Recent, DOMINO, unul dintre cei mai talentați compozitori și producători din România, sigur ați auzit măcar o dată piesa ,,Sâmbătă seară”, alături de rareș și Theo Rose, a venit cu cea mai fresh provocare pe platforma TikTok. DOMINO a pus la bătaie un instrumental și versuri care să te facă să îți deschizi urechile, iar oamenii au început să reacționeze. Dintre toate vocile, Kaya, o artistă la început de drum, a fost cea care s-a remarcat. A ieșit o piesă cu super vibe, pe numele său: ,,Ai fi vrut să pleci”.

Piesa a fost scrisă de DOMINO și Florian Rus, iar de producție s-a ocupat DOMINO. Mai mult decât voce, Kaya s-a implicat și în procesul creativ al conturării piesei.

,,Colecția mea de piese cu iz retro, dancy se mărește și sunt super mega bucuros de cum a ieșit <<Ai fi vrut să pleci>>. Ador instrumentalul, versurile și cum s-a pliat vocea Kayei peste tot. Să lansez această provocare pe TikTok a fost cea mai bună idee.” ne spune DOMINO. 

 

„Mereu mi-am dorit să fac muzică la un alt nivel. Cumva, toți anii în care am muncit și în care am dat tot ce am putut m-au pregătit pentru momentul acesta, care s-a întâmplat foarte repede. Când am auzit refrenul pe TikTok, mi-am spus că trebuie neapărat să postez un duet. Piesa a ieșit foarte bine și tot procesul a fost lin. Sper să le placă și ascultătorilor la fel de mult cum ne place nouă. Sunt foarte recunoscătoare și îi mulțumesc echipei pentru tot procesul, care a fost incredibil.” ne spune Kaya.

 

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock până la dance și reggaeton și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată. Ultima sa colaborare, alături de rareș și Theo Rose, pentru piesa ,,Sâmbătă seară” reprezintă un real succes, atingând locul #1 în topul căutărilor Shazam, timp de câteva săptămâni la rând, și fiind #2 în Topul Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.