În CLANUL, lucrurile s-au complicat după ce Bebe a răpit-o pe Nadine, iar Afganu a trădat planul făcut cu Sofia și i-a pus pe toți în pericol. Dacă va reuși Tătuțu să scape din mâinile dușmanului, vedem săptămâna viitoare.

 

În încercarea de a-i dovedi loialitate Sofiei, Tudor l-a omorât pe Micu, nu înainte ca acesta să apese pentru ultima dată pe trăgaci și să-i ia viața lui Nadine. Cum va explica Tudor ceea ce a făcut, dar și care va fi reacția Sofiei după ce va afla că fiica ei este moartă, vedem într-un nou episod.

 

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 19:58 – 22:25, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.5 puncte de rating și 21.0% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.5 puncte de rating și 12.6% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de români se uitau la CLANUL, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:38, peste 1.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

 

Luminița a început să își pună întrebări și să își dea seama că Iancu nu a ajuns la ea întâmplător, așa că l-a confruntat: „Ia zi, Iancule, cine ești tu? Cine te-a pus pe tine aici? Ești și tu de-al lui Măcelaru?”. Cine este, de fapt, tânărul și ce ascunde, vedem în CLANUL.

 

Nu ratați duminica viitoare, de la 20:00, un nou episod din CLANUL. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.