: Martin Wood, distribuţie: Candace Cameron Bure, Lexa Doig, Marilu Henner

(Aurora Teagarden Mysteries: A Very Foul Play)

La o convenție despre crime, realismul teatrului de mistere de la cină se dovedește oarecum excesiv, când un actor e ucis.

23.00  FILM Misterele Aurorei Teagarden: Coroana reginei – FILM Mystery 2018, regia: Peter Benson, distribuţie: Candace Cameron Bure, Niall Matter, Marilu Henner

(An Aurora Teagarden Mystery: Heist and Seek)

Când o coroană valoroasă e furată la o gală de binefacere organizată de biblioteca Lawrenceton, Aurora și Real Murders Club trebuie să investigheze.

01.00  FILM Bună dimineața, Crăciun! – FILM Romantic Drama 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Alison Sweeney, Marc Blucas

(Good Morning Christmas!)

Două televiziuni concurente își trimit prezentatorii să transmită festivitățile de Crăciun în același orășel, dar vor vedea că au multe în comun.

03.00  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Warming Up to You)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

05.00  Hudson și Rex: Pariuri mortale – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roll the Bones) Sezonul 4, Episodul 14

Proprietarul unei companii de construcții este găsit mort, iar Charlie și Rex îl urmăresc pe ucigaș până la un cazinou subteran.

joi
8 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Coșmar pe strada Water – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Nightmare on Water Street) Sezonul 4, Episodul 15

Charlie și Rex investighează o crimă care are loc în timpul festivalului Mardi Gras.

07.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a întors trecutul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day The Past Came Back) Sezonul 1, Episodul 15

După ce Magnum este răpit, el află că fosta lui iubită este pe insulă și că are în plan să fure o avere în aur.

08.00  Magnum, detectiv particular: Crima nu e tăcută – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Murder Is Never Quiet) Sezonul 1, Episodul 16

În ultimul său caz, Magnum primește doar 24 de ore pentru a demonstra că fiul clientului lui nu a săvârșit crima.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 5 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 5

Loli vizitează mormântul Marianei. Nicky este hărțuit de ceilalți copii de la școală. Rafael o invită pe Paulina la un pahar, ca să poată vorbi.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 6 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 6

Loli este îngrozită când află că în noaptea precedentă, aflată în stare de ebrietate. a lăsat un mesaj pe telefonul lui Rafael. Matías este promovat.

11.00  FILM Bună dimineața, Crăciun! – FILM Romantic Drama 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Alison Sweeney, Marc Blucas

(Good Morning Christmas!)

Două televiziuni concurente își trimit prezentatorii să transmită festivitățile de Crăciun în același orășel, dar vor vedea că au multe în comun.

13.00  Memorie perfectă: Toxic – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: DOA) Sezonul 3, Episodul 13

În timp ce protejează un senator american, Carrie este expusă la o toxină care o face incapabilă să-și folosească memoria.

14.00  Magnum, detectiv particular: Văduva neagră – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Black Is The Widow) Sezonul 1, Episodul 17

Magnum s-a costumat în medic pe o aplicație de întâlniri pentru a identifica un criminal suspectat că face victime în rândul bărbaților înstăriți.

15.00  Magnum, detectiv particular: Un sărut înaintea morții – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: A Kiss Before Dying) Sezonul 1, Episodul 18

Când dobermanii au dezgropat un os de om, Magnum și Higgins îl ajută pe Katsumoto să învestigheze moartea mentorului său bătrân.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 7 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 7

Asistenta socială îi pune întrebări lui Loli după ce o găsește în situație compromițătoare cu Armando. Paulina nu-i spune lui Rafael cine era amantul.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 8 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 8

Loli încearcă să-l convingă pe Octavio să o întâlnească pe Nicky, dar nu este interesat. Bruno decide să-și plătească datoria furând de la vecini.

18.00  FILM Un Crăciun regal – FILM Family 2020, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark

(One Royal Holiday)

După ce au salvat o mamă și pe fiul ei dintr-un viscol, Anna află că aceștia aparțin unei familii regale și le prezintă tradițiile ei de Crăciun.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Secrete din trecut – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Blast from the Past) Sezonul 4, Episodul 1

Soțul înstrăinat al lui Carrie sosește de la Long Beach pentru a ajuta la depistarea unor cărăuși de droguri.

21.00  Dreptul familiei: Dependentă de iubire – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Addicted to Love) Sezonul 1, Episodul 3

O femeie dependentă de jocuri online este apărată de Abigail după ce soțul ei solicită custodia copiilor.

22.00  Dreptul familiei: Mamă, nu-mi ține predici – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Mama Don’t Preach) Sezonul 1, Episodul 4

Un adolescent gay dorește să scape de părinții lui, după ce aceștia încearcă să-l forțeze să meargă la o tabără „Roagă-te să nu mai fii gay”.

23.00  FILM Prietenie cu folos – Romantic comedy 2011, regia: Will Gluck, distribuţie: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson

(Friends with Benefits)

Doi prieteni insistă că dormitul împreună nu ar trebui să ducă la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa.

01.20  FILM Un Crăciun regal – FILM Family 2020, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark

(One Royal Holiday)

După ce au salvat o mamă și pe fiul ei dintr-un viscol, Anna află că aceștia aparțin unei familii regale și le prezintă tradițiile ei de Crăciun.

03.20  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

05.10  Hudson și Rex: Coșmar pe strada Water – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Nightmare on Water Street) Sezonul 4, Episodul 15

Charlie și Rex investighează o crimă care are loc în timpul festivalului Mardi Gras.

vineri
9 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: După-amieze de câine – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dog Days Are Over) Sezonul 4, Episodul 16

Ofițerul Power și partenerul ei canin sunt atacați violent când cercetează o spargere într-un depozit.

07.00  Magnum, detectiv particular: Văduva neagră – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Black Is The Widow) Sezonul 1, Episodul 17

Magnum s-a costumat în medic pe o aplicație de întâlniri pentru a identifica un criminal suspectat că face victime în rândul bărbaților înstăriți.

08.00  Magnum, detectiv particular: Un sărut înaintea morții – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: A Kiss Before Dying) Sezonul 1, Episodul 18

Când dobermanii au dezgropat un os de om, Magnum și Higgins îl ajută pe Katsumoto să învestigheze moartea mentorului său bătrân.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 7 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 7

Asistenta socială îi pune întrebări lui Loli după ce o găsește în situație compromițătoare cu Armando. Paulina nu-i spune lui Rafael cine era amantul.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 8 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 8

Loli încearcă să-l convingă pe Octavio să o întâlnească pe Nicky, dar nu este interesat. Bruno decide să-și plătească datoria furând de la vecini.

11.00  FILM Un Crăciun regal – FILM Family 2020, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark

(One Royal Holiday)

După ce au salvat o mamă și pe fiul ei dintr-un viscol, Anna află că aceștia aparțin unei familii regale și le prezintă tradițiile ei de Crăciun.

13.00  Memorie perfectă: Secrete din trecut – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Blast from the Past) Sezonul 4, Episodul 1

Soțul înstrăinat al lui Carrie sosește de la Long Beach pentru a ajuta la depistarea unor cărăuși de droguri.

14.00  Magnum, detectiv particular: Sânge în apă – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Blood In The Water) Sezonul 1, Episodul 19

Magnum și Higgins se trezesc naufragiați pe mare, în situații tot mai disperate, după ce li s-a furat iahtul.

15.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 9 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 9

Bruno o vizitează pe Loli la serviciu ca să-i ceară o slujbă, dar ea îl refuză. Nicky se întoarce la cimitir și decide să-l sune din nou pe Octavio.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 10 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 10

Nicky îl sună pe Matías ca să-i ceară o favoare. Roxy descoperă că David își minte prietenii despre ea. Octavio acceptă să se întâlnească cu Nicky.

18.00  FILM Concursul de Crăciun – FILM Romance 2021, regia: Paula Elle, distribuţie: Candace Cameron Bure, John Brotherton

(The Christmas Contest)

Lara și Ben sunt deciși să-și reconsidere prioritățile vieții atunci când se întrec unul împotriva celuilalt într-un concurs de caritate de Crăciun.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Martor-cheie – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Gut Check) Sezonul 4, Episodul 2

Carrie și Al transportă martorul cheie al unui proces pentru delapidare, dar trebuie să se ocupe de asasinii care vor să o reducă la tăcere.

21.00  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Warming Up to You)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

23.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

01.00  FILM Instantaneul iubirii – FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

03.00  FILM Concursul de Crăciun – FILM Romance 2021, regia: Paula Elle, distribuţie: Candace Cameron Bure, John Brotherton

(The Christmas Contest)

Lara și Ben sunt deciși să-și reconsidere prioritățile vieții atunci când se întrec unul împotriva celuilalt într-un concurs de caritate de Crăciun.

05.00  Hudson și Rex: După-amieze de câine – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dog Days Are Over) Sezonul 4, Episodul 16

Ofițerul Power și partenerul ei canin sunt atacați violent când cercetează o spargere într-un depozit.

sâmbătă
10 iunie 2023

06.00  Magnum, detectiv particular: N-ai unde să te-ascunzi – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Nowhere To Hide) Sezonul 1, Episodul 11

Viețile lui Higgins și Kumu sunt amenințate după ce Magnum se implică prea mult în cazul unor evadați ruși dați dispăruți.

07.00  Magnum, detectiv particular: Câștigătorul ia totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Winner Takes All) Sezonul 1, Episodul 12

Schimbare de situație după ce problemele cu banii îl fac pe Magnum să se alăture unor vânători de recompense în urmărirea a unui suspect de crimă.

08.00  Magnum, detectiv particular: Ziua viperei – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day Of The Viper) Sezonul 1, Episodul 13

Magnum îl ajută pe Higgins să caute ”Vipera”, misteriosul asasin cu care are o socoteală mai veche nerezolvată.

09.00  Magnum, detectiv particular: Eu, decedatul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I, The Deceased) Sezonul 1, Episodul 14

Prin intermediul unui video lăsat de un bărbat decedat, Magnum e angajat să investigheze moartea și să îi urmărească pe făptuitorii aparentei crime.

