Francis On My Mind a lansat single-ul „I’m Alright”

Streaming Link: https://FrancisOnMyMind.lnk.to/ImAlrightPR

După piesa „Cloudberries”, prezentă în peste 20 de playlisturi principale (New Music Friday) de la Spotify, și succesul uimitor al track-ului „Swimming Pools”, care a fost inclus în serialul american pentru adolescenți „The Summer I Turned Pretty”, Francis On My Mind a revenit cu o nouă melodie – „I’m Alright”.

Francis On My Mind a avut recent primul concert in Expirat, Bucureşti, unde a interpretat live şi noul single. Melodia este compusă de către Francis On My Mind, alături de Sophie Lindinger, Luca Pivetz, Anett Kulbin, iar videoclipul e creat alături de Codruta Corocea (DoP), Cristina Popa (montaj), #Niciozifarafilmare (productie). Alături de Francis On My Mind, în videoclip apare şi band-ul artistei, alaturi de care este prezenta si in concerte.

Link Videoclip: https://youtu.be/1NSS-sG4dSE

Artista a cunoscut deja succesul, mai ales după ce cântecul „Swimming Pools” a fost inclus pe coloana sonoră a serialului american „The Summer I Turned Pretty” și a ajuns la 1.5 milioane de ascultări pe Spotify. Francis On My Mind lanseaza melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat in 2022 piesa intitulată „Speed Of Light”. Francis On My Mind este unul dintre primii artiști care au abordat acest gen muzical din România, urmărind să împletească ritmurile pop cu vibrațiile electro, amestecate cu vibrațiile anilor 80.

 

 

Drake a lansat track-ul „Search & Rescue”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SearchRescuePR

Drake s-a întors cu noua melodie „Search & Rescue”, produsă de Noah „40” Shebib, Lil Yachty, Sadpony, Wesley Curtis și Bnyx. Urmează colaborarea sa din ianuarie cu Popcaan, „We Caa Done”, precum și cele două materiale din 2022, „Honestly, Nevermind” și „Her Loss”.

Search & Rescue” este o piesă care preia unele dialoguri de la Kim Kardashian.
“I need someone to be patient with me/Someone to get money with, not take it from me/Look, they don’t even need to be as famous as me/I don’t think I’ll meet them at the places I be,” raps Drake for the song’s chorus.

Versurile sunt urmate de un fragment de conversație dintre Kardashian și Kris Jenner.

Sadpony (alias Jeremiah Raisen) a fost un colaborator și producător major la Let’s Start Here de la Lil Yachty. De asemenea, a co-produs „Baby” de la Charli XCX și a lucrat cu Kid Cudi, John Legend, Injury Reserve și alții.
Bnyx este cunoscut pentru munca sa cu Yeat, după ce a produs cântece pentru Up 2 Më, Lyfë și AfterLyfë. A mai lucrat cu 454, Coi Leray, Zack Fox, Fousheé, Matt Ox și alții.

Drake s-a ocupat recent de festivalul Dreamville cu J. Cole, in Carolina de Nord. In iunie, incepe un turneu cu 21 Savage.

 

OnSake lansează prima piesă – „Badass Girl” – alături de Maia Mălăncuș 

Streaming Link: https://OnSake.lnk.to/BadassGirlPR

OnSake, cel mai nou proiect muzical pop-dance de pe piața muzicală românească, lansează prima piesă, „Badass Girl”, în colaborare cu Maia Mălăncuș.

OnSake, proiect condus de producători și scriitori de top, combinat cu mintea analitică și expertiza muzicală comercială a echipei lor de management, aduce o perspectivă nouă scenei muzicii pop și pop-dance. Printr-o atenție meticuloasă la detalii și un accent pe inovație, OnSake își propune să implice ascultătorii la un nivel mai profund, aducând în prim-plan un amestec de versuri puternice și ritmuri captivante.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=4X1kvYAfnrs

Primul single OnSake, ,„Badass Girl”, este în colaborare cu tânăra și talentata artistă Maia Malancus și este lansat împreună cu Astralwerks East, o divize a Universal Music Romania și GreenEye Music. Această colaborare explozivă promite să ofere un sunet proaspăt și unic, îmbinând elemente de pop și dance pentru a crea o atmosferă nouă, care vă va face să vă doriți mai mult. Cu ritmurile sale care provoacă dependență, versurile și vocea captivante, „Badass Girl” va fi cu siguranță următorul mare hit, care va face furori în industria muzicală.

