Jurnalist cu experienţă, Nadina Zisu va aduce, în curând, ştirile dimineţii la Kanal D2 şi la Radio Impuls

 

Pregătirile pentru matinalul “Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat” au intrat în linie dreaptă pentru că, în curând, acesta va fi accesibil, simultan, la Radio Impuls şi Kanal D2. Noul format aduce un suflu nou pe piaţa media din România cu aceasta abordare fresh, un mix de radio şi TV, prin care publicul alege cum urmăreşte emisiunea preferată: pe calea undelor radio sau din faţa micului ecran.

Cei doi prezentatori, Grigore Şerban şi Cosmin Cernat, sunt nerabdători să vină în faţa publicului cu subiecte interesante şi discuţii amicale despre subiecte de interes, cu invitaţi din diverse domenii, cu provocari pentru cei care ascultă sau vizionează emisiunea matinală. Aceştia o vor avea alături, în fiecare dimineaţă, pe Nadina Zisu, responsabilă cu ştirile proaspete ale zilei. Cu optimism, inteligenţă şi experienţă în alegerea subiectelor relevante, tânăra jurnalistă va fi o prezenţă constantă şi foarte plăcută în platoul emisiunii.

 

“Sunt foarte entuziasmată de tot ceea ce mă aşteaptă! Mai ales că este vorba de un mix inedit, radio şi TV. Acest proiect provocator vine la pachet cu multă bucurie, emoţie şi energie.  Iubesc deja tot ceea ce înseamnă On Air, cu nelipsitele căşti pe urechi; abia aştept să ne auzim şi să ne vedem la Radio Impuls şi Kanal D2, în fiecare dimineaţă, a spus Nadina Zisu.

 

Jurnalist experimentat, Nadina Zisu a trecut prin toate etapele formării în această profesie: a fost redactor, reporter şi prezentatorul ştirilor mondene în cadrul Observatorului, la Antena 1, apoi prezentator de ştiri, la Aleph News. Din vara anului trecut s-a alăturat echipei de ştiri Kanal D, ca editor coordonator al echipelor de corespondenţi.

În curând, telespectatorii Kanal D2 şi ascultătorii de la Radio Impuls vor putea afla cele mai importante ştiri ale dimineţii de la Nadina Zisu, o prezenţă femină fresh, smart, care va întregi echipa de la “Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat”.

În curând, la Kanal D2 şi Radio Impuls, “Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat” va fi matinalul care duce bucuria dialogului la un alt nivel, cu doi prezentatori care împărtăşesc plăcerea discuţiilor smart, pe cele mai diverse teme. Alături de cei doi entertaineri experimentaţi, Nadina Zisu va aduce doza importantă de ştiri pentru un public avid de informaţie proaspătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.