Armin van Buuren și Vini Vici feat ALBA lansează When we come alive – o piesă care te va ridica în picioare și îți va da energie să dansezi până la răsăritul soarelui.

Armin van Buuren, unul din cele mai mari nume ale scenei de muzică electronică, a lansat o nouă colaborare surprinzătoare cu duo-ul Vini Vici. Melodia lor, When we come alive , în colaborare cu ALBA, combină stilurile consacrate de muzică dance ale celor trei producători cu vocea unică a artistei. Piesa te va transpune într-un univers al nopților de vară în care dansezi până dimineața, al aventurilor și a forței pe care o avem în noi și pe care o aducem la viață cu ajutorul muzicii.

 

When we come alive combină elemente de trance, psy-trance și bass pentru a crea o experiență de dans energică și captivantă. Această colaborare reprezintă o continuare a succeselor anterioare ale lui Armin van Buuren și Vini Vici, precum Great Spirit, Free Tibet, United, Yama. Trio-ul va impresiona publicul din întreaga lume, colaborările lor rămânând în istorie.

 

Melodia este acum disponibilă pe platformele de streaming majore și pe YouTube.

 

Despre Armin van Buuren

 

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. În prezent, acesta are opt albume lansate și continuă să își cultive o comunitate masivă la nivel mondial prin intermediul show-ului său radiofonic A State of Trance, care ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări. Mai mult, Armin van Buuren este prezent în sute de evenimente în fiecare an, în cadrul unor locații de top din întreaga lume, inclusiv Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia). Numai în vara anului 2022, Armin van Buuren a reușit să stabilească legătura cu fanii prin intermediul a peste 30 de spectacole. Artistul marchează al 21-lea an în care se află în top 5 DJ din lume, fiind #5 DJ și #1 Trance DJ în Top 100 DJMag. De altfel, acesta a fost numit cel mai bun DJ din lume de cinci ori, până în prezent.

 

Despre Vini Vici

 

Considerați artiștii cu cea mai rapidă creștere pentru psytrance ai generației lor, nativii din Afula, Matan și Aviram – cunoscuți de public sub numele de Vini Vici – au reușit să își propulseze genul muzical în prim-planul circuitului muzicii electronice prin interpretările lor pline de energie și producțiile lor inimitabile. Deschizându-și calea către faima globală, hit-ul lor de debut Great Spirit a fost cea mai ascultată piesă a festivalului Tomorrowland 2017, iar producțiile lor ulterioare au fost în colaborare cu artiști precum Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, R3HAB și alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.