Kevin Hart și Nick Cannon își duc celebra lor ceartă amicală la nivelul următor, în noul concurs marca E!, Celebrity Prank Wars, care are premiera pe data de 7 mai, de la ora 23:00.

Formatul este o confruntare totală, în care o vedetă face farse alteia și aceasta din urmă se răzbună prompt. În fiecare episod apar vedete care planifică și fac unele dintre cele mai trăsnite și mai virale farse, iar (la final) gazdele Nick Cannon și Kevin Hart aleg câștigătorul Războiului Farselor. Vedetele încearcă mereu să impresioneze și mai mult, de aceea fiecare farsă este mai elaborată decât cea de dinaintea ei – dar toate sunt pline de răsturnări de situație, momente jenante și dezvăluiri șocante. Cu asemenea farsori în preajmă, vedetele trebuie neapărat să fie în alertă!

Printre numele celebre care apar în emisiune se numără: Anthony Anderson, Brie Bella, Nikki Bella, Lil Duval, Big E, Fantasia, Tiffany Haddish, Taraji P. Henson, Lil Jon, Kofi Kingston, Ludacris, Joel McHale, Killer Mike, Chance The Rapper, T-Pain, Robin Thicke, T.I. și Xavier Woods.

Formatul Celebrity Prank Wars Wars este produs de Hartbeat și NCredible, iar Kevin Hart, Nick Cannon, Kevin Healey, Luke Kelly-Clyne, Mike Stein, Bryan Smiley, Thai Randolph, Jeff Clanagan, Michael Goldman și Ben Sumpter sunt producători executivi.

 

 

Despre NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer deține unul dintre cele mai semnificative portofolii de divertisment din lume și oferă conținut de calitate și branduri de interes în peste 160 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Brandurile exclusive ale companiei (UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks) oferă experiențe de divertisment complete publicului din întreaga lume. Universal+ (un serviciu hibrid, liniar și non-liniar) strânge laolaltă brandurile grupului pe platforme afiliate, oferind abonaților atât emisiuni live, cât și o varietate mare de conținut VOD relevant, inclusiv premiere locale și sezoane complete – totul într-un singur loc. În afara SUA, NBCU oferă consumatorilor și servicii ca Hayu (serviciu SVOD, dedicat formatelor de tip reality, disponibil în peste 40 de teritorii – inclusiv Marea Britanie, Canada și țări din Europa și regiunea Asia-Pacific) sau Peacock (disponibil abonaților Sky, din Marea Britanie, Germania, Austria, Italia și Elveția).

 

Despre NBCUniversal

NBCUniversal este o companie media și de divertisment care se numără printre principalele companii de dezvoltare, producție și marketing din lume, în domeniul divertismentului, știrilor și informațiilor livrate unui public global. NBCUniversal deține și folosește un portofoliu valoros de posturi de știri și divertisment, o companie de producție cinematografică de top, diverse companii importante de producții televizate, un grup important de posturi TV, parcuri tematice cunoscute în întreaga lume și un serviciu de streaming de top (care include reclame). NBCUniversal aparține de Comcast Corporation.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.