Un nou personaj îşi face simţită prezenţa în serialul Lia – Soția soțului meu,  de la Antena 1. Este vorba despre fotograful Nae, interpretat de către actorul de film, teatru și televiziune Marian Râlea. Telespectatorii îl vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Personajul interpretat de Marian Râlea nu este doar un simplu fotograf și nu este doar un om în vârstă blând, așa cum poate părea la prima vedere. Trecutul său ascunde o poveste cutremurătoare, care s-a soldat cu o traumă uriașă în viețile unor personaje din serial. Faptele lui Nae, nu au fost nici uitate și nici iertate, iar odată cu apariția acestui personaj, vor fi scoase din nou la suprafață, lucru care va avea consecințe majore în relația dintre personaje.

Nae este un personaj care dorește, din tot sufletul, să-și recupereze viața. O vină de neiertat poate fi uitată și ștearsă cu timpul? Niciodată! Nae își duce în suflet povara unei tragedii. Nu cred că uitarea îl poate ajuta, pentru că Nae nu poate uita. Își va duce zilele mai departe ca pe o pedeapsă pe care o merită!”, mărturisește actorul.

Este dispus Nae să facă orice pentru a-și recupera viața? Cine sunt personajele care l-ar putea ierta şi, totodată, cine sunt personajele care sunt mai hotărâte ca niciodată să îl facă să dispară pentru totdeauna din viețile lor? Cine este dispus să-l primească înapoi în viaţa lui, indiferent de fapta cutremurătoare pe care a săvârșit-o? Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsurile în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în serialul Lia – Soția soțului meu.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.