10.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a întors trecutul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day The Past Came Back) Sezonul 1, Episodul 15

După ce Magnum este răpit, el află că fosta lui iubită este pe insulă și că are în plan să fure o avere în aur.

11.00  Pearl, detectiv la Whitstable: Război civil – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: Civil War) Sezonul 1, Episodul 3

Când un polițist pensionat este ucis în timpul unei reconstituiri a Războiului Civil, bănuielile cad asupra văduvei sale.

12.05  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Warming Up to You)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

14.00  FILM Instantaneul iubirii – FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

16.00  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

18.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

20.00  FILM Jack și Jill – FILM Comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino

(Jack and Jill)

Un administrator de succes se teme de vizita anuală a surorii sale necioplite, al cărei comportament îl stânjenește constant.

22.10  FILM Un pic însărcinată – FILM Comedy 2007, regia: Judd Apatow, distribuţie: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd, Leslie Mann

(Knocked Up) Episodul 1

Slacker Ben decide să-și schimbe viața, după ce o relație de o noapte are drept urmare o sarcină. Se va maturiza la timp pentru a îndrepta lucrurile?

00.50  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

02.55  FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

05.00  Hudson și Rex: Pariuri mortale – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roll the Bones) Sezonul 4, Episodul 14

Proprietarul unei companii de construcții este găsit mort, iar Charlie și Rex îl urmăresc pe ucigaș până la un cazinou subteran.

duminică
11 iunie 2023

06.00  Magnum, detectiv particular: Crima nu e tăcută – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Murder Is Never Quiet) Sezonul 1, Episodul 16

În ultimul său caz, Magnum primește doar 24 de ore pentru a demonstra că fiul clientului lui nu a săvârșit crima.

07.00  Magnum, detectiv particular: Văduva neagră – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Black Is The Widow) Sezonul 1, Episodul 17

Magnum s-a costumat în medic pe o aplicație de întâlniri pentru a identifica un criminal suspectat că face victime în rândul bărbaților înstăriți.

08.00  Magnum, detectiv particular: Un sărut înaintea morții – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: A Kiss Before Dying) Sezonul 1, Episodul 18

Când dobermanii au dezgropat un os de om, Magnum și Higgins îl ajută pe Katsumoto să învestigheze moartea mentorului său bătrân.

09.00  Magnum, detectiv particular: Sânge în apă – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Blood In The Water) Sezonul 1, Episodul 19

Magnum și Higgins se trezesc naufragiați pe mare, în situații tot mai disperate, după ce li s-a furat iahtul.

10.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

11.00  Camera de gardă: episodul 20 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Dominic Rains, Marlyne Barrett, Brian Tee

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 20

Mai multe despre spitalul animat și dramele cu care se confruntă echipa de medici greu-încercată, care reușește cumva să-și păstreze cumpătul.

12.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

14.00  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

16.00  FILM Regăsirea – Romantic comedy 2019, distribuţie: Maggie Lawson, Sam Page

(The Story of Us)

Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

18.00  FILM În prezența dragostei – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

20.00  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

22.00  FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

00.00  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

02.00  FILM Steaua inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

04.00  Hudson și Rex: Coșmar pe strada Water – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Nightmare on Water Street) Sezonul 4, Episodul 15

Charlie și Rex investighează o crimă care are loc în timpul festivalului Mardi Gras.

05.00  Hudson și Rex: Străini în noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Strangers in the Night) Sezonul 2, Episodul 1

Cadavrul vocalistului unei formații locale e găsit pe o plajă.

luni
12 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

07.00  Magnum, detectiv particular: Sânge în apă – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Blood In The Water) Sezonul 1, Episodul 19

Magnum și Higgins se trezesc naufragiați pe mare, în situații tot mai disperate, după ce li s-a furat iahtul.

08.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 9 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 9

Bruno o vizitează pe Loli la serviciu ca să-i ceară o slujbă, dar ea îl refuză. Nicky se întoarce la cimitir și decide să-l sune din nou pe Octavio.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 10 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 10

Nicky îl sună pe Matías ca să-i ceară o favoare. Roxy descoperă că David își minte prietenii despre ea. Octavio acceptă să se întâlnească cu Nicky.

11.00  FILM Concursul de Crăciun – FILM Romance 2021, regia: Paula Elle, distribuţie: Candace Cameron Bure, John Brotherton

(The Christmas Contest)

Lara și Ben sunt deciși să-și reconsidere prioritățile vieții atunci când se întrec unul împotriva celuilalt într-un concurs de caritate de Crăciun.

13.00  Memorie perfectă: Martor-cheie – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Gut Check) Sezonul 4, Episodul 2

Carrie și Al transportă martorul cheie al unui proces pentru delapidare, dar trebuie să se ocupe de asasinii care vor să o reducă la tăcere.

14.00  Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

15.00  Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 11 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 11

Paulina este convinsă că ceva se întâmplă între Rafael și Loli. Acasă la Mariana, Nicky își întâmpină tatăl cu multe îmbrățișări.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 12 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 12

Roxy o însoțește pe Loli la bar pentru a-l căuta pe Octavio. Rafael promite să o ia pe Nicky pe plajă. Paulina hotărăște să se întoarcă în LA.

18.00  FILM Un Crăciun de neuitat – FILM Romance 2019, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Ashley Greene, Andrew W Walker, JackŽe Harry

(Christmas On My Mind)

Lucy se trezește cu o rochie de mireasă în brațe și nu își amintește nimic din ultimii doi ani.

20.00  Premieră Memorie perfectă: În spatele muzicii – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Behind the Beat) Sezonul 4, Episodul 3

Uciderea unui tânăr minune al jazz-ului îi conduce pe Carrie și Al într-un club de noapte ilegal deținut de un gangster albanez.

21.00  Premieră Pearl, detectiv la Whitstable: Dispariție la Oare – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: Disappearance at Oare) Sezonul 1, Episodul 4

Când o tânără văduvă primește un bilet anonim care susține că soțul ei nu și-a luat viața, ea o angajează pe Pearl să investigheze.

22.05  FILM Misterele Aurorei Teagarden: Crimă cu public – FILM Mystery 2018, regia: Martin Wood, distribuţie: Candace Cameron Bure, Lexa Doig, Marilu Henner

(Aurora Teagarden Mysteries: A Very Foul Play)

La o convenție despre crime, realismul teatrului de mistere de la cină se dovedește oarecum excesiv, când un actor e ucis.

00.05  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

01.05  FILM Un Crăciun de neuitat – FILM Romance 2019, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Ashley Greene, Andrew W Walker, JackŽe Harry

(Christmas On My Mind)

Lucy se trezește cu o rochie de mireasă în brațe și nu își amintește nimic din ultimii doi ani.

03.05  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

05.05  Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

marţi
13 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

07.00  Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

08.00  Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 11 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 11

Paulina este convinsă că ceva se întâmplă între Rafael și Loli. Acasă la Mariana, Nicky își întâmpină tatăl cu multe îmbrățișări.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 12 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 12

Roxy o însoțește pe Loli la bar pentru a-l căuta pe Octavio. Rafael promite să o ia pe Nicky pe plajă. Paulina hotărăște să se întoarcă în LA.

11.00  FILM Un Crăciun de neuitat – FILM Romance 2019, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Ashley Greene, Andrew W Walker, JackŽe Harry

(Christmas On My Mind)

Lucy se trezește cu o rochie de mireasă în brațe și nu își amintește nimic din ultimii doi ani.

13.00  Memorie perfectă: În spatele muzicii – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Behind the Beat) Sezonul 4, Episodul 3

Uciderea unui tânăr minune al jazz-ului îi conduce pe Carrie și Al într-un club de noapte ilegal deținut de un gangster albanez.

14.00  Magnum, detectiv particular: În pericol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

15.00  Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 13 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 13

Paulina se întoarce din călătorie. Asistentul social îi reproșează lui Loli faptul că nu a anunțat-o atunci când a apărut tatăl biologic a lui Nicky.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 14 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 14

Paulina îi spune lui Bruno că Loli a fost dată afară. Loli, Octavio și Nicky ies la o înghețată, iar Octavio o invită pe Loli în barul său.

18.00  FILM Un Crăciun sub stele – FILM Romantic Drama 2019, regia: Allan Harmon, distribuţie: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters

(Christmas Under the Stars)

Când Nick își pierde slujba în domeniul financiar înainte de Crăciun, lucrează la un magazin de brazi unde se întâlnește cu Julie și cu fiul ei, Matt.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Bani și mirosuri – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Dollars and Scents) Sezonul 4, Episodul 4

Carrie intră sub acoperire pentru a investiga moartea unui vânzător și a unui hacker.

21.00  Premieră Camera de gardă: episodul 21 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Dominic Rains, Marlyne Barrett, Brian Tee

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 21

Mai multe despre spitalul animat și dramele cu care se confruntă echipa de medici greu-încercată, care reușește cumva să-și păstreze cumpătul.

22.00  Pearl, detectiv la Whitstable: Dispariție la Oare – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: Disappearance at Oare) Sezonul 1, Episodul 4

Când o tânără văduvă primește un bilet anonim care susține că soțul ei nu și-a luat viața, ea o angajează pe Pearl să investigheze.

23.05  FILM Recompensă cu bucluc – FILM Comedy 2010, regia: Andy Tennant, distribuţie: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez

(The Bounty Hunter)

Un vânător de recompense crede că va avea o slujba ușoară când i se dă sarcina de a-și găsi fosta soție.

01.25  FILM Un Crăciun sub stele – FILM Romantic Drama 2019, regia: Allan Harmon, distribuţie: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters

(Christmas Under the Stars)

Când Nick își pierde slujba în domeniul financiar înainte de Crăciun, lucrează la un magazin de brazi unde se întâlnește cu Julie și cu fiul ei, Matt.

