Link YouTube

 

Feid colaborează cu Sean Paul pentru “Niña Bonita”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/NinaBonitaPR

Artistul columbian Feid colaborează cu Sean Paul pentru “Niña Bonita”, un cântec despre un cuplu de îndrăgostiți care se joacă de-a dragostea, declarandu-și iubirea în diverse moduri care mai de care mai năstrușnice.
Feid își continuă avântul către topurile muzicii latino, jonglând cu beat-uri pop experimentale, dar pastrandu-și esența sound-ului trap / reggaeton.

Începând de astăzi, Feid este artistul numărul 6 pe Spotify, cu peste 38 de milioane de ascultători, lunar. Feid continuă să se distingă ca principalul superstar al muzicii latino, având unul dintre cele mai mari fan base-uri din America Latină, cu peste 9,5 milioane de urmăritori pe Tik Tok și 8,3 milioane de urmăritori pe Instagram. „Classy 101” este pe locul 16 în topurile Spotify, cu peste 3,19 milioane de stream-uri zilnice. Single-ul este, de asemenea, în prezent pe locul 26 în topul Billboard Hot Latin Songs.

Turneul lui Feid în America de Nord (FERXXO Nitro Jam Underground) va începe joi în Seattle, WA, si vine ca urmare a turneului său sold out din America Latină. Acesta marchează al doilea turneu sold-out consecutiv al lui Feid în America de Nord în ultimele 6 luni, o performanță istorică pentru un artist latino. Acest nou turneu nord-american va cuprinde 30 de concerte, atingând orașe importante precum NYC, Los Angeles sau Miami. Feid va vizita Europa în iulie 2023, iar turneul său Ferxxo Nitro Jam din Spania (Madrid și Barcelona) este deja sold-out.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Sara James a lansat “Hula Hoop”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HulaHoopPR

Sara James a lansat “Hula Hoop”. După succesul recent al single-ului „Bloodline” (23 de NMF-uri și peste 1,3 milioane de stream-uri pe Spotify), Sara James le oferă fanilor săi încă o piesă de succes, „Hula Hoop” o explozia perfectă de energie pentru o primăvară însorită.

„Hula Hoop” este al doilea single co-scris de Sara, de data aceasta în colaborare cu Taneisha Jackson și Lewis Gardiner – compozitori / producători britanici care au lucrat anterior cu Pharrell Williams, Megan Thee Stallion și Doja Cat. În ciuda sentimentului pozitiv și energic al cântecului, inspirația din spatele versurilor a fost, de fapt, lupta Sarei cu gelozia și presiunea pe care o experimentează uneori din cauza vieții sale rapide și a popularității în creștere.

„Această melodie este ca un impuls maxim de energie! M-am distrat atât de mult creând-o împreună cu Taneisha și Lewis și chiar abia așteptam să o lansez. De fiecare dată când ascult „Hula Hoop” trebuie să mă ridic și să dansez, iar asta îmi place cel mai mult la această melodie. Deși versurile sunt despre gelozie și necazuri prin care trebuie să trec uneori cu colegii mei, mi-am dorit ca melodia să fie puternică, dar și să exprime o energie pozitivă. Vara vine în sfârșit și, pe măsură ce începem să primim puțină lumină solară și căldură, vreau ca toată lumea să se bucure de viață și să danseze, indiferent de ceea ce vor face sau spun oamenii!” – a spus Sara despre noul ei single. „Hula Hoop” ce face parte de pe albumul de debut al Sarei, si se va lansa la finalul anului.

 

Stream / Download

 

 

 

Lowe lansează a doua melodie „Give It Time”

Link de streaming: https://lowe.lnk.to/GiveItTime

Călărind pe un groove catchy, „Give it Time”, cea de-a doua lansare a lui Lowe, este o piesă indie, fluidă și introspectivă.

Versurile și melodiile fac referire la un apus dulce și amar care promite o nouă șansă.

Lowe este noul proiect indie creat de Mihai, producătorul, compozitorul și solistul din Golan, una dintre cele mai influente trupe electro-pop din Europa de Est din ultimii șase ani.

Cu sunete versatile și diverși vocaliști de pe tot continentul, conceptul din spatele lowe vizează un tip de melodie mai melancolică și senzuală.

Pe scenă, proiectul este o trupă formată din doi membri, care interpretează un concept hibrid de DJ set, combinând vocea și instrumentele live cu un amestec meticulos de beat-uri care se simt bine.

 

 

 

 

Link YouTube

 

The Weeknd lansează împreună cu Future piesa “Double Fantasy”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DoubleFantasyPR

The Weeknd lansează, împreună cu Future, piesa “Double Fantasy”, single ce face parte de pe coloana sonoră a viitorului serial HBO Original – „The Idol”.

Noul serial este creat de Sam Levinson („Euphoria”), Abel „The Weeknd” Tesfaye și Reza Fahim și îi are în distribuție pe The Weeknd și Lily-Rose Depp. „The Idol” va avea premiera la Festivalul de la Cannes din acest an și va debuta duminică, 4 iunie, pe HBO.

La începutul acestui an, The Weeknd a fost numit oficial „cel mai popular artist din lume”, conform Guinness World Records, pe baza cifrelor sale de pe platforma de streaming Spotify.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Kim Petras face echipă cu Nicki Minaj pentru “Alone”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/AlonePR

Kim Petras face echipă cu Nicki Minaj pentru “Alone”. Single-ul contine un sample din super hit-ul eurodance „Better Off Alone” (Alice Deejay).

„Unholy”, single pe care Kim l-a co-scris și interpretat împreună cu Sam Smith la premiile GRAMMY, Saturday Night Live și la BRIT Awards, a devenit rapid unul dintre cele mai importante debuturi pop din 2022, ajungând până pe locul 1 în Billboard Hot 100, și Billboard Global 200.

La începutul acestui an, Kim Petras a fost prezentată drept compozitoarea lunii de Spotify, și a lansat single-ul inspirat din călătoria ei spirituală „If Jesus Was A Rockstar” la evenimentul Women In Music organizat de Billboard, unde a fost onorată cu Chartbreaker Award.

 

Stream / Download

 

 

 

YoungBoy Never Broke Again a lansat albumul “Don’t Try This At Home”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/DontTryThisAtHomePR

YoungBoy Never Broke Again a lansat albumul “Don’t Try This At Home”. Aristul este acum la o piesă distanță de a acumula 100 de hit-uri în topul Hot 100. El va deveni cel mai tânăr artist care a atins vreodată această performanță.

Albumul contine feat-uri cu Post Malone și The Kid LAROI, pe lângă single-urile recent lansate „WTF” cu Nicki Minaj și „RearView” cu Mariah the Scientist. Cu peste 30 de miliarde de stream-uri totale și 109 de lansări certificate de RIAA, inclusiv trei albume de platină sau dublă platină, NBA YoungBoy este unul dintre cei mai ascultați artiști din lume, iar „Don’t Try This At Home” marchează al șaselea său album.

2023 a fost un an prolific pentru rapperul de 23 de ani, care si-a lansat albumul său anterior, „I Rest My Case”, în luna ianuarie. Acesta a devenit al 5-lea succes consecutiv de top 10 al lui YoungBoy Never Broke Again în Billboard 200, debutand pe locul 9. YoungBoy NBA este deosebit de dominant pe YouTube, unde este artistul cu cele mai multe stream-uri din toate timpurile, în toate genurile, cu peste 12 miliarde de vizualizări.

 

Stream / Download

 

 

 

 

 

Stream RO Music Friday

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.