De 1 mai, emisiunea matinală “Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat” va avea premiera, de la ora 07:00,  simultan, la Radio Impuls şi la Kanal D2. Greeg (Grigore Serban), Cosmin Cernat şi Nadina Zisu se vor afla, în direct, în studioul emisiunii şi le vor aduce telespectatorilor Kanal D2 şi ascultătorilor Radio Impuls energia specială a acestei zile de sărbătoare. Matinalul va putea fi urmărit, începând din 1 mai, de luni până vineri, de la ora 07:00, simultan, la Kanal D2 şi Radio Impuls.

Într-un platou inedit pentru un matinal, ce aduce atmosfera radioului pe TV, cei trei colegi de emisiune, Greeg, Cosmin Cernat şi Nadina Zisu, sunt gata să dea startul dimineţilor pline de energie şi dialoguri spumoase.

Nici nu se putea o zi mai bună în care să combini job-ul cu bucuria de a fi alături de prieteni! Începem din 1 mai, cu voia bună, cu muzica de calitate şi cele mai interesante subiecte, abordate din perspective neaşteptate! Surprizele se vor ţine lanţ, aşa că, dragi privitori şi ascultători, fiţi cu ochii şi urechile pe <Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat>, de luni până vineri, de la ora 07:00”, a declarat Cosmin Cernat.

Ştim cum sărbătorim de 1 mai! Împreună cu publicul de la Kanal D2 şi Radio Impuls! Începem de dimineaţă, de la ora 07:00, aşa că vă invităm să petrecem împreună!”, a spus Greeg.

Cum ştirile nu iau pauza nici în zile de sărbătoare, cu mare bucurie vă anunţ că voi alături de colegii mei, Greeg şi Cosmin Cernat, de telespectatorii Kanal D2 şi de fanii Radio Impuls, începând din 1 mai, de la ora 07:00!”, a adăugat Nadina Zisu.

 

Muzica bună, dialogurile smart, informaţiile fresh, rubricile atractive şi momentele interactive vor face parte din atmosfera dimineţilor petrecute de telespectatori şi de iubitorii de radio, începând din 1 mai, la Kanal D2 şi Radio Impuls, cu “Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat”.

Mix îndrăzneţ de radio şi TV, noul format dă posibilitatea publicului să urmărească aşa cum îşi doreşte programul preferat, din faţa micului ecran sau prin intermediul undelor radio.

Cosmin Cernat vine cu experienţa uriaşă în televiziune, Greeg – cu cea în radio, iar Nadina Zisu, cu puterea ştirilor relevante, iar ceea ce îi uneşte cel mai mult este plăcerea de a dialoga pe teme diferite, de interes pentru un public larg.

Nu pierdeţi, din 1 mai, de luni până vineri de la 07:00, dimineţile cu entertainment de calitate, bucuria conversaţiei şi informaţia proaspătă, simultan, la Kanal D2 si Radio Radio Impuls!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.