03.20  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

05.10  Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

miercuri
14 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

07.00  Magnum, detectiv particular: În pericol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

08.00  Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 13 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 13

Paulina se întoarce din călătorie. Asistentul social îi reproșează lui Loli faptul că nu a anunțat-o atunci când a apărut tatăl biologic a lui Nicky.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 14 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 14

Paulina îi spune lui Bruno că Loli a fost dată afară. Loli, Octavio și Nicky ies la o înghețată, iar Octavio o invită pe Loli în barul său.

11.00  FILM Un Crăciun sub stele – FILM Romantic Drama 2019, regia: Allan Harmon, distribuţie: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters

(Christmas Under the Stars)

Când Nick își pierde slujba în domeniul financiar înainte de Crăciun, lucrează la un magazin de brazi unde se întâlnește cu Julie și cu fiul ei, Matt.

13.00  Memorie perfectă: Bani și mirosuri – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Dollars and Scents) Sezonul 4, Episodul 4

Carrie intră sub acoperire pentru a investiga moartea unui vânzător și a unui hacker.

14.00  Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

15.00  Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 15 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 15

Don Rogelio îi face lui Loli o ofertă iar Rafael îi spune să o accepte. Între timp, Roxy îl surprinde pe Matias flirtând cu Apolo în bar.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 16 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 16

Loli decide să se mute la Mariana pentru a fi împreună cu copiii. Între timp Paulina încearcă să îl instige pe Rafael împotriva lui Loli.

18.00  FILM Crăciun la moșia Ashford – FILM Romance 2017, regia: Mel Damski, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe, Andrew Francis

(Coming Home for Christmas) Episodul 1

Lizzie Richfield primește slujba de manager imobiliar. Pregătind o locuință de vânzare, Lizzie planifică ultima gală de Crăciun pentru familia Marley.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Implicare totală – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: All In) Sezonul 4, Episodul 5

Uciderea unui arhitect îi trimite pe Carrie și Al în Atlantic City, unde se întâlnesc cu o veche iubire de-a lui Carrie.

21.00  FILM Misterele Aurorei Teagarden: Reuniune mortală – FILM Mystery 2020, regia: Martin Wood, distribuţie: Candace Cameron Bure, Niall Matter

(Aurora Teagarden Mysteries: Reunited and It Feels So Deadly)

Reuniunea de liceu a Aurorei este perturbată când o victimă ucisă este găsită în piscina hotelului. Ar putea fi un fost coleg de clasă autorul crimei?

23.00  FILM Misterele Aurorei Teagarden 17: Cum să escrochezi un escroc – FILM Mystery 2020, regia: Tony Dean Smith, distribuţie: Candace Cameron Bure, Adam Beauchesne, Sharon Crandall

(Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con)

Aurora și logodnicul ei, Nick, au un alt caz care le pune la încercare abilitățile de detectivi când un client imobiliar al mamei ei este găsit mort.

01.00  FILM Crăciun la moșia Ashford – FILM Romance 2017, regia: Mel Damski, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe, Andrew Francis

(Coming Home for Christmas) Episodul 1

Lizzie Richfield primește slujba de manager imobiliar. Pregătind o locuință de vânzare, Lizzie planifică ultima gală de Crăciun pentru familia Marley.

03.00  FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

05.00  Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

joi
15 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

07.00  Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

08.00  Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 15 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 15

Don Rogelio îi face lui Loli o ofertă iar Rafael îi spune să o accepte. Între timp, Roxy îl surprinde pe Matias flirtând cu Apolo în bar.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 16 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 16

Loli decide să se mute la Mariana pentru a fi împreună cu copiii. Între timp Paulina încearcă să îl instige pe Rafael împotriva lui Loli.

11.00  FILM Crăciun la moșia Ashford – FILM Romance 2017, regia: Mel Damski, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe, Andrew Francis

(Coming Home for Christmas) Episodul 1

Lizzie Richfield primește slujba de manager imobiliar. Pregătind o locuință de vânzare, Lizzie planifică ultima gală de Crăciun pentru familia Marley.

13.00  Memorie perfectă: Implicare totală – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: All In) Sezonul 4, Episodul 5

Uciderea unui arhitect îi trimite pe Carrie și Al în Atlantic City, unde se întâlnesc cu o veche iubire de-a lui Carrie.

14.00  Magnum, detectiv particular: Omul din camera secretă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Man In The Secret Room) Sezonul 2, Episodul 7

Magnum investighează moartea unui oaspete dintr-un hotel care a fost aruncat din balconul camerei în timpul unei investigații secrete la care lucra.

15.00  Magnum, detectiv particular: Venea noaptea – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: He Came By Night) Sezonul 2, Episodul 8

Parteneriatul lui Magnum cu Higgins e pus la încercare când o femeie vrea ca ei să îi recupereze banii din droguri furați pentru a-și salva soțul.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 17 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 17

Nora îl roagă pe Bruno să o ajute să o scoată pe Loli din casă. Între timp, Loli și Octavio merg la cină acasă la Rafael și Paulina.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 18 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 18

Loli ia proba necesară lui Octavio pentru testul ADN.Paulina îi cere scuze lui Rafael. Jessica îi zice lui Sam că mariajul părinților ei e o minciună.

18.00  FILM Călătorie de Crăciun – FILM Romantic Drama 2019, regia: Peter Sullivan, distribuţie: Marla Sokoloff, Jan Broberg, Rob Mayes

(The Road Home for Christmas)

Doi părinți singuri ai unor fete devin apropiați după ce fiecare contribuie la proiectul celuilalt – Cadence, cu o nuntă, Henry, cu o petrecere VIP.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Întoarcerea lui Eddie – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: The Return of Eddie) Sezonul 4, Episodul 6

Fostul soț al lui Carrie, Eddie, se întoarce la New York și ajută când un cameraman de tabloid este ucis în timpul unui jaf într-un magazin.

21.00  Dreptul familiei: Până ce moartea ne va despărți – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Until Death Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 5

Un bărbat dorește să-și ia soția de la o casă de bătrâni, spunând că acolo i se agravează boala Alzheimer.

22.00  Dreptul familiei: Un copil nedorit – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Baby Off Board) Sezonul 1, Episodul 6

Un cuplu de tineri îi roagă pe avocați să inverseze o adopție, după ce află că bebelușul are probleme grave de sănătate.

23.00  FILM Doar tu și eu. Al treilea e în plus – Comedy 2006, regia: Anthony Russo, Joe Russo, distribuţie: Kate Hudson, Owen Wilson, Matt Dillon

(You, Me and Dupree)

Când cavalerul de onoare Randolph Dupree își pierde slujba și locuința, Carl și Molly, proaspăt căsătoriți, îl invită la ei, dar el rămâne prea mult.

01.20  FILM Călătorie de Crăciun – FILM Romantic Drama 2019, regia: Peter Sullivan, distribuţie: Marla Sokoloff, Jan Broberg, Rob Mayes

(The Road Home for Christmas)

Doi părinți singuri ai unor fete devin apropiați după ce fiecare contribuie la proiectul celuilalt – Cadence, cu o nuntă, Henry, cu o petrecere VIP.

03.20  FILM În prezența dragostei – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

05.10  Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

vineri
16 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Crimă pe apă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bullet in the Water) Sezonul 2, Episodul 6

Membrul unei echipe universitare de vâslit împușcat de un lunetist.

07.00  Magnum, detectiv particular: Omul din camera secretă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Man In The Secret Room) Sezonul 2, Episodul 7

Magnum investighează moartea unui oaspete dintr-un hotel care a fost aruncat din balconul camerei în timpul unei investigații secrete la care lucra.

08.00  Magnum, detectiv particular: Venea noaptea – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: He Came By Night) Sezonul 2, Episodul 8

Parteneriatul lui Magnum cu Higgins e pus la încercare când o femeie vrea ca ei să îi recupereze banii din droguri furați pentru a-și salva soțul.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 17 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 17

Nora îl roagă pe Bruno să o ajute să o scoată pe Loli din casă. Între timp, Loli și Octavio merg la cină acasă la Rafael și Paulina.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 18 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 18

Loli ia proba necesară lui Octavio pentru testul ADN.Paulina îi cere scuze lui Rafael. Jessica îi zice lui Sam că mariajul părinților ei e o minciună.

11.00  FILM Călătorie de Crăciun – FILM Romantic Drama 2019, regia: Peter Sullivan, distribuţie: Marla Sokoloff, Jan Broberg, Rob Mayes

(The Road Home for Christmas)

Doi părinți singuri ai unor fete devin apropiați după ce fiecare contribuie la proiectul celuilalt – Cadence, cu o nuntă, Henry, cu o petrecere VIP.

13.00  Memorie perfectă: Întoarcerea lui Eddie – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: The Return of Eddie) Sezonul 4, Episodul 6

Fostul soț al lui Carrie, Eddie, se întoarce la New York și ajută când un cameraman de tabloid este ucis în timpul unui jaf într-un magazin.

14.00  Magnum, detectiv particular: Glonțul destinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Bullet Named Fate) Sezonul 2, Episodul 9

Un Magnum plin de vină urmărește indiciile lăsate de Harry Brown atunci când a fost împușcat în timp ce lucra la un caz moștenit de la Thomas.

15.00  Magnum, detectiv particular: Frați de cruce – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Blood Brothers) Sezonul 2, Episodul 10

Bântuit de experiența din Afghanistan, Magnum îl ajută pe fratele prietenului său mort să găsească un afghan care ar fi putut fi victima traficului.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 19 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 19

Rafael îi spune lui Loli că Paulina nu i-a fost loială. Mai târziu Octavio apare la birou la Loli. Bruno o consolează pe Paulina.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 20 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 20

Paulina îi spune lui Loli că își dorește să rămână cu Rafael. Mai târziu, Octavio și Loli îl iau pe Nicky la un meci de fotbal.

18.00  FILM Reuniți de Crăciun – FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Putem fi eroi – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: We Can Be Heroes) Sezonul 4, Episodul 7

Ancheta cu privire la răpirea unui băiat dezvăluie o ranchiună a unui coleg de facultate pe tatăl copilului.

