INNA a acceptat invitația Spotify și s-a alăturat cu mândrie noului lor proiect, EQUAL, o inițiativă globală care urmărește să amplifice munca artistelor din întreaga lume. Utilizatorii Spotify pot accesa EQUAL Hub și pot explora creațiile femeilor din peste 180 de piețe, inclusiv Africa, Italia și Argentina. Spotify a adăugat aproximativ 5000 de artiste la listele de redare EQUAL și a sprijinit mai mult de 700 de ambasadori EQUAL din întreaga lume.

,,Sunt onorată să fiu unul dintre ambasadorii EQUAL la nivel mondial și să fac parte dintr-o mișcare atât de mare, care poate schimba generații. Inițiativa Spotify este admirabilă, deoarece este o modalitate uimitoare de a oferi femeilor din industrie o platformă puternică pentru a-și promova talentul. Muzica este viața mea, este arta mea. Când muzica intră în joc, toți ne adunăm împreună în cel mai pur mod posibil. Folosiți-vă vocea și împărtășiți cu lumea perspectiva voastră unică!” a spus INNA.

 

 

Muzica a stat adesea în fruntea schimbărilor sociale, mai ales atunci când vine vorba de lupta pentru egalitatea de gen. Muzica reprezintă, în special pentru drepturile femeilor, o sursă de putere și inspirație de zeci de ani. Pe hub-ul Spotify EQUAL, ascultătorii pot naviga și descoperi noi artiste cu ajutorul preluărilor de playlist-uri. Aceștia vor auzi povești inspiraționale prin muzică și cu ajutorul clipurilor create special de artiști.

Cu un șir impresionant de hituri, numeroase premii și concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și Orientul Mijlociu, INNA este cu adevărat un fenomen muzical feroce, una dintre cele mai mari staruri ale momentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.