Artista Shyla Roe a lansat albumul său de debut Melancholy. Este un proiect muzical complex, ce aduce împreună diverse genuri și stiluri, reflectând varietatea și diversitatea experiențelor de viață ale artistei. Albumul este compus din 10 piese, fiecare având o poveste diferită și emanând o emoție unică. Piesele de pe album sunt atât despre trecut și despre lecțiile învățate, dar și despre emoția și încrederea în viitor.

 

Shyla Roe este o artistă britanică cu origini asiatice și cântă de la vârsta de 13 ani. Crescută în Spania, Brighton și Londra, ea îmbină stiluri diverse, vibe-uri, sentimente și cântă în diferite limbi pentru a își arăta trecutul și experiența. Ultimele sale lansări au fost lucrate alături de producătorul premiat Rob Davis.

 

Primul ei single Mind Wide Open vorbea despre subiectul izolării. Despre cel de-al doilea single Back At It, artista spune :  „este despre mine, cum, indiferent de destinație, unde locuiesc sau prietenii de care mă înconjor, ajung mereu în același loc. Este distractiv, dar înveți cine sunt cu adevărat cei pe care te poți baza. Oamenii vor încerca întotdeauna să-ți spună ce e bine și ce e rău, dar e important să rămâi fidel propriului tău eu, să îți trăiești viața și să te bucuri de tot ce aduc oamenii în viața ta.”

 

Ea descrie cel de-al treilea single Young Dumb  „ca fiind despre influența pe care Brighton și Londra o au asupra mea, la o vârstă fragedă, trăind singură. Oameni noi, situații ciudate, decizii spontane, experimente. Dar mai presus de toate, m-am distrat. Nu aș fi vrut altfel. Young Dumb explică cum am ales să mă relaxez, ce am crezut la momentul respectiv că m-ar ajuta să-mi vindec durerile.

 

Piesele au fost compuse și înregistrate cu scopul de a spune o poveste bazată pe sinceritate și experiențe autentice, adusă în fața publicului larg sub forma unor creații speciale. Albumul ei este acum disponibil pe platformele majore de streaming și pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.