Maia Mălăncuș și-a început cariera muzicală pe când era doar un copil, iar de la o vârstă fragedă și-a arătat pasiunea pentru muzică și a început să studieze vioara și pianul. La 9 ani a câștigat „Vocea României Junior” alături de mentorul său, Marius Moga, iar un an mai târziu a lansat alături de ADDA videoclipul „Vreau să Zbor”. A primit apoi un rol în filmul „The Lion King” unde a dublat-o pe Shahdi Wright Joseph, interpreta personajului Young Nala, iar la scurt timp  a înființat trupa RockFire, un pop rock band. În anul 2020, la doar 14 ani, Maia Mălăncuș a urcat pe scena „X Factor” unde a cucerit jurații, dar și publicul cu energia ei debordantă și vocea sa. Maia a colaborat cu Ioana Ignat pentru „Îți place și ție”, un single cool, însoțit de un videoclip desprins parcă din filmele de la Hollywood, în care protagoniști sunt cele două artiste, alături de Cucu de la Noaptea Târziu. Recent, Maia a interpretat vocea lui Mei, unul dintre cele mai îndrăgite personaje principale din comedia animată „Roșu aprins” (Turning Red), lansat de Disney și Pixar Animated Studios.

 

 

 

NF a lansat albumul „HOPE”

Stream / Download: 

https://umu.lnk.to/HopePR

NF a lansat albumul „HOPE”. Cunoscut pentru versurile rapide peste ritmuri de hip hop, NF a construit o bază de fani care i-a adus peste 30 de miliarde de stream-uri globale și l-a stabilit ca unul dintre cei mai consecvenți și ascultati artiști, conectându-se direct cu fanii într-un mod autentic. Materialul „HOPE” are colaboratori pe Julia Michaels în „GONE” și rapperul Cordae în „CAREFUL”.

La începutul acestui an, NF a revenit cu noul single emoționant „HOPE”. Cântecele îl găsesc pe hitmakerul în varianta sa cea mai brută și nefiltrată, în timp ce își evaluează călătoria muzicală de până acum și privește spre viitor. Speranța este însoțită de o imagine adecvată înălțătoare, care surprinde sfidarea și autenticitatea sa.

Urmează „MOTTO”-ul lui NF, despre care The New York Times spune, „la începutul carierei, NF părea ca și cum ar fi interiorizat toate presiunile lumii, dar acum sună liber și calm, înlăturând aceleași presiuni cu o ridicare din umeri.”

În plus, vânzarea turneului NF HOPE TOUR începe astăzi. Turul de 47 de orașe începe miercuri, 12 iulie, la Centrul Schottenstein din Columbus, făcând opriri în SUA, Canada, Regatul Unit și Europa, înainte de a se încheia la Londra, la Eventim Apollo din Bell, duminică, 15 octombrie.

TRACK LISTING
HOPE
MOTTO
CAREFUL (FEAT CORDAE)
MAMA
HAPPY
PANDEMONIUM
SUFFICE
GONE (FEAT. JULIA MICHAELS)
BULLET
TURN MY BACK
MISTAKE
LET EM PRAY
RUNNING

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Toby Romeo face echipă cu YouNotUs pentru „What It Feels Like”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WhatItFeelsLikePR

Toby Romeo face echipă cu YouNotUs pentru „What It Feels Like”. Este prima dată când Toby Romeo și YouNotUs își unesc forțele.

După cum își amintesc, știau deja de ceva timp că vor lucra împreună. „Ne-am cunoscut în timpul evenimentului dance din Amsterdam și am început imediat să facem fotografii împreună și să petrecem până dimineața. Au durat doar câteva ore până am știut că trebuie să lucrăm împreună!” Legătura dintre Berlin și Salzburg fusese stabilită și era doar o chestiune de timp până când cuvintele devin acțiuni.

Timpul petrecut în studio s-a împlinit prin bănuiala lor că s-ar potrivi foarte bine unul pentru celălalt – iar rezultatul este extraordinar. Sintetizatoarele și sunetele atmosferice creează înconjurarea audio perfectă atât pentru vocea limpede, cât și pentru versurile care te ating.

Și ce au de spus artiștii despre rezultat? „Nu este doar combinația perfectă a stilurilor noastre muzicale, ci și melodia ideală pentru playlistul tău de vară.”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Ellie Goulding a lansat albumul “Higher Than Heaven”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/HigherThanHeavenPR

Ellie Goulding a lansat albumul “Higher Than Heaven”. Cu single-urile „By the End of the Night”, „Easy Lover”, „Cure for Love”, „Let It Die” și „Like a Saviour”, albumul este plin de hituri. Lansarea urmează succesul „Miracle” cu Calvin Harris, care a intrat în clasamentul oficial al Marii Britanii pe locul 3 și se află în fruntea clasamentului oficial al single-urilor săptămâna aceasta.

