SkyShowtime anunță principalele titluri ale lunii mai. În documentul atașat, te rugăm să găsești serialele și filmele ce vor fi disponibile în curând, alături de detalii despre fiecare producție în parte.

Premiere Seriale

Czech it Out! – Sezon 1 – Episoade 8

Celebrul gurmand Lukáš Hejlík și fiica sa adolescentă, Klára Hejlíková, pornesc într-o aventură culinară epică prin Cehia, pentru a descoperi întreaga gastronomie, cultură și distracţie pe care ţara lor le are de oferit. Vizitând locaţii de importanţă gastronomică și istorică, duo-ul tată-fiică explorează locuri unice în care se poate mânca și sta în Moravia, Boemia și nu numai – toate acestea în timp ce învaţă mai multe despre ei înșiși și unul despre celălalt. Prezentat sub formă de notiţe din jurnalul de călătorie ilustrat al Klárei, Czech It Out! invită localnicii și turiștii deopotrivă să descopere Republica Cehă.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoade vor fi adăugate săptămânal.

Hackerville – Sezon 1 – Episoade 6

Când un atac cibernetic împotriva unei mari bănci germane este urmărit până în România, experta BKA în criminalitate cibernetică Lisa Metz (Anna Schumacher) este trimisă din Frankfurt la Timișoara, orașul ei natal, pentru a lucra cu anchetatorii locali. Ajunsă în ţara din care părinţii ei au fugit când era mică, Lisa o regăsește în același timp îndepărtat de familiară și complet străină. Pentru prima dată în viaţă, ea trebuie să se confrunte și cu trecutul întunecat al familiei sale.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele 1-2 vor fi difuzate din 5 mai, ulterior episoade noi vor fi adăugate săptămânal.

Fatal Attraction – Sezon 1 – Episoade 10

O reimaginare detaliată a clasicului thriller psihosexual, simbol cultural al anilor ‘80, noul serial va explora atracţia fatală și temele atemporale ale  căsătoriei și infidelităţii, prin prisma atitudinilor moderne faţă de femeile puternice, tulburările de personalitate și controlul coercitiv. Cu Joshua Jackson în rolul lui Dan Gallagher și Lizzy Caplan în cel al lui Alex Forrest.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele 1-3 vor fi difuzate din 22 mai, ulterior episoade noi vor fi adăugate săptămânal.

Villenueve Pironi: Racing’s Untold Tragedy – Sezon 1 – Episod 1

Gilles Villeneuve și Didier Pironi au fost prieteni și colegi de echipă, ambii conducând pentru Ferrari, legendara echipă de Formula 1, în perioada de glorie a anilor 1980.  Aveau în comun dependenţa de viteză, dar relaţia lor a fost  distrusă pentru totdeauna de un moment istoric și extrem de controversat de-a lungul timpului. Prietenia, duplicitatea, ambiţia și onoarea se ciocnesc la viteza curselor în acest documentar epic, prezentat pentru prima dată de cei care erau cei mai  apropiaţi de bărbaţii implicaţi.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 19 mai.

Continuări Seriale

GreaseRise of the Pink Ladies – Sezon 1 – Episoade 10

În Grease: Rise of the Pink Ladies, Marisa Davila o joacă pe Jane, Cheyenne Isabel Wells pe Olivia, Ari Notartomaso pe Cynthia, Tricia Fukuhara pe Nancy, Shanel Bailey pe Hazel, Madison Thompson pe Susan, Johnathan Nieves pe Richie, Jason Schmidt pe Buddy, Maxwell Whittington- Cooper pe Wally și Jackie Hoffman este în rolul Directorului adjunct McGee. Serialul musical are loc cu patru ani înainte de originalul Grease; în 1954, înainte ca rock-n- roll-ul să domine, înainte ca T-Birds să fie cei mai tari din școală, când patru proscrise nemulţumite îndrăznesc să se distreze după bunul lor plac și stârnesc o panică morală care va schimba Rydell High pentru totdeauna.

Episoade noi disponibile săptămânal în exclusivitate pe SkyShowtime.

PAW Patrol – Sezon 9 – Episoade 15

PAW Patrol este un serial de acţiune și aventură pentru preșcolari, generat pe calculator (CG), cu un grup  de șase căţeluși eroici, conduși de Ryder, un băieţel de 10 ani, priceput la tehnologie. Având la dispoziţie  o combinaţie unică de abilităţi de rezolvare a problemelor, vehicule cool și umor  gestual, PAW Patrol lucrează împreună pentru a proteja comunitatea din Adventure Bay. De la Marshall, căţelul pompier, până la Chase, detectivul grupului și la Skye, care zboară cu elicopterul ei, fiecare căţeluș oferă echipei personalitate și abilităţi unice, plecând de la importanţa muncii în echipă și a spiritului civic.

Cu toţii poartă pe spate PupPacks speciale, care îi ajută să se ocupe de orice – de la salvarea unor pisici, până la salvarea unui tren dintr-o avalanșă de pietre! Și oricât de mare ar fi aventura, PAW Patrol are întotdeauna timp pentru jocuri, râsete și un scărpinat după urechi primit de la Ryder.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele 1-11 disponibile, ulterior episoade noi vor fi adăugate săptămânal.

Law & Order Season 22 – Sezon 22 – Episoade 22

Realizat de Dick Wolf, legendar creator și producător executiv, câștigător al premiului Emmy®, serialul original Law & Order revine și își continuă moștenirea istorică cu un sezon ce prezintă cazuri noi, relevante, inspirate din cele mai importante și recente evenimente din lume. Cu vedete noi și cu actori preferaţi care revin, acest serial iconic, câștigător al premiului Emmy®, își reia abordarea clasică în două părţi, examinând atât poliţia care investighează crimele, cât și procurorii districtuali care îi urmăresc pe infractori.

Episoade noi disponibile săptămânal în exclusivitate pe SkyShowtime.

Rabbit Hole – Sezon 1 – Episoade 8

Un serial thriller de spionaj, relatând povestea lui John Weir (Kiefer Sutherland), maestru al înșelăciunii în lumea spionajului corporatist , căruia îi este înscenată o crimă de către forţe puternice care au capacitatea de a influenţa și a controla populaţia.

Episoade noi disponibile săptămânal în exclusivitate pe SkyShowtime.

Filme

A Quiet Place

Dacă te aud, te vânează.

În acest thriller terifiant , de suspans, o familie trebuie să navigheze prin viaţă în tăcere, pentru a evita niște creaturi misterioase care vânează când aud sunete. Știind că și cea mai mică șoaptă sau pas le poate aduce moartea, Evelyn (Emily Blunt) și Lee (John Krasinski) Abbott sunt hotărâţi să găsească o cale pentru a-și proteja copiii cu orice preţ, în timp ce caută cu disperare o modalitate de a riposta.

Din 7 mai pe SkyShowtime.

Vengeance

Remarcabilul scenarist BJ Novak (The Office) face echipă cu Blumhouse Production (Get Out și The Purge), casă de producţie expertă în thrillere, pentru un debut regizoral despre un jurnalist- podcaster care călătorește de la New York la Texas pentru a investiga moartea fostei sale iubite. Este o comedie dark, palpitantă, cu o distribuţie de excepţie, incluzându-i pe Issa Rae, Ashton Kutcher, Boyd Holbrook, J. Smith-Cameron și Dove Cameron.

Din 29 mai în exclusivitate pe SkyShowtime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.