sweetbois lansează piesa pe care o vei asculta toata vara mergând spre următoarea aventură. Prin Miami este starea care te va face să simți că ești în mijlocul unui oraș vibrant care nu doarme niciodată. Așa cum ne-au obișnuit, sweetbois adaugă în beat-urile exotice o poveste de dragoste modernă ce creează o atmosferă unică piesei.

 

Piesa aduce un sound proaspăt, iar stilul unic sweetbois poate fi descris ca poezie urbană.

Chiar dacă cei doi sunt la început de drum, Steezy și Tendo promit să schimbe viziunea asupra trap-ului din România. Cei doi își descriu muzica în 3 cuvinte ca fiind “emoție,dulce, nostalgică”.

După ce piesa lor de debut Nightlife a strâns peste 570.000 de vizualizări pe YouTube, au continuat cu lansări precum L-O-V-E și Online. Steezy și Tendo au luat cu asalt scena urbană și au cucerit prin sunetul lor specific, fiind pregătiți să lanseze următoarele hit-uri.

 

Duo-ul readuce în atenția publicului un trend care a explodat în anii 2000, dar adus astăzi sub formă de UK garage amestecat cu pop și electro. Au peste 15.500 de ascultători lunar pe Spotify, baza lor de fani fiind în continuă creștere.

 

sweetbois vor lua cu asalt scena de la Beach Please pe 30 aprilie, cel mai mare festival urban din România, cu un public de peste 35.000 de oameni fizic, fiind un evenimnet transmis și urmărit live de sute de mii de oameni.

 

Melodia este acum disponibilă pe platformele majore de streaming și pe YouTube, unde a fost lansată cu un video 3D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.