Niiko x Swae lansează Parallel Universes (That Should Be Me) în colaborare cu Frawley, melodia care va intra în playlistul tău în vara asta

Cea mai recentă lansare a lui Niiko x SWAE , Parallel Universes (That Should Be Me) îmbină stilul pop cu cel electronic, fiind melodia la care o să dai volumul mai tare atunci când o vei auzi la radio.

Perechea din L.A., Niiko x SWAE, este o prezență obișnuită la posturile de radio de muzică Dance din America, reușind să obțină recunoaștere ca artiști, la nivel mondial pentru două single-uri de pe albumul lor de debut Field Trip, prin intermediul posturilor Sirius XM’s BPM, Evolution Radio și altele. Single-ul I Ain’t Going Home a ajuns în topurile Dance Airplay al revistei Billboard.

Noua melodie Parallel Universes (That Should Be Me) are o invitată specială, pe Frawley, o artistă completă cu o voce unică, care a lucrat cu John Legend și a colaborat cu artiști precum Hunter Hayes, Dixie D’Amelio, Tate McRae și Icona Pop.

Duo-ul de muzică dance este în ascensiune continuă, fiind prieteni din copilărie, de 20 de ani, Niiko x SWAE promit să te aducă pe ringul de dans cu noua melodie Parallel Universes (That Should Be Me). Lansată de faimoasa casă de discuri de muzică electronică Armada Music, perechea continuă să surprindă publicul cu melodiile lor electrizante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.