21.00  FILM Regăsirea – Romantic comedy 2019, distribuţie: Maggie Lawson, Sam Page

(The Story of Us)

Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

23.00  FILM Steaua inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

01.00  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

03.00  FILM Reuniți de Crăciun – FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

05.00  Hudson și Rex: Crimă pe apă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bullet in the Water) Sezonul 2, Episodul 6

Membrul unei echipe universitare de vâslit împușcat de un lunetist.

sâmbătă
17 iunie 2023

06.00  Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

07.00  Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

08.00  Magnum, detectiv particular: În pericol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

09.00  Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

10.00  Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

11.00  Pearl, detectiv la Whitstable: Dispariție la Oare – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: Disappearance at Oare) Sezonul 1, Episodul 4

Când o tânără văduvă primește un bilet anonim care susține că soțul ei nu și-a luat viața, ea o angajează pe Pearl să investigheze.

12.05  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

14.00  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

16.00  FILM Sărut de zăpadă – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Jen Lilley, Chris McNally, Amy Groening

(Snowkissed)

O jurnalistă neiubitoare de călătorii își urmează visul și se trezește îndrumând unui chipeș proprietar de pensiune, cu ambiția de a fi ghid turistic.

18.00  FILM Ingredientul secret – Romantic comedy 2020, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

20.00  FILM Gravidul – FILM Comedy, USA 1994, regia: Ivan Reitman, distribuţie: Arnold Schwarzenegger, Danny De Vito, Emma Thompson

(Junior)

Un om de știință de sex masculin acceptă să poarte un bebeluș în trupul său în cadrul unui experiment ce vizează un nou tratament al infertilității.

22.25  FILM Recompensă cu bucluc – FILM Comedy 2010, regia: Andy Tennant, distribuţie: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez

(The Bounty Hunter)

Un vânător de recompense crede că va avea o slujba ușoară când i se dă sarcina de a-și găsi fosta soție.

00.50  FILM În prezența dragostei – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

02.55  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

05.00  Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

duminică
18 iunie 2023

06.00  Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

07.00  Magnum, detectiv particular: Omul din camera secretă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Man In The Secret Room) Sezonul 2, Episodul 7

Magnum investighează moartea unui oaspete dintr-un hotel care a fost aruncat din balconul camerei în timpul unei investigații secrete la care lucra.

08.00  Magnum, detectiv particular: Venea noaptea – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: He Came By Night) Sezonul 2, Episodul 8

Parteneriatul lui Magnum cu Higgins e pus la încercare când o femeie vrea ca ei să îi recupereze banii din droguri furați pentru a-și salva soțul.

09.00  Magnum, detectiv particular: Glonțul destinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Bullet Named Fate) Sezonul 2, Episodul 9

Un Magnum plin de vină urmărește indiciile lăsate de Harry Brown atunci când a fost împușcat în timp ce lucra la un caz moștenit de la Thomas.

10.00  Magnum, detectiv particular: Frați de cruce – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Blood Brothers) Sezonul 2, Episodul 10

Bântuit de experiența din Afghanistan, Magnum îl ajută pe fratele prietenului său mort să găsească un afghan care ar fi putut fi victima traficului.

11.00  Camera de gardă: episodul 21 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Dominic Rains, Marlyne Barrett, Brian Tee

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 21

Mai multe despre spitalul animat și dramele cu care se confruntă echipa de medici greu-încercată, care reușește cumva să-și păstreze cumpătul.

12.00  FILM În prezența dragostei – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

14.00  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

16.00  FILM Prințesa fugară – FILM Romantic comedy 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Philippa Northeast, Brant Daugherty

(A Royal Runaway Romance)

Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când o prințesă pornește într-o călătorie cu garda ei de corp pentru a trăi o idilă cu pictorul ei.

18.00  FILM Un toast pentru dragoste – FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

20.00  FILM Steaua inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

22.00  FILM O nuntă hibernală – Romantic comedy 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Kevin McGarry, Meghan Heffern

(Winter Castle)

Jenny merge la nunta de iarnă a surorii ei la o masă de gheață și se topește de dragoste după cumnatul de mână. Din păcate, el nu a venit singur.

00.00  FILM Sărut de zăpadă – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Jen Lilley, Chris McNally, Amy Groening

(Snowkissed)

O jurnalistă neiubitoare de călătorii își urmează visul și se trezește îndrumând unui chipeș proprietar de pensiune, cu ambiția de a fi ghid turistic.

02.00  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

04.00  Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

05.00  Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

luni
19 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

07.00  Magnum, detectiv particular: Glonțul destinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Bullet Named Fate) Sezonul 2, Episodul 9

Un Magnum plin de vină urmărește indiciile lăsate de Harry Brown atunci când a fost împușcat în timp ce lucra la un caz moștenit de la Thomas.

08.00  Magnum, detectiv particular: Frați de cruce – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Blood Brothers) Sezonul 2, Episodul 10

Bântuit de experiența din Afghanistan, Magnum îl ajută pe fratele prietenului său mort să găsească un afghan care ar fi putut fi victima traficului.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 19 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 19

Rafael îi spune lui Loli că Paulina nu i-a fost loială. Mai târziu Octavio apare la birou la Loli. Bruno o consolează pe Paulina.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 20 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 20

Paulina îi spune lui Loli că își dorește să rămână cu Rafael. Mai târziu, Octavio și Loli îl iau pe Nicky la un meci de fotbal.

11.00  FILM Reuniți de Crăciun – FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

13.00  Memorie perfectă: Putem fi eroi – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: We Can Be Heroes) Sezonul 4, Episodul 7

Ancheta cu privire la răpirea unui băiat dezvăluie o ranchiună a unui coleg de facultate pe tatăl copilului.

14.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când l-am întâlnit pe diavol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Day I Met The Devil) Sezonul 2, Episodul 11

Magnum este chemat din rândul rezervelor pentru a prelua o misiune secretă, dar prietenii lui sunt șocați să afle că misiunea nu e doar ceea ce pare.

15.00  Magnum, detectiv particular: Măsuri disperate – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Desperate Measures) Sezonul 2, Episodul 12

Magnum și Higgins îi ajută pe Tani Rey și Quinn Liu să îl salveze pe Junior Reigns, răpit și folosit ca avantaj pentru lista furată a agenților CIA.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 21 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 21

Octavio obține plicul cu rezultatele testului ADN și merge la Loli pentru a-l deschide împreună. Între timp Bruno o minte pe Nora.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 22 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 22

Paulinei îi place să petreacă timp cu Vicente iar Rafael îi spune lui Loli că își dorește o relație cu ea. Matias primește un telefon de la Arturo.

18.00  FILM Un ajutor de Sărbători – FILM Comedy 2019, regia: Brian Herzlinger, distribuţie: Sarah Drew, Ryan McPartlin, Lesley Ann Warren

(Twinkle All the Way)

Doi părinți singuri ai unor fete devin apropiați după ce fiecare contribuie la proiectul celuilalt – Cadence, cu o nuntă, Henry, cu o petrecere VIP.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Spațiu de manevră – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Breathing Space) Sezonul 4, Episodul 8

Când un inginer aerospațial este ucis, echipa bănuiește că este legat de un proiect secret la care lucra.

21.00  Premieră Pearl, detectiv la Whitstable: Un act de binefacere – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: A Cup O’ Kindness) Sezonul 1, Episodul 5

Pearl investighează cazul unei mame și a fiicei care trebuiau să fie salvate dintr-o barcă. A fost un accident sau ceva mai sinistru?

22.05  FILM Misterele Aurorei Teagarden: Reuniune mortală – FILM Mystery 2020, regia: Martin Wood, distribuţie: Candace Cameron Bure, Niall Matter

(Aurora Teagarden Mysteries: Reunited and It Feels So Deadly)

Reuniunea de liceu a Aurorei este perturbată când o victimă ucisă este găsită în piscina hotelului. Ar putea fi un fost coleg de clasă autorul crimei?

00.05  Magnum, detectiv particular: Frați de cruce – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Blood Brothers) Sezonul 2, Episodul 10

Bântuit de experiența din Afghanistan, Magnum îl ajută pe fratele prietenului său mort să găsească un afghan care ar fi putut fi victima traficului.

01.05  FILM Un ajutor de Sărbători – FILM Comedy 2019, regia: Brian Herzlinger, distribuţie: Sarah Drew, Ryan McPartlin, Lesley Ann Warren

(Twinkle All the Way)

Doi părinți singuri ai unor fete devin apropiați după ce fiecare contribuie la proiectul celuilalt – Cadence, cu o nuntă, Henry, cu o petrecere VIP.

03.05  FILM Sărut de zăpadă – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Jen Lilley, Chris McNally, Amy Groening

(Snowkissed)

O jurnalistă neiubitoare de călătorii își urmează visul și se trezește îndrumând unui chipeș proprietar de pensiune, cu ambiția de a fi ghid turistic.

05.05  Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

marţi
20 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Totul despre Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex and the City) Sezonul 2, Episodul 8

Charlie acționează sub acoperire pe scena întâlnirilor online, după ce un membru cunoscut al unei aplicații exclusiviste e găsit mort.

07.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când l-am întâlnit pe diavol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Day I Met The Devil) Sezonul 2, Episodul 11

Magnum este chemat din rândul rezervelor pentru a prelua o misiune secretă, dar prietenii lui sunt șocați să afle că misiunea nu e doar ceea ce pare.

08.00  Magnum, detectiv particular: Măsuri disperate – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Desperate Measures) Sezonul 2, Episodul 12

Magnum și Higgins îi ajută pe Tani Rey și Quinn Liu să îl salveze pe Junior Reigns, răpit și folosit ca avantaj pentru lista furată a agenților CIA.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 21 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 21

Octavio obține plicul cu rezultatele testului ADN și merge la Loli pentru a-l deschide împreună. Între timp Bruno o minte pe Nora.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 22 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 22

Paulinei îi place să petreacă timp cu Vicente iar Rafael îi spune lui Loli că își dorește o relație cu ea. Matias primește un telefon de la Arturo.

