• Cel mai simpatic și mai iscusit instalator italian, Mario, şi-a găsit acum calea spre marile ecrane de la Cineplexx! În weekendul 8 – 9 aprilie, spectatorii mici şi mari de la Cineplexx care vin să vadă animația “Super Mario Bros. Filmul” vor fi întâmpinați de animatori cu jocuri, surprize și cadouri.

Iar pentru că timpul petrecut cu familia este de neprețuit, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema. Doar în weekendul 8-9 aprilie, între orele 12:00 – 14:00, Super Mario îi așteaptă pe cei mici la oricare dintre cinematografele Cineplexx din țară – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș – cu umor, aventură și multe surprize. Fiecare bilet de copil va include câte un un mini-poster special Super Mario care se va ridica exclusiv de la casele de bilete din cinema. Și, desigur, Mario nu va lipsi din peisaj gata să îi distreze pe cei mici cu baloane colorate, jocuri interactive și facepainting. Cadourile se vor oferi în limita stocului disponibil.

O aventură colorată si antrenantă, animația “Super Mario Bros. Filmul” este producția prefectă pentru vacanța de Paște.

Disponibil pe marile ecrane din 7 aprilie, “Super Mario Bros. Filmul” este distribuit de RoImage 2000 și poate fi urmărit în cinematografele Cineplexx în format 2D și 3D, în versiunea originală cu subtitrare în limba română, dar și dublat în limba română. La Cineplexx Satu-Mare și Târgu-Mureș, filmul va fi disponibil și în varianta dublată în limba maghiară.

 

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/40V7B5T

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: http://bit.ly/3GnL0qJ

 

Tot în premieră la Cineplexx mai poți vedea:

AIR ( AP12 )

 

PREMIERĂ: 7 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Drama

DISTRIBUȚIE: Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Viola Davis, Chris Messina

SINOPSIS:

De la regizorul premiat Ben Affleck, Air dezvăluie parteneriatul legendar dintre atunci novicele Michael Jordan și divizia de baschet a companiei Nike ce a revoluționat lumea sportului și a culturii contemporane cu brandul Air Jordan. Această poveste emoționantă urmărește pariul care definește cariera unei echipe neconvenționale care pune totul în joc, viziunea unei mame care este conștientă de valoarea talentului imens al fiului ei și cel ce avea să devină cel mai mare fenomen al baschetului din toate timpurile.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/43bqAv4

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ:  http://bit.ly/3ZzKPPR

 

EXORCISTUL PAPEI ( N15 )

PREMIERĂ: 7 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Thriller, Horror, Biografic

DISTRIBUȚIE: Russell Crowe, Franco Nero, Daniel Zovatto, Alex Essoe, Cornell S. John

SINOPSIS:

Acesta este portretul lui Gabriele Amorth, un preot care a activat ca exorcist șef al Vaticanului și care a realizat peste 100.000 de astfel de ritualuri de-a lungul vieții.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3MkRwm4

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: http://bit.ly/3Mo0Sxr

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/40M6Mwa

 

 

 

 

 

Programul filmelor si spectacolelor pentru întreaga săptămână la Cineplexx poate fi consultat oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau pe aplicația gratuită de mobil. Biletele pot fi achiziționate direct din cinema, online de pe site-ul www.cineplexx.ro sau din aplicația de mobil Cineplexx.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia. În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș – cu angajamentul asumat de extindere a portofoliului cu alte noi locații în viitorul foarte apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.