Animația plină de amuzament și aventură, MAVKA: Zâna Pădurii, bazată pe o poveste despre o pădure magică din folclorul ucrainean, este distribuită de Vertical Entertainment și are premiera în cinematografele din întreaga țară din 5 mai.

 

Mavka, Zâna Pădurii, se confruntă cu o alegere imposibilă între dragoste și datoria ei de gardian față de Inima Pădurii, atunci când se îndrăgostește de un om, tânărul muzician Lucas. În inima pădurii, totul este calm și pașnic până când armonia este pusă în pericol de planul maleficei Kylina, care își dorește cu orice preț tinerețea veșnică. Va reuși oare Mavka, sa facă alegerea potrivită pentru a salva situația?

 

Animația regizată de Oleh Malamuzh și Oleksandra Ruban este bazată pe un scenariu realizat de Jeffrey Hylton și Yaroslav Voytseshek. Producătorii filmului sunt Anna Eliseyeva, Iryna Kostyuk, Egor Olesov, Sergey Sozanovsky, iar în rolul de producător executiv este Yana Medvedeva.

 

Dublajul este realizat în limba română de Ilinca Nistoraș care devine vocea personajului principal, Mavka, în timp ce Tudor Lorincz este vocea personajului Lucas. Kylina este Anastasia Robu, Frol – Adrian Venete, Șuș – Dan Apăvăloaie, Ondina – Raluca Radu, iar Lesh – Laurențiu Drăgan.

 

Minimax este un canal de televiziune adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, oferind un mediu sigur și susținere pentru toate aventurile lor, așa cum este animația MAVKA: Zâna Pădurii. Prin conținutul special conceput pentru copiii mai mari și dornici de aventuri, Minimax redefinește distracția pentru toată familia, cu seriale și povești captivante care țin telespectatorii aproape de micul ecran. Fiecare zi cu Minimax este o nouă aventură și o oportunitate de a explora lumea minunată a copilăriei!

 

O producție semnată Film UA perfectă pentru întreaga familie, MAVKA: Zâna Pădurii este distribuită în România de Vertical Entertainment și poate fi vizionată din 5 mai în cinematografele din întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.