11.00  FILM Un ajutor de Sărbători – FILM Comedy 2019, regia: Brian Herzlinger, distribuţie: Sarah Drew, Ryan McPartlin, Lesley Ann Warren

(Twinkle All the Way)

Doi părinți singuri ai unor fete devin apropiați după ce fiecare contribuie la proiectul celuilalt – Cadence, cu o nuntă, Henry, cu o petrecere VIP.

13.00  Memorie perfectă: Spațiu de manevră – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Breathing Space) Sezonul 4, Episodul 8

Când un inginer aerospațial este ucis, echipa bănuiește că este legat de un proiect secret la care lucra.

14.00  Magnum, detectiv particular: Lunea e pentru crimă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Mondays Are For Murder) Sezonul 2, Episodul 13

Magnum și TC se costumează ca și experți în eficiență pentru a investiga uciderea unui manager de corporație și toată lumea din birou devine suspectă.

15.00  Magnum, detectiv particular: De-a șoarecele și pisica – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Game Of Cat And Mouse) Sezonul 2, Episodul 14

Când Jin descoperă că viața unei femei inocente este pusă în pericol, le cere ajutorul lui Magnum și Higgins pentru a o proteja.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 23 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 23

Loli se ceartă cu Octavio care îi spune că el nu vrea să vadă rezultatele testului ADN. Paulina îl întreabă pe Rafael dacă este îndrăgostit de Loli.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 24 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 24

Nora crede minciunile lui Marcelino și este de acord să îi dea bani ca să își plătească datoriile. Loli ezită să intre într-o relație cu Rafael.

18.00  FILM Operațiunea Crăciunul – FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: David Weaver, distribuţie: Tricia Helfer, Marc Blucas, Lisa Durupt

(Operation Christmas)

Când iubitul ei soldat e trimis în misiune înainte de Crăciun, o tânără mamă și copiii ei decid să ajute familiile chinuite de la baza lui militară.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Adăpost – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Shelter from the Storm) Sezonul 4, Episodul 9

Un uragan îi forțează pe Carrie și Al să caute refugiu, în timp ce încearcă să îndepărteze o bandă trimisă să elibereze un cap al drogurilor.

21.00  Premieră Camera de gardă: episodul 22 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Dominic Rains, Marlyne Barrett, Brian Tee

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 22

Mai multe despre spitalul animat și dramele cu care se confruntă echipa de medici greu-încercată, care reușește cumva să-și păstreze cumpătul.

22.00  Pearl, detectiv la Whitstable: Un act de binefacere – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: A Cup O’ Kindness) Sezonul 1, Episodul 5

Pearl investighează cazul unei mame și a fiicei care trebuiau să fie salvate dintr-o barcă. A fost un accident sau ceva mai sinistru?

23.05  FILM Hook – FILM Fantasy 1991, regia: Steven Spielberg, distribuţie: Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts

(Hook)

Ajuns adult, Peter Pan trebuie să se întoarcă în Neverland și să redescopere copilul din el pentru a-și salva proprii copii de căpitanul Hook.

01.55  FILM Operațiunea Crăciunul – FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: David Weaver, distribuţie: Tricia Helfer, Marc Blucas, Lisa Durupt

(Operation Christmas)

Când iubitul ei soldat e trimis în misiune înainte de Crăciun, o tânără mamă și copiii ei decid să ajute familiile chinuite de la baza lui militară.

04.00  FILM Un toast pentru dragoste – FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

miercuri
21 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

07.00  Magnum, detectiv particular: Lunea e pentru crimă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Mondays Are For Murder) Sezonul 2, Episodul 13

Magnum și TC se costumează ca și experți în eficiență pentru a investiga uciderea unui manager de corporație și toată lumea din birou devine suspectă.

08.00  Magnum, detectiv particular: De-a șoarecele și pisica – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Game Of Cat And Mouse) Sezonul 2, Episodul 14

Când Jin descoperă că viața unei femei inocente este pusă în pericol, le cere ajutorul lui Magnum și Higgins pentru a o proteja.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 23 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 23

Loli se ceartă cu Octavio care îi spune că el nu vrea să vadă rezultatele testului ADN. Paulina îl întreabă pe Rafael dacă este îndrăgostit de Loli.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 24 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 24

Nora crede minciunile lui Marcelino și este de acord să îi dea bani ca să își plătească datoriile. Loli ezită să intre într-o relație cu Rafael.

11.00  FILM Operațiunea Crăciunul – FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: David Weaver, distribuţie: Tricia Helfer, Marc Blucas, Lisa Durupt

(Operation Christmas)

Când iubitul ei soldat e trimis în misiune înainte de Crăciun, o tânără mamă și copiii ei decid să ajute familiile chinuite de la baza lui militară.

13.00  Memorie perfectă: Adăpost – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Shelter from the Storm) Sezonul 4, Episodul 9

Un uragan îi forțează pe Carrie și Al să caute refugiu, în timp ce încearcă să îndepărteze o bandă trimisă să elibereze un cap al drogurilor.

14.00  Magnum, detectiv particular: Chemarea trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Say Hello To Your Past) Sezonul 2, Episodul 15

Magnum și Higgins se grăbesc să o salveze pe Kumu atunci când ea este răpită de un bărbat rănit care a fost acuzat că și-a ucis soția.

15.00  Magnum, detectiv particular: Adio iubirii – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Farewell To Love) Sezonul 2, Episodul 16

Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un criminal. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 25 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 25

Loli a rămas cu o opțiune: să le spună prietenilor adevărul despre un clip cu ea și Rafael în studio. Aceștia s-au oferit să o ajute să îl distrugă.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 26 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 26

În instanță judecătorul decide că Loli trebuie să aducă dovezi că e potrivită pentru a avea custodia lui Sam. Rafael îi dă actele de divorț Paulinei.

18.00  FILM Crăciun în Montana – FILM Romance 2019, regia: TW Peacocke, distribuţie: Kellie Martin, Colin Ferguson, Ava Preston

(Christmas in Montana)

Înainte de sărbători, Sara, expertă în eficiență, merge în Montana ca să ajute un om să-și salveze ferma.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Stop joc – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Game On) Sezonul 4, Episodul 10

Când un tânăr jucător moare într-o casă bântuită, Carrie și Al descoperă o rețea de spionaj corporativ.

21.00  FILM Misterele Aurorei Teagarden: Până ce moartea ne va despărți – FILM Mystery 2021, regia: Martin Wood, distribuţie: Candace Cameron Bure, Naill Matter, Marilu Henner

(Aurora Teagarden Mysteries: Til Death Do Us Part)

Chiar înainte de nunta Aurorei, se descoperă un cadavru, iar Aurora se teme că tatăl ei poate fi suspect. Poate să rezolve cazul înainte de căsătorie?

23.00  FILM Misterele Aurorei Teagarden: Crimă în luna de miere – FILM Mystery 2021, regia: Martin Wood, distribuţie: Candace Cameron Bure, Naill Matter, Marilu Henner

(Aurora Teagarden Mysteries: Honeymoon, Honeymurder)

În escapadă înainte de luna de miere, Aurora și Nick au prin descoperirea unui cadavru un alt mister de rezolvat, iar pericolul le bate curând la ușă.

01.00  FILM Crăciun în Montana – FILM Romance 2019, regia: TW Peacocke, distribuţie: Kellie Martin, Colin Ferguson, Ava Preston

(Christmas in Montana)

Înainte de sărbători, Sara, expertă în eficiență, merge în Montana ca să ajute un om să-și salveze ferma.

03.00  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

05.00  Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

joi
22 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

07.00  Magnum, detectiv particular: Chemarea trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Say Hello To Your Past) Sezonul 2, Episodul 15

Magnum și Higgins se grăbesc să o salveze pe Kumu atunci când ea este răpită de un bărbat rănit care a fost acuzat că și-a ucis soția.

08.00  Magnum, detectiv particular: Adio iubirii – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Farewell To Love) Sezonul 2, Episodul 16

Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un criminal. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 25 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 25

Loli a rămas cu o opțiune: să le spună prietenilor adevărul despre un clip cu ea și Rafael în studio. Aceștia s-au oferit să o ajute să îl distrugă.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 26 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 26

În instanță judecătorul decide că Loli trebuie să aducă dovezi că e potrivită pentru a avea custodia lui Sam. Rafael îi dă actele de divorț Paulinei.

11.00  FILM Crăciun în Montana – FILM Romance 2019, regia: TW Peacocke, distribuţie: Kellie Martin, Colin Ferguson, Ava Preston

(Christmas in Montana)

Înainte de sărbători, Sara, expertă în eficiență, merge în Montana ca să ajute un om să-și salveze ferma.

13.00  Memorie perfectă: Stop joc – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Game On) Sezonul 4, Episodul 10

Când un tânăr jucător moare într-o casă bântuită, Carrie și Al descoperă o rețea de spionaj corporativ.

14.00  Magnum, detectiv particular: Noaptea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: The Night Has Eyes) Sezonul 2, Episodul 17

Magnum și Higgins caută o urnă furată care conține cenușa soțului decedat al unei femei și află în curând că alții sunt dispuși să ucidă pentru ea.

15.00  Magnum, detectiv particular: Necazuri mari – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A World Of Trouble) Sezonul 2, Episodul 18

În timp ce nunta lor se apropie, Magnum și Higgins ajută o Robin Hood a vremurilor moderne care intră în bucluc în timp ce încearcă să ajute o școală.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 27 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 27

Loli merge acasă la Vicente și îi mărturisește că ea este cea din clipul cu Rafael. Vincente oferă asigurări că nu va concedia pe nimeni.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 28 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 28

Rafael încearcă să o convingă pe Loli să nu se despartă de el. Octavio îl găsește pe Nicky în fața mormântului mamei lui și îl ia la bar.

18.00  FILM Un Crăciun la Viena – FILM Romance 2020, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Sarah Drew, Brennan Elliott, Alina Fritsch

(Christmas in Vienna)

O violoncelistă profesionistă își redescoperă pasiunea pentru muzică (și un posibil nou partener), concertând la Viena.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Complotul – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: About Face) Sezonul 4, Episodul 11

Un accident în care este implicat un bărbat fără adăpost dezvăluie dovezi ale unui complot de răpire și crimă.

