SkyShowtime confirmă data de lansare a așteptatului serial thriller polițist A Town Called Malice

 

Cu Jack Rowan și Tahirah Sharif în rolurile principale, serialul de 8 episoade va fi disponibil pentru difuzare în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 12 mai, primele trei episoade fiind disponibile din ziua lansării.

 

 


SkyShowtime a confirmat azi data de lansare a noului serial thriller polițist A Town Called Malice. Acest serial dramatic și exuberant va debuta pe SkyShowtime vineri, 12 mai, primele trei episoade fiind disponibile la momentul lansării. Ulterior, săptămânal, va fi lansat câte un nou episod din seria celor opt.

 

Amplasat în mijlocul cluburilor și palmierilor de pe plaja din Costa del Sol, la începutul anilor ’80, A Town Called Malice prezintă familia Lord, o familie de hoți mărunți din sudul Londrei, care pleacă din Londra în Spania pentru a profita de un câștig neașteptat – și pentru a scăpa de atenția poliției într-o anchetă importantă privind o crimă. Cu Jack Rowan, Jason Flemyng, Martha Plimpton și Tahirah Sharif, explozivul thriller de familie este o coproducție formată din opt părți, realizată de Vertigo Films, Rogue State și Sky Studios.

 

Familia Lord este condusă de Jason Flemyng (Save Me, Lock, Stock and Two Smoking Barrels) în rolul lui Albert Lord, Jack Rowan (Born to Kill) în rolul lui Gene Lord, Tahirah Sharif (The Haunting of Bly Manor) în rolul lui Cindy Carter, iubita lui Gene, și Martha Plimpton (Mass, The Good Wife) ca Mint Ma. Acestora li se vor alătura membrii cercului mai larg al familiei: Dougray Scott (Ever After, Mission: Impossible 2) în rolul unchiului Tony, Lex Shrapnel (Captain America) în rolul lui Leonard Lord, Daniel Sharman (Fear the Walking Dead, Medici) în rolul lui Kelly Lord, George Jaques (The Third Day: Autumn) ca Anthony Lord, iar Eliza Butterworth (The Last Kingdom) în rolul lui Carly Lord.

Gene (Rowan), fiul cel mic, cel mai deștept, dar ignorat, și neînfricata sa logodnică, Cindy (Sharif) fug în Spania pentru a se sustrage de la arest după ce au supraviețuit cu greu unei bătălii între bande rivale. Îndrăgostiții se trezesc rapid implicați în lumea interlopă locală și, inevitabil, necazurile încep să-i urmărească. Când ceilalți membri ai familiei Lord li se alătură pe Costa del Sol, familia își dă seama că acesta este momentul oportun pentru a se reinventa și a-și recăpăta gloria de odinioară – spre supărarea lui Gene și a lui Cindy, care au un plan foarte diferit. Puternic influențat de muzică, inima serialului A Town Called Malice bate în ritmul anilor ’80.

Nick Love (Bulletproof, The Sweeney) este scenaristul principal, căruia i se alătură Melissa Bubnic, John Jackson, Liz Lake și Matt Evans. Regizorul principal este Jamie Donoughue, iar producătorul serialului este Andy Noble.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Serviciul oferă o perioadă de încercare gratuită de șapte zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.