Salutare, salutare si bine v-am regasit la o noua recomandare marca Focus Sat pentru productiile CANAL+ ORIGINAL. Saptamana asta va duc in zona western. Pe data de 5 aprilie a avut loc evenimentul de lansare pentru presa a celui mai nou proiect co-produs de CANAL+, serialul  Django unde am fost prezent si eu. Inainte sa vorbim despre serial vreau sa va arat cateva imagini de la fata locului.

După premiera de succes din Franța (unde este difuzat de CANAL+), serialul Django va avea premiera pe 24 apriliei la Focus Sat TV (câte două noi episoade în zilele de luni și joi de la ora 21:30). Il puteti vedea si in Aplicatia Focus Sat, unde va puteti bucura de o perioada de free trial extinsa la 12 zile. Accesati linkul  https://bit.ly/3KwF5Cf creeati-va un cont in Aplicatia  Focus Sat si folositi codul meu: Playu ca sa testati Focus Sat App timp de 12 zile gratuit.

Productia a fost filmata integral in Romania, este un western original cu super distributie si are 10 episoade fiind o co-producție Sky Atlantic și CANAL+. Serialul este inspirat de filmul italian omonim regizat de Sergio Corbucci (din 1966), un western spaghetti care i-a lansat cariera actorului italian Franco Nero și care l-a inspirat pe Quentin Tarantino să creeze „Django dezlănțuit” (2012).

Acțiunea serialului „Django” are loc în Vestul Sălbatic (în anii 1860-1870) și ne prezinta povestea lui Django, un pistolar taciturn și enigmatic care ajunge în New Babylon, un oraș al proscrișilor în care toate rasele și credințele sunt acceptate. Regizorii serialului sunt Francesca Comencini („Gomora”), David Evans („Downtown Abbey”) și Enrico Maria Artale („Romulus”).

Cele 10 episoade au fost filmate integral în România, în perioada mai-noiembrie 2021, în numeroase regiuni din țară, în studiourile Castel Film, Frame Studios și Buftea Studios, dar și în împrejurimile Bucureștiului. Filmările au durat 27 de săptămâni și s-au construit platouri în 20 de locuri complet naturale (inclusiv 54 de case), v-am aratat mai devreme in filmarea din momentul vizionarii pentru presa.

Bântuit de uciderea familiei sale în urmă cu sapte ani, în timpul Războiului Civil, Django află ca Sarah, fiica lui, este încă în viață și că a supraviețuit masacrului. Fusese salvată de John Ellis, întemeietorul orașului, care a crescut-o alături de cei trei fii ai lui.

Asa ca, din 24 aprilie mergem in Vestul Salbatic pentru a viziona primele doua episode din serialul Django, o co-producție Sky Atlantic și CANAL+, adus in Romania, in exclusivitate de Focus Sat.  Serialul poate fi urmarit la Focus Sat TV sau direct in Aplicatia Focus Sat, oricand si de oriunde de pe teritoriul Uniunii Europeane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.