Duminică, de la 20:00, în CLANUL, lucrurile încep să se destrame, neîncrederea este din ce în ce mai mare, iar planurile personajelor iau întorsături neașteptate. David și Tătuțu au o discuție despre trecut și familie, iar Bebe îi va face destăinuiri importante: „Tu îmi faci mare rău dacă spui ce am vorbit noi aici!”. Despre ce este vorba, aflăm într-un nou episod.

 

După ce Bebe a răpit-o pe Nadine, Sofia trebuie să se gândească foarte bine care vor fi următorii ei pași. Afganu va fi nemulțumit pentru că trebuie să se abată de la planul inițial: „Am făcut un plan în care am pus la bătaie toate resursele mele și dacă o dăm cu mucii de gard din cauza căcăcioasei de fii-ta, mă pui în poziție de război cu Măcelaru`! De 20 de ani, umblu pe vârfuri ca să nu-l întorc împotriva mea și tu, în 2 ore, ai reușit să mă pui țintă vie în fața lui.”

 

Dincole de luptele dintre clanuri, putere și descoperirea adevărului, Tudor este dispus să renunțe la tot pentru Vera: „Hai să ieșim din porcăria asta. Noi nu suntem așa. Hai să dispărem amândoi, să trăim ca oamenii normali”, cum va reacționa fata lui Tătuțu și dacă va pune relația lor pe primul loc, vedem în CLANUL.

 

Într-o confruntarea în care loialitatea este pusă la încercare, două personaje își vor pierde viața! Despre cine este vorba, vedem într-un nou episod CLANUL, duminică, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.