Astăzi, 3 aprilie, ZU TV aniversează 9 ani de existenţă pe piaţa media din România. De ziua ei, staţia tv lansează un concurs cu un premiu cu totul şi cu totul special – o vacanţă de vis, în Turcia, Cappadocia pentru întreaga gaşcă de prieteni. Astfel, câştigătorul concursului va putea să îşi facă propria gaşcă de 9 persoane şi să se bucure împreună de o experienţă de neuitat: safari, zbor cu balonul cu aer cald în Cappadocia şi intrări gratuite la cele mai importante obiective turistice din zonă. Miza este de neratat, valoarea premiului depăşind 12.000 de Euro.

Tot ceea ce trebuie să facă telespectatorii pentru a se înscrie în concurs este să scaneze codul QR afişat afişat zilnic pe tv, în perioada 3 aprilie – 30 aprilie 2023, fiind astfel redirecţionaţi direct către formularul de înscriere în concurs. Mai multe detalii despre regulament pot fi găsite pe site-ul postului, https://zutv.ro/concursuri/9-ani-de-zu-tv .

Anul trecut, ZU TV a înregistrat o crestere a cotei de piață cu 29% faţă de anul anterior, adjudecându-şi poziţia de lider în cadrul nișei de muzică şi devenind astfel postul de muzică preferat al publicului 15-34 ani Urban. În 2022 a atins peste 10 milioane de telespectatori unici la nivelul întregii ţări.

Începutul de an 2023 aduce pentru ZU TV o vizionare mai mare la nivelul sloturilor daytime, access și prime time comparativ cu aceeași perioadă din 2022. Telespectatorii ZU TV (care au participat la concursul care a marcat aniversarea a 8 ani) consideră postul tv ca fiind „cel mai tare”, că difuzează „muzică bună”, transmiţându-le să continue „tot aşa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.