Cunoscutul solist cu succes internațional Mario Joy revine în atenția fanilor de la noi și din întreaga lume cu o nouă piesă cu care speră să fie bine primită la fel ca și celelalte melodii ale sale. Aceasta se numește „Love For Maria” și are parte de un videoclip interesant

Autorul hitului „California” se întoarce cu o nouă melodie însoțită de videoclip pe care le lansează împreună cu Sprint Music. “Love For Maria” este una dintre piesele la care solistul a muncit cu atenție și dedicație, fiind cunoscut faptul că Mario Joy este atent la detalii.

“Mi-a venit ideea refrenului încă de anul trecut și în urmă cu o lună a fost gata. Sunt atent la detalii și de multe ori după ce lansez ceva după o perioadă când ascult piesa mă gandeam că se putea mai bine. Dar experiența își spune cuvântul și consider că am evoluat față de anii trecuți. Sunt foarte implicat, fac muzică, text, mix master, îmi place să iasă cum trebuie. Piesa este pentru cei nehotărâți care ajung până la urmă să se stabilească la o singură femeie, să-și împartă viața cu una sigură, în cazul meu, pentru Maria. Avem și un videoclip colorat, se potrivește cu piesa și a fost regizat de Silviu Mandroc. Filmările s-au desfășurat repede pentru că am știut ce vrem. Doar că am amânat filmările cu câteva săptămâni pentru că locația nu era ce-mi doream eu și s-a schimbat locul de filmare”, ne-a povestit Mario Joy. Care este mulțumit că piesele lui se ascultă în continuare în toate colțurile lumii, chiar și în Rusia și Ucraina, unde-i război sau în Turcia afectată de cutremure. “Muzica mea se ascultă în toată lumea și mă bucură că piesele mele sunt ascultate peste tot”, spune artistul care abia așteaptă să înceapă din nou concertele după Sărbători Pascale.

Mario Joy a dat lovitura cu ”California”

Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat și alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame” sau „Can’t get you”, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube. „California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams.

Are în palmares o sumedenie de premii, precum Best Uprising Internațional Artist la Golden Panther Awards 2019 din New York sau En Moda Magazine Awards 2018 și 2019 din Cipru.

La nivel local, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Jukebox, Lavinia, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Otilia Bilionera, Puya și mulți alții.

Follow Mario Joy: Facebook: https://web.facebook.com/MarioJoyOfficial Instagram: https://www.instagram.com/mariojoyofficial/ TikTok: https://www.tiktok.com/@mariojoyofficial

Link Mario Joy – Love For Maria:

https://youtu.be/jm3fsqA6g0c

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.