A avut cinci arestări, a fost exmatriculat din trei facultăţi, i s-a refuzat cererea de plecare în străinătate de 23 de ori… a trăit în exil 20 de ani… Sâmbătă, 6 mai, de la 23.20, la TVR 1, cunoaştem un fost apropiat al familiei Brătianu şi al Regelui Mihai. La cei 93 de ani ai săi, e activ şi ne spune povestea vieţii sale zbuciumate, la „Profesioniştii”, cu Eugenia Vodă.

 

Sâmbătă, 6 mai, iubitorii emisiunii „Profesioniştii” se vor bucura de o premieră. Eugenia Vodă ne propune o ediţie specială, cu un invitat special: „un om care, la 93 de ani, e încă activ (e secretar de stat, la CNSAS), deşi, de-a lungul vremurilor, viaţa nu l-a protejat câtuşi de puţin: a avut cinci arestări, a fost exmatriculat din trei facultăţi, i s-a refuzat cererea de plecare în străinătate de 23 de ori, a fost dat afară din casă şi a dormit prin parcuri, a descărcat vagoane cu bolovani, a bătut şantierele patriei, a avut mai multe „mame” şi mai mulţi „taţi”, a trăit în exil 20 de ani…”, ni-l prezintă Eugenia Vodă pe invitatul său. Dinu Zamfirescu a fost un apropiat al familiei Brătianu şi al Regelui Mihai şi este unicul supravieţuitor al celor 12 membri fondatori ai Partidului Naţional Liberal din 1990… iar lista ar putea continua!

 

Despre toate acestea, sâmbătă, 6 mai, ora 23.20, la emisiunea Eugeniei Vodă, „Profesioniştii”, cu invitatul Dinu Zamfirescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.