Artiștii au puterea de a simți în profunzime vremurile și de a pune în versuri trăirile pe care le experimentăm cu toții și cărora, de multe ori, nu știm să le dăm o formă. EMAA vine în ajutorul celor ce simt că sinceritatea nu are loc într-o lume în care ești judecat pentru orice mișcare, iar exprimarea liberă e încătușată de frică. ,,Razna” are un sound pop romantic și touch-ul specific al EMEI, o interpretare simțitoare și o voce caldă.

Piesa a fost compusă de Alex Pelin, Alina Eremia, EMAA, Viky Red și Alexandru Turcu. Producția reprezintă o colaborare între Viky Red și Alexandru Turcu. Mai mult decât atât, pe fanii EMEI îi așteaptă și un videoclip cinematic, ce instigă la melancolie și visare, în care artista este protagonistă. Creditele de producție merg către Loops Production și Bogdan Matei, iar cