În club, în căști sau în mașină, acest cântec se potrivește perfect peste tot și vă va oferi energia de a vă mișca și de a vă distra de minune. „Wasted Love” este piesa ideală Deep House pe care o vei avea, cu siguranță, pe repeat.

“Wasted Love” a fost scris de Alma Goodman, Sophie Simmons și Viky Red, care s-aocupat și de producție.

 

RHM sau Romanian House Mafia reprezintă un proiect muzical care combină genurile House, Dance și Pop prin cele mai îndrăznețe producții. Pe lângă single-uri, RHM propune bucăți muzicale cu artiști renumiți din industria muzicală românească și internațională precum Giiants, Ilkan Gunuc, INNA, Minelli și Alina Eremia. În acest moment, “Jalebi Baby” de la Romanian House Mafia x Trackula are peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, “Smoking Nirvana” de Ricii Lompeurs x Romanian House Mafia are 1,6 milioane de stream-uri pe Spotify și “Party”, o colaborare între INNA, Minelli și Romanian House Mafia are peste 2,5 milioane de stream-uri pe Spotify.

Proiectul Jade Shadi s-a născut din dorința de a oferi oamenilor libertatea de exprimare în toate formele sale. Scopul lui Jade Shadi este de a ajunge la playlisturile tuturor ascultătorilor de muzică Deep-House, dar și pe scenele celor mai renumite festivaluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.