Higher Than Heaven a văzut-o pe Ellie colaborând cu câțiva dintre cei mai buni din muzica pop pentru a crea albumul, Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua). Lipa) și Andrew Wells (Halsey, Yungblud). Proiectul prezintă vocea lui Ellie în centrul scenei, în timp ce producția este muzică pop la cea mai bună calitate, cu linii de bas puternice, sintetizatoare în creștere și melodii euforice.

Vorbind despre noul album, Ellie explică: „Sunt atât de bucuroasă că în sfârșit împărtășesc acest album cu toată lumea. Când îl ascult din nou, mă vizualizez plutind, încet în jos, dar niciodată căzând. Sper că toată lumea să ia ceva pozitiv din el – eu doresc ca oamenii să asculte acest disc și vor să danseze și să se îndrăgostească unul de celălalt și de ei înșiși.”

La începutul acestui an, Ellie s-a întors pe scenă pentru două spectacole intime sold out la emblematicul KOKO din Camden din Londra, unde a captivat publicul cu un set format din hiturile ei anterioare, alături de single-uri recente și muzică de pe album. Evening Standard a anunțat spectacolul drept „un spectacol glorios” și i-a acordat cinci stele. Mai târziu în acest an, Ellie se va angaja în turneul său european „Higher Than Heaven”, începând cu 16 octombrie, la Dublin.

Până în prezent, Ellie a sărbătorit 10 single-uri de platină, trei albume #1, două premii BRIT, o nominalizare la premiile GRAMMY și o nominalizare la Globul de Aur. Ea a vândut peste 27 de milioane de albume și 218 milioane de single-uri, a acumulat 43 de miliarde de stream-uri în întreaga lume. Ellie este, de asemenea, una dintre cele mai ascultate artiste feminine pe Spotify, cu peste 8 miliarde de stream-uri. Cu peste 50 de milioane de urmăritori combinați pe platformele sale sociale, ea a câștigat, de asemenea, Premiul Diamond de la YouTube, cu 10 milioane de abonați pe canalul ei YouTube și peste 6,8 miliarde de vizionări la nivel global.

 

Stream / Download

 

 

Jonas Brothers a lansat „Waffle House”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WaffleHousePR

Jonas Brothers a lansat „Waffle House”. Piesa prezintă ceea ce ar putea fi cel mai catchy refren al trupei, în timp ce documentează „Conversații profunde la Waffle House”. Deja un favorit al fanilor online, trio-ul a debutat inițial „Waffle House” live în ultima noapte a reședinței lor, aclamate de critici și sold-out, Broadway Residency.
Melodia s-a născut dintr-o idee simplă, dar puternică: când te așezi cu oamenii care contează cel mai mult, orice este posibil. Acest cântec nu este despre un restaurant, ci despre a veni împreună cu oamenii pe care îi iubești și de a-ți realiza visele.”

După această rezidență, Jonas Brothers se va întoarce la New York pentru un spectacol masiv, de o singură noapte, la Yankee Stadium, sâmbătă, 12 august. Trupa va cânta cinci albume într-o singură noapte, inclusiv noul lor album „The Album”.

Ca să nu mai vorbim, ei vor reveni, de asemenea, pe scena Saturday Night Live de la NBC, ca invitați pentru a treia oară sâmbătă, 8 aprilie, alături de gazda Molly Shannon – urmăriți „SNL”, sâmbătă, 8 aprilie (23:30 ET/8: 30pmPT), în direct pe NBC și Peacock. În această seară, vor face apariția la The Tonight Show cu Jimmy Fallon pentru a vorbi despre viitoarea lor performanță Saturday Night Live, spectacolul pe Yankee Stadium și The Album.

Jonas Brothers s-au întors în februarie cu single-ul lor lăudat „Wings”, care a lansat o nouă eră pentru trupă și a marcat una dintre cele mai așteptate lansări ale anului. Începând un alt capitol, noul proiect marchează primul corp de lucrări al lui Jonas Brothers de la Happiness Begins din 2019, care a debutat pe locul 1 în Billboard 200 și a dat naștere la Billboard Hot 100 #1, nominalizat la premiile GRAMMY®, 5x-Platinum. hit-ul puternic „Sucker”.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Alesso face echipă cu Ty Dolla $ign pentru “Caught A Body”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/CaughtABodyPR

Alesso face echipă cu Ty Dolla $ign pentru “Caught A Body”. Cu percuție și producție atrăgătoare care amintește de muzica house din anii ’90, piesa este o declarație îndrăzneață a ambilor artiști. Discul servește o mărturie a instinctelor lor de creatori și colaboratori a căror muzică cere mișcare. Ty Dolla $ign oferă o întorsătură dinamică ritmurilor hipnotice de dans ale lui Alesso, rezultând una dintre cele mai emblematice colaborări ale anului.

