Centrată pe o eroină adolescentă, iubitoare de arte marțiale, noua comedie-acțiune animată, Armura de Jad, consolidează angajamentul pe care Cartoon Network și l-a asumat – de a difuza mai mult conținut dedicat fetelor din întreaga lume.

Misticul Armură de Jad este un supererou legendar. Când Lan Jun învață anticele secrete ale familiei sale – și când află că e rândul ei să fie Armura de Jad – rămâne surprinsă de propriul destin pe care nu l-ar fi intuit niciodată! Cu ajutorul prietenilor săi, Theo și Alisha, și al celor patru mistici  Besticoni, ce acompaniază armura, Lan Jun este prinsă într-o serie de aventuri pline de acțiune. Zi de zi, aceasta trebuie să se lupte cu o bandă de răufăcători, cât și cu încercările reale ale vieții de adolescent. Concentrate pe prietenie și dinamica de familie, episoadele seriei prezintă o poveste dinamică, jucăușă și vioaie, presărată cu bătălii kung-fu uimitoare, ieșite din comun.

Armura de Jad este produsă de cea mai mare companie de divertisment pentru copii din Europa, TeamTO, cu parteneri de distribuție France Télévisions în Franța și SUPER RTL în Germania. Corinne Kouper, producător executiv multi-premiat, este sprijinită de o echipă creativă formată doar din femei, printre care producătoarea și co-creatoarea Chloé Miller, scriitoarea principală MJ Offen, editoarea de poveste, franțuzoaica Ghyslaine Pujol și co-dezvoltatoarea, Mary Bredin.

Alătură-te Armurii de Jad, cunoaște-i pe Beasticoni și luptă contra răufăcătorilor de la 1 mai, la Cartoon Network România.

 

Despre TeamTO

Fondat în 2005, de Guillaume Hellouin, Corinne Kouper și Caroline Souris, TeamTO este una dintre companiile de top de divertisment pentru copii din Europa, concentrându-se pe conținut original, parteneriate creative și pe aducerea la viață a poveștilor din întreaga lume. Cel mai recent serial al TeamTO, Marele Mike, care se difuzează în toată lumea la momentul actual, este o versiune animată, fără dialog, a videoclipurilor animăluțelor lol. Alte producții TeamTO includ serialul lor original, nominalizat la Emmy, Angelo e cel mai tare, Presto! Școala de magie, Eu și cavalerul meu, Oaza lui Oscar și lungmetrajul Pene Galbene; precum și producții terțe, printre care se numără Orășelul Fantomelor de la Netflix, Eroii în pijama și Ricky Zoom de la eOne; Skylanders Academy de la Activision Blizzard; și Rabbids Invasion de la Ubisoft, printre multe altele. În 2018, producătorul creativ nominalizat la Emmy, Mary Bredin, s-a alăturat grupului de dezvoltare  TeamTO. Studioul cu peste 400 de artiști are sediile în Paris și Valence, cu birouri în Beijing, Toronto și Los Angeles. www.teamto.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.