21.00  Dreptul familiei: Triadă complicată – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Three’s Company) Sezonul 1, Episodul 7

Abigail și Daniel reprezintă un artist care a fost cândva al treilea partener dintr-o relație poliamgamă.

22.00  Dreptul familiei: Adevăruri – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Truthiness) Sezonul 1, Episodul 8

Abigail acceptă să apere un prieten care nu este de acord cu vaccinul, în timp ce Daniel e supărat din cauză că Harry i-a refuzat cererea.

23.00  FILM Traducătoarea – FILM Drama 2005, regia: Sydney Pollack, distribuţie: Nicole Kidman,  Sean Penn, Catherine Keener, Jesper Christensen

(The Interpreter)

O traducătoare de la ONU e implicată într-un conflict ce vizează asasinarea unui lider despotic african.

01.45  FILM Un Crăciun la Viena – FILM Romance 2020, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Sarah Drew, Brennan Elliott, Alina Fritsch

(Christmas in Vienna)

O violoncelistă profesionistă își redescoperă pasiunea pentru muzică (și un posibil nou partener), concertând la Viena.

03.50  FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

vineri
23 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

07.00  Magnum, detectiv particular: Noaptea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: The Night Has Eyes) Sezonul 2, Episodul 17

Magnum și Higgins caută o urnă furată care conține cenușa soțului decedat al unei femei și află în curând că alții sunt dispuși să ucidă pentru ea.

08.00  Magnum, detectiv particular: Necazuri mari – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A World Of Trouble) Sezonul 2, Episodul 18

În timp ce nunta lor se apropie, Magnum și Higgins ajută o Robin Hood a vremurilor moderne care intră în bucluc în timp ce încearcă să ajute o școală.

09.00  Norocul lui Loli!: episodul 27 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 27

Loli merge acasă la Vicente și îi mărturisește că ea este cea din clipul cu Rafael. Vincente oferă asigurări că nu va concedia pe nimeni.

10.00  Norocul lui Loli!: episodul 28 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 28

Rafael încearcă să o convingă pe Loli să nu se despartă de el. Octavio îl găsește pe Nicky în fața mormântului mamei lui și îl ia la bar.

11.00  FILM Un Crăciun la Viena – FILM Romance 2020, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Sarah Drew, Brennan Elliott, Alina Fritsch

(Christmas in Vienna)

O violoncelistă profesionistă își redescoperă pasiunea pentru muzică (și un posibil nou partener), concertând la Viena.

13.00  Memorie perfectă: Complotul – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: About Face) Sezonul 4, Episodul 11

Un accident în care este implicat un bărbat fără adăpost dezvăluie dovezi ale unui complot de răpire și crimă.

14.00  Magnum, detectiv particular: Să câștige cel mai bun! – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: May The Best One Win) Sezonul 2, Episodul 19

Magnum și Higgins sunt angajați fiecare de membrii unui cuplu care caută muniție pentru războiul divorțului în curs.

15.00  Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

16.00  Norocul lui Loli!: episodul 29 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 29

Roxy îi spune lui David că încă îl iubește. Octavio verifică testul ADN și o sună pe Loli să îi spună că nu el este tatăl biologic al lui Nicky.

17.00  Norocul lui Loli!: episodul 30 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 30

Paulina primește scrisori de susținere de la fanii săi; se bucură și de sprijinul tuturor celor din stație. Între timp Matias o consolează pe Roxy.

18.00  FILM Iubire de Crăciun – FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson

(A Christmas Love Story)

Chenoweth trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun, dar e distrasă când un băiat cu voce de aur se alătură corului ei.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Anturaj dubios – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Bad Company) Sezonul 4, Episodul 12

Russo este suspectat că a ucis un informator, ceea ce duce la un joc de-a șoarecele și pisica cu un fost polițist corupt.

21.00  Premieră Memorie perfectă: Programat – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Paranoid Android) Sezonul 4, Episodul 13

Când investighează cum un familist a fost aparent „programat” într-un asasin nemilos, Carrie află că o parte din amintirea ei a fost falsificată.

22.00  FILM Prințesa fugară – FILM Romantic comedy 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Philippa Northeast, Brant Daugherty

(A Royal Runaway Romance)

Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când o prințesă pornește într-o călătorie cu garda ei de corp pentru a trăi o idilă cu pictorul ei.

00.00  FILM Sărut de zăpadă – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Jen Lilley, Chris McNally, Amy Groening

(Snowkissed)

O jurnalistă neiubitoare de călătorii își urmează visul și se trezește îndrumând unui chipeș proprietar de pensiune, cu ambiția de a fi ghid turistic.

02.00  FILM Iubire de Crăciun – FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson

(A Christmas Love Story)

Chenoweth trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun, dar e distrasă când un băiat cu voce de aur se alătură corului ei.

04.00  Magnum, detectiv particular: Să câștige cel mai bun! – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: May The Best One Win) Sezonul 2, Episodul 19

Magnum și Higgins sunt angajați fiecare de membrii unui cuplu care caută muniție pentru războiul divorțului în curs.

05.00  Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

sâmbătă
24 iunie 2023

06.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când l-am întâlnit pe diavol – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Day I Met The Devil) Sezonul 2, Episodul 11

Magnum este chemat din rândul rezervelor pentru a prelua o misiune secretă, dar prietenii lui sunt șocați să afle că misiunea nu e doar ceea ce pare.

07.00  Magnum, detectiv particular: Măsuri disperate – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Desperate Measures) Sezonul 2, Episodul 12

Magnum și Higgins îi ajută pe Tani Rey și Quinn Liu să îl salveze pe Junior Reigns, răpit și folosit ca avantaj pentru lista furată a agenților CIA.

08.00  Magnum, detectiv particular: Lunea e pentru crimă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Mondays Are For Murder) Sezonul 2, Episodul 13

Magnum și TC se costumează ca și experți în eficiență pentru a investiga uciderea unui manager de corporație și toată lumea din birou devine suspectă.

09.00  Magnum, detectiv particular: De-a șoarecele și pisica – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Game Of Cat And Mouse) Sezonul 2, Episodul 14

Când Jin descoperă că viața unei femei inocente este pusă în pericol, le cere ajutorul lui Magnum și Higgins pentru a o proteja.

10.00  Magnum, detectiv particular: Chemarea trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Say Hello To Your Past) Sezonul 2, Episodul 15

Magnum și Higgins se grăbesc să o salveze pe Kumu atunci când ea este răpită de un bărbat rănit care a fost acuzat că și-a ucis soția.

11.00  Pearl, detectiv la Whitstable: Un act de binefacere – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: A Cup O’ Kindness) Sezonul 1, Episodul 5

Pearl investighează cazul unei mame și a fiicei care trebuiau să fie salvate dintr-o barcă. A fost un accident sau ceva mai sinistru?

12.05  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

14.00  FILM Suflete pereche – FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

16.00  FILM Cum să iubești din nou – FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

18.00  FILM Un toast pentru dragoste – FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

20.00  FILM Mamă surogat – FILM Comedy 2008, regia: Michael McCullers, distribuţie: Tina Fey, Amy Poehler, Greg Kinnear, Steve Martin

(Baby Mama)

O femeie de afaceri de succes care află că nu poate avea copii angajează o lucrătoare care să fie mama-surogat improbabilă.

22.10  FILM Hook – FILM Fantasy 1991, regia: Steven Spielberg, distribuţie: Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts

(Hook)

Ajuns adult, Peter Pan trebuie să se întoarcă în Neverland și să redescopere copilul din el pentru a-și salva proprii copii de căpitanul Hook.

01.00  FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

03.00  FILM Dragoste la Daisy Hills – FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

05.00  Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

duminică
25 iunie 2023

06.00  Magnum, detectiv particular: Adio iubirii – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Farewell To Love) Sezonul 2, Episodul 16

Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un criminal. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere.

07.00  Magnum, detectiv particular: Noaptea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: The Night Has Eyes) Sezonul 2, Episodul 17

Magnum și Higgins caută o urnă furată care conține cenușa soțului decedat al unei femei și află în curând că alții sunt dispuși să ucidă pentru ea.

08.00  Magnum, detectiv particular: Necazuri mari – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A World Of Trouble) Sezonul 2, Episodul 18

În timp ce nunta lor se apropie, Magnum și Higgins ajută o Robin Hood a vremurilor moderne care intră în bucluc în timp ce încearcă să ajute o școală.

09.00  Magnum, detectiv particular: Să câștige cel mai bun! – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: May The Best One Win) Sezonul 2, Episodul 19

Magnum și Higgins sunt angajați fiecare de membrii unui cuplu care caută muniție pentru războiul divorțului în curs.

10.00  Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

11.00  Camera de gardă: episodul 22 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Dominic Rains, Marlyne Barrett, Brian Tee

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 22

Mai multe despre spitalul animat și dramele cu care se confruntă echipa de medici greu-încercată, care reușește cumva să-și păstreze cumpătul.

12.00  FILM Un toast pentru dragoste – FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

14.00  FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

16.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

18.00  FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

20.00  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

22.00  FILM Suflete pereche – FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

00.00  FILM Dragoste la Daisy Hills – FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

02.00  FILM Cum să iubești din nou – FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

04.00  Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

05.00  Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

luni
26 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

06.55  Magnum, detectiv particular: Să câștige cel mai bun! – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: May The Best One Win) Sezonul 2, Episodul 19

Magnum și Higgins sunt angajați fiecare de membrii unui cuplu care caută muniție pentru războiul divorțului în curs.

07.50  Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

08.50  Norocul lui Loli!: episodul 29 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 29

Roxy îi spune lui David că încă îl iubește. Octavio verifică testul ADN și o sună pe Loli să îi spună că nu el este tatăl biologic al lui Nicky.

09.50  Norocul lui Loli!: episodul 30 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 30

Paulina primește scrisori de susținere de la fanii săi; se bucură și de sprijinul tuturor celor din stație. Între timp Matias o consolează pe Roxy.

10.50  Magnum, detectiv particular: Dublă incriminare – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Double Jeopardy) Sezonul 3, Episodul 1

Împușcare, răpire și răzbunare, toate complică ancheta lui Magnum și Higgins atunci când cei doi sunt angajați să dea de urma unei persoane dispărute.

11.50  Magnum, detectiv particular: Bani facili – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Easy Money) Sezonul 3, Episodul 2

Însărcinați să recupereze o aeronavă angajată de un cartel de droguri, Magnum și Higgins se prăbușesc în junglă când se trage asupra avionului.

12.50  FILM Iubire de Crăciun – FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson

(A Christmas Love Story)

Chenoweth trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun, dar e distrasă când un băiat cu voce de aur se alătură corului ei.

14.50  Memorie perfectă: Programat – SERIES Crime 2015, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao

(Unforgettable: Paranoid Android) Sezonul 4, Episodul 13

Când investighează cum un familist a fost aparent „programat” într-un asasin nemilos, Carrie află că o parte din amintirea ei a fost falsificată.

15.50  Norocul lui Loli!: episodul 31 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 31

Vicente și Don Rogelio încearcă să îl forțeze pe Rafael să participe la un atelier de management al furiei. Catalina cântă la pian pentru Bruno.

16.50  Norocul lui Loli!: episodul 32 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 32

Loli și Paulina depun plângere la școală iar băieții care au abuzat-o pe Jessica sunt suspendați. Rafael continuă cursurile pentru gestionarea furiei.

17.50  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului – Crime drama 2020, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(A Beautiful Place to Die: A Martha’s Vineyard Mystery)

Fostul detectiv Jeff Jackson revine la o viață liniștită pe insula Martha’s Vineyard, până când la mal apare un cadavru și investighează iar un omor.

19.50  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 1 – SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 1) Sezonul 1, Episodul 1

Raphaelle și Astrid sunt îndemnate să investigheze o casă presupus bântuită, când un cunoscut avocat se prăbușește și moare, presupunând că de frică.

21.00  Premieră Pearl, detectiv la Whitstable: Omul de pe placa albastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: The Man on the Blue Plaque) Sezonul 1, Episodul 6

Când un schelet vechi de 30 de ani ajunge pe țărm, victima se dovedește a avea o legătură personală cu Pearl.

22.05  FILM Misterele Aurorei Teagarden: Până ce moartea ne va despărți – FILM Mystery 2021, regia: Martin Wood, distribuţie: Candace Cameron Bure, Naill Matter, Marilu Henner

(Aurora Teagarden Mysteries: Til Death Do Us Part)

Chiar înainte de nunta Aurorei, se descoperă un cadavru, iar Aurora se teme că tatăl ei poate fi suspect. Poate să rezolve cazul înainte de căsătorie?

00.05  Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

01.05  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului – Crime drama 2020, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(A Beautiful Place to Die: A Martha’s Vineyard Mystery)

Fostul detectiv Jeff Jackson revine la o viață liniștită pe insula Martha’s Vineyard, până când la mal apare un cadavru și investighează iar un omor.

03.05  FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

05.05  Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

marţi
27 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

06.55  Magnum, detectiv particular: Dublă incriminare – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Double Jeopardy) Sezonul 3, Episodul 1

Împușcare, răpire și răzbunare, toate complică ancheta lui Magnum și Higgins atunci când cei doi sunt angajați să dea de urma unei persoane dispărute.

07.50  Magnum, detectiv particular: Bani facili – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Easy Money) Sezonul 3, Episodul 2

Însărcinați să recupereze o aeronavă angajată de un cartel de droguri, Magnum și Higgins se prăbușesc în junglă când se trage asupra avionului.

08.45  Norocul lui Loli!: episodul 31 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 31

Vicente și Don Rogelio încearcă să îl forțeze pe Rafael să participe la un atelier de management al furiei. Catalina cântă la pian pentru Bruno.

09.45  Norocul lui Loli!: episodul 32 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 32

Loli și Paulina depun plângere la școală iar băieții care au abuzat-o pe Jessica sunt suspendați. Rafael continuă cursurile pentru gestionarea furiei.

10.45  Magnum, detectiv particular: Fără scăpare – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: No Way Out) Sezonul 3, Episodul 3

Eforturile lui Magnum de a obține carte verde pentru Higgins sunt întrerupte brusc când oameni înarmați intră în clădire și încep să ia ostatici.

11.45  Magnum, detectiv particular: Luptă ilegală – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: First The Beatdown, Then The Blowback) Sezonul 3, Episodul 4

Magnum și Higgins vin în ajutorul unui artist marțial care e constrâns de o bandă să dea o luptă ilegală, în timp ce Kumu se trezește arestată.

12.45  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului – Crime drama 2020, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(A Beautiful Place to Die: A Martha’s Vineyard Mystery)

Fostul detectiv Jeff Jackson revine la o viață liniștită pe insula Martha’s Vineyard, până când la mal apare un cadavru și investighează iar un omor.

14.45  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 1 – SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 1) Sezonul 1, Episodul 1

Raphaelle și Astrid sunt îndemnate să investigheze o casă presupus bântuită, când un cunoscut avocat se prăbușește și moare, presupunând că de frică.

15.50  Norocul lui Loli!: episodul 33 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 33

Octavio îi spune lui Apolo că plănuiește să îl găsească pe tatăl lui Nicky. Roxy îi arată lui Loli pozele pe care i le-a făcut lui Rafael cu Karen.

16.50  Norocul lui Loli!: episodul 34 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 34

Melissa descoperă că este însărcinată. Karen și Rafael aleargă împreună. Paulina merge la San Diego pentru a se întâlni cu Vicente.

17.50  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Hoțul de smaralde – Mystery 2020, regia: Andy Mikita, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Chelsea Hobbs

(Riddled with Deceit: A Martha’s Vineyard Mystery)

Fostul detectiv Jeff Jackson face echipă cu dr Zee Madeiras, ca să găsească broșa cu smarald a prietenei lor, un hoț, dar și un… asasin.

19.50  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 2 – SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 2) Sezonul 1, Episodul 2

Descoperind un nou cadavru în casa bântuită, Astrid și Raphaelle dezvăluie o poveste sinistră de crimă familială și un vinovat internat de decenii.

21.00  Aproape în paradis: Pentru o viață mai bună – SERIES Crime 2020, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acu–a

(Almost Paradise: Finding Mabuhay) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost agent al brigăzii antidrog, silit să se pensioneze repede, se mută într-o insulă tropicală ca să uite de toate, dar necazurile se țin după el.

22.00  Pearl, detectiv la Whitstable: Omul de pe placa albastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: The Man on the Blue Plaque) Sezonul 1, Episodul 6

Când un schelet vechi de 30 de ani ajunge pe țărm, victima se dovedește a avea o legătură personală cu Pearl.

23.05  FILM Ispita – FILM Drama 2004, regia: Mike Nichols, distribuţie: Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen

(Closer)

Două cupluri trăiesc tulburări emoționale atunci când încurcăturile romantice și minciunile amenință să le strice relațiile.

01.20  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Hoțul de smaralde – Mystery 2020, regia: Andy Mikita, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Chelsea Hobbs

(Riddled with Deceit: A Martha’s Vineyard Mystery)

Fostul detectiv Jeff Jackson face echipă cu dr Zee Madeiras, ca să găsească broșa cu smarald a prietenei lor, un hoț, dar și un… asasin.

03.15  FILM Suflete pereche – FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

05.10  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

miercuri
28 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

06.55  Magnum, detectiv particular: Fără scăpare – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: No Way Out) Sezonul 3, Episodul 3

Eforturile lui Magnum de a obține carte verde pentru Higgins sunt întrerupte brusc când oameni înarmați intră în clădire și încep să ia ostatici.

07.50  Magnum, detectiv particular: Luptă ilegală – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: First The Beatdown, Then The Blowback) Sezonul 3, Episodul 4

Magnum și Higgins vin în ajutorul unui artist marțial care e constrâns de o bandă să dea o luptă ilegală, în timp ce Kumu se trezește arestată.

08.45  Norocul lui Loli!: episodul 33 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 33

Octavio îi spune lui Apolo că plănuiește să îl găsească pe tatăl lui Nicky. Roxy îi arată lui Loli pozele pe care i le-a făcut lui Rafael cu Karen.

09.45  Norocul lui Loli!: episodul 34 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 34

Melissa descoperă că este însărcinată. Karen și Rafael aleargă împreună. Paulina merge la San Diego pentru a se întâlni cu Vicente.

10.45  Magnum, detectiv particular: Pericol iminent – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day Danger Walked In) Sezonul 3, Episodul 5

În timp ce se adăpostesc de un uragan, Magnum și prietenii săi se trezesc în compania nedorită a unei perechi de ucigași înarmați.

11.45  Magnum, detectiv particular: Nu spune nimănui – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Tell No One) Sezonul 3, Episodul 6

Tragedia lovește după ce Magnum și Higgins sunt angajați să găsească soția dispărută a unui bogătaș. Suspiciunea lui Kumu provoacă o ruptură.

12.45  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Hoțul de smaralde – Mystery 2020, regia: Andy Mikita, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Chelsea Hobbs

(Riddled with Deceit: A Martha’s Vineyard Mystery)

Fostul detectiv Jeff Jackson face echipă cu dr Zee Madeiras, ca să găsească broșa cu smarald a prietenei lor, un hoț, dar și un… asasin.

14.45  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 2 – SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 2) Sezonul 1, Episodul 2

Descoperind un nou cadavru în casa bântuită, Astrid și Raphaelle dezvăluie o poveste sinistră de crimă familială și un vinovat internat de decenii.

15.50  Norocul lui Loli!: episodul 35 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 35

Jessica îi spune tatălui ei că s-a hotărât să se mute la mama sa pentru o vreme. Apolo îi spune lui Octavio ceea ce a aflat despre tatăl lui Nicky.

16.50  Norocul lui Loli!: episodul 36 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 36

Octavio își roagă un prieten să modifice testul ADN. În San Francisco, Loli și Rafael nu au altă opțiune decât să împartă o cameră de hotel.

17.50  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Jaful de la galerie – FILM Mystery 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(Ships in the Night: A Martha’s Vineyard Mystery)

Când un furt dintr-o galerie de artă devine fatal, fostul detectiv Jeff Jackson se aliază cu dr. Zee Madeira, veche pasiune, pentru investigații.

19.50  Astrid și Raphaëlle: Veriga lipsă – SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chaînon Manquant) Sezonul 1, Episodul 3

Un angajat al Muzeului de istorie naturală este găsit mort la picioarele unui schelet de dinozaur. Diagnosticul este moarte prin înec, neexistând apă.

21.00  Premieră FILM Misterele Aurorei Teagarden: Bântuită de crimă – FILM Mystery 2022, regia: Martin Wood, distribuţie: Candace Cameron Bure, Niall Matter, Marilu Henner, Lexa Doig, Peter Benson

(Aurora Teagarden Mysteries: Haunted By Murder)

Aurora e atrasă înapoi în casa bântuită unde, cu ani în urmă, ea și prietenii ei au găsit cadavrul unui bărbat a cărui moarte rămâne un mister.

23.00  Dreptul familiei: Triadă complicată – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Three’s Company) Sezonul 1, Episodul 7

Abigail și Daniel reprezintă un artist care a fost cândva al treilea partener dintr-o relație poliamgamă.

00.00  Dreptul familiei: Adevăruri – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Truthiness) Sezonul 1, Episodul 8

Abigail acceptă să apere un prieten care nu este de acord cu vaccinul, în timp ce Daniel e supărat din cauză că Harry i-a refuzat cererea.

01.00  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Jaful de la galerie – FILM Mystery 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(Ships in the Night: A Martha’s Vineyard Mystery)

Când un furt dintr-o galerie de artă devine fatal, fostul detectiv Jeff Jackson se aliază cu dr. Zee Madeira, veche pasiune, pentru investigații.

03.00  FILM Cum să iubești din nou – FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

05.00  Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

joi
29 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

06.55  Magnum, detectiv particular: Pericol iminent – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day Danger Walked In) Sezonul 3, Episodul 5

În timp ce se adăpostesc de un uragan, Magnum și prietenii săi se trezesc în compania nedorită a unei perechi de ucigași înarmați.

07.50  Magnum, detectiv particular: Nu spune nimănui – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Tell No One) Sezonul 3, Episodul 6

Tragedia lovește după ce Magnum și Higgins sunt angajați să găsească soția dispărută a unui bogătaș. Suspiciunea lui Kumu provoacă o ruptură.

08.45  Norocul lui Loli!: episodul 35 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 35

Jessica îi spune tatălui ei că s-a hotărât să se mute la mama sa pentru o vreme. Apolo îi spune lui Octavio ceea ce a aflat despre tatăl lui Nicky.

09.45  Norocul lui Loli!: episodul 36 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 36

Octavio își roagă un prieten să modifice testul ADN. În San Francisco, Loli și Rafael nu au altă opțiune decât să împartă o cameră de hotel.

10.45  Magnum, detectiv particular: Ucigașul de la miezul nopții – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Killer On The Midnight Watch) Sezonul 3, Episodul 7

Se pare că un grup de cartier poate avea un adevărat motiv de îngrijorare atunci când îi cere lui Magnum să investigheze un personaj dubios.

11.45  Magnum, detectiv particular: Cineva care mă veghează – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Someone To Watch Over Me) Sezonul 3, Episodul 8

Magnum și Higgins luptă contra cronometru pentru a găsi un tânăr dispărut fără urmă în timp ce avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

12.45  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Jaful de la galerie – FILM Mystery 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(Ships in the Night: A Martha’s Vineyard Mystery)

Când un furt dintr-o galerie de artă devine fatal, fostul detectiv Jeff Jackson se aliază cu dr. Zee Madeira, veche pasiune, pentru investigații.

14.45  Astrid și Raphaëlle: Veriga lipsă – SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chaînon Manquant) Sezonul 1, Episodul 3

Un angajat al Muzeului de istorie naturală este găsit mort la picioarele unui schelet de dinozaur. Diagnosticul este moarte prin înec, neexistând apă.

15.50  Norocul lui Loli!: episodul 37 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 37

Loli află adevărul despre testul ADN și îl confruntă pe Octavio pentru că a mințit-o. Între timp Bruno primește un ordin de evacuare.

16.50  Norocul lui Loli!: episodul 38 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 38

Sam îl acuză pe Octavio că îl folosește pe Nicky pentru a se apropia de Loli. Vicente anunță că Karen va fi noul vicepreședinte de marketing.

17.50  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Otrăvită în paradis – FILM Mystery, USA/Canada 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(Poisoned In Paradise: A Martha’s Vineyard Mystery)

Jeff Jackson are un nou caz de rezolvat când o chelneriță din localitate e găsită moartă, iar în contul bancar al lui Zee apare un depozit misterios.

19.50  Astrid și Raphaëlle: Camera încuiată – SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chambre Close) Sezonul 1, Episodul 4

Când un scriitor celebru este găsit otrăvit la el acasă, Raphaelle este convinsă că a fost ucis. Și totuși, apartamentul este închis din interior.

21.00  Dreptul familiei: Mama e de vină – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Blame It on the Mother) Sezonul 1, Episodul 9

Abigail reprezintă două surori care sunt date în judecată de mama lor necunoscută. Daniel se gândește se plece la firma concurentă.

22.00  Dreptul familiei: Moștenire – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Legacy) Sezonul 1, Episodul 10

Atunci când Nina află că nu e fiica biologică a tatălui ei, Abigail descoperă un istoric de malpraxis la o clinică de fertilitate.

23.00  FILM Click: Zapând prin viață – FILM Comedy 2006, regia: Frank Coraci, distribuţie: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken

(Click)

Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală.

01.20  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Otrăvită în paradis – FILM Mystery, USA/Canada 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(Poisoned In Paradise: A Martha’s Vineyard Mystery)

Jeff Jackson are un nou caz de rezolvat când o chelneriță din localitate e găsită moartă, iar în contul bancar al lui Zee apare un depozit misterios.

03.20  FILM Dragoste la Daisy Hills – FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

05.10  Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

vineri
30 iunie 2023

06.00  Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

06.55  Magnum, detectiv particular: Ucigașul de la miezul nopții – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Killer On The Midnight Watch) Sezonul 3, Episodul 7

Se pare că un grup de cartier poate avea un adevărat motiv de îngrijorare atunci când îi cere lui Magnum să investigheze un personaj dubios.

07.50  Magnum, detectiv particular: Cineva care mă veghează – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Someone To Watch Over Me) Sezonul 3, Episodul 8

Magnum și Higgins luptă contra cronometru pentru a găsi un tânăr dispărut fără urmă în timp ce avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

08.45  Norocul lui Loli!: episodul 37 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 37

Loli află adevărul despre testul ADN și îl confruntă pe Octavio pentru că a mințit-o. Între timp Bruno primește un ordin de evacuare.

09.45  Norocul lui Loli!: episodul 38 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 38

Sam îl acuză pe Octavio că îl folosește pe Nicky pentru a se apropia de Loli. Vicente anunță că Karen va fi noul vicepreședinte de marketing.

10.45  Magnum, detectiv particular: Marea răsplată – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Big Payback) Sezonul 3, Episodul 9

Higgins este răpită, iar pentru a o salva, Magnum și prietenii lui află că trebuie să găsească o modalitate de a scoate un fost client din închisoare.

11.45  Magnum, detectiv particular: Lungul drum spre casă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Long Way Home) Sezonul 3, Episodul 10

Magnum trebuie să găsească un jandarm dispărut fără urmă după ce a primit vești traumatizante la întoarcerea sa acasă din misiune.

12.45  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Otrăvită în paradis – FILM Mystery, USA/Canada 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(Poisoned In Paradise: A Martha’s Vineyard Mystery)

Jeff Jackson are un nou caz de rezolvat când o chelneriță din localitate e găsită moartă, iar în contul bancar al lui Zee apare un depozit misterios.

14.45  Astrid și Raphaëlle: Camera încuiată – SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chambre Close) Sezonul 1, Episodul 4

Când un scriitor celebru este găsit otrăvit la el acasă, Raphaelle este convinsă că a fost ucis. Și totuși, apartamentul este închis din interior.

15.50  Norocul lui Loli!: episodul 39 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 39

Tatăl lui Loli îi spune că vrea să se împace cu ea dar ea nu își dorește. Paulina îl întreabă pe Rafael ce simte legat de faptul că lucrează cu Karen.

16.50  Norocul lui Loli!: episodul 40 – SERIES Drama 2020, distribuţie: Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Christian Chavez

(Loli’s Luck!) Sezonul 1, Episodul 40

Atunci când Rafael își dă seama că Paulina l-a înșelat cu Vicente, își dă demisia, dar consiliul de administrație nu i-o acceptă.

17.50  FILM Crime la licitaţie – FILM Mystery 2020, distribuţie: Lori Loughlin, Steve Bacic

(Garage Sale Mystery: Searched & Seized)

Prietenul lui Jenn, Miles, organizează o licitație cu articole confiscate dintr-o operațiune de falsificare de bani, iar mai târziu este găsit mort.

19.50  Astrid și Raphaëlle: Fulcanelli – Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Fulcanelli) Sezonul 1, Episodul 5

Un tânăr este găsit mort după prăbușirea unui tunel, însă analiza științifică indică faptul că cadavrul este cel al unui octogenar.

21.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

23.00  FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

01.00  FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, JackŽe Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

03.00  FILM Crime la licitaţie – FILM Mystery 2020, distribuţie: Lori Loughlin, Steve Bacic

(Garage Sale Mystery: Searched & Seized)

Prietenul lui Jenn, Miles, organizează o licitație cu articole confiscate dintr-o operațiune de falsificare de bani, iar mai târziu este găsit mort.

05.00  Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.