„Băiatul meu, Alesso, este unul dintre cei mai mari DJ din lume, așa că sunt onorat că mi-a cerut să fac parte din această melodie. Cu siguranță, am făcut niște chestii de petrecere pentru vară!” – Ty Dolla $ign

„Această melodie a fost una dintre preferatele mele în ultimele luni”, spune Alesso. „Este ceva nou pentru mine și sunetul meu, care este incitant! Sper să se bucure toți la fel de mult ca mine.”

Aproape un an de pregătire, Alesso și Ty Dolla $ign au prezentat pentru prima dată că o colaborare era în curs de desfășurare prin intermediul rețelelor de socializare, înainte de a reda pentru prima dată la ULTRA Miami. Odată cu lansarea „Caught a Body”, Alesso deschide o nouă eră – adoptând genul de abordare care va continua, fără îndoială, să estompeze granițele și să aducă oamenii împreună.

 

Stream / Download

 

 

 

Red Parlament lansează single-ul „Când soarele răsare”

Streaming Link: https://RedParlament.lnk.to/CandSoareleRasarePR

Trupa Red Parlament a revenit cu piesa „Când soarele răsare”, o melodie pozitivă, optimistă, despre bucuria de a trăi, de a iubi, perfectă şi pentru serile de dans.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ObwMzb7d4KA

Noua piesă Red Parlament, „Când soarele răsare” este compusă de Mario Joy, alături de Doru Isăroiu.

„Atunci când ești în mijlocul petrecerii, muzica vibrează, toată lumea dansează, distracția este la cote maxime, dar ție îți zboară gândul la ea, la acea femeie de care ești îndrăgostit. Ai vrea sa fie cu tine, dar ea e undeva departe. Și totuși gândul ajunge la ea. Iubirea nu are limite sau distanțe. Când intre cei 2 exista chimie, iubirea ii va înconjura pentru totdeauna!”, a declarat Red Parlament.

Trupa Parlament se lansa în anul 1998 cu unul dintre hiturile pop rock cele mai difuzate la radiourile din România de până atunci: Vine Vara!
Şi întocmai, ca o vară plină de energie şi valenţe solare, a venit și această trupa în peisajul muzical românesc, urmând să se impună în topuri în anii ce au urmat cu piese de pe albumul Trăiește-ți viața (E frumoasă foc și Valul). Trupa a rămas constanta în calitate și mesaj cu melodia Suflet pierdut, considerată una dintre cele mai frumoase balade românești.
Au susţinut sute de concerte remarcabile pe scenele cluburilor din toată țară, lăsând mereu impresia afinității depline față de muzică bună.

Între timp, trupa și-a schimbat numele în RED PARLAMENT, lansând mai multe single-uri proprii, printre care putem aminti „Amprente din iubirea mea”, „2 Străini”, Îndrăgostit de prietenă ta, Iubiți că-n prima zi, Numai tu alături de Elena Ionescu, 10 păcate sau Romantic Story”.

 

 

Link YouTube

 

BoyWithUke a lansat “Out Of Reach”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/OutOfReachPR

BoyWithUke a lansat “Out Of Reach”. Încă o dată, melodia atemporală a lui BoyWithUke este accentuată de producția orientată spre viitor, instrumentație organică și cantitatea potrivită de durere lirică de modă veche.

Despre cântec, BoyWithUke spune: „Îmi place energia din ‘Out Of Reach’. Mă face să vreau să sar, să conduc și să alerg.”

În altă mare știre, BoyWithUke își afișează astăzi propriul concert Roblox în joc. Prezentat de noua campanie Kids Relief a Comic Relief US, spectacolul se înscrie în jocul Kids Relief: SolarPunk Simulator – una dintre primele lumi virtuale create de o organizație nonprofit. Enigmatica senzație mascată va oferi un set complet pentru jucătorii din întreaga lume, evidențiată de spectacolul oficial de debut live al lui „Out Of Reach”. Kids Relief strânge în special bani pentru a sprijini întreruperea ciclului sărăciei pentru tineri.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.