Noua melodie a artistei LIA este ca o cafea băută dimineața în acorduri romantice de care o să ai nevoie zilnic. Așa cum ne-a obișnuit, LIA oferă o veritabilă poveste de dragoste prin versurile ei pline de emoție.

Gust de noi este despre aroma iubirii, despre bucuria unor noi începuturi, dar și despre savurarea momentelor care ne fac fericiți în fiecare zi.  Vocea unică a artistei creează o atmosferă de neconfundat, piesa fiind un suflu nou pe piața muzicală din România.

 

Pentru LIA, piesa este despre dragoste, în cuvintele ei: “Dragostea ne face să visăm cu ochii deschiși și când ajunge la noi, ne inundă complet. Totul arată diferit, se simte diferit și are gust diferit. Piesa Gust de noi vorbește despre diminețile lungi, când toată casa miroase a cafea și inima îți este plină de iubire.”

 

Melodia poate fi ascultată acum pe platformele de streaming. Pe YouTube, melodia este însoțită de videoclip, emanând emoția nostagiei specifică stilului artistei.

 

Despre LIA

 

LIA este artista care aduce un proiect unic pe scena muzicală din România, prin intermediul reinterpretărilor și compozițiilor anilor ‘80. Prima piesă lansată de LIA a fost „În urma ta”, fiind urmată de o colaborare inedită alături de actorul Adrian Nartea pentru „Aleea din colț”. În continuare, LIA pregătește proiecte care au ca temă principală nostalgia. Acest sentiment este readus în atenție de artistă prin fiecare piesă pe care o semnează. A participat la X-Factor, acolo unde l-a avut mentor pe Ștefan Bănică Junior, și în viitor i-ar plăcea să aibă o colaborare cu Holograf. Ar vrea ca oamenii să știe despre ea că îi place arta bizantină și ține foarte mult la valorile ei creștine. În prezent face un master în Istoria și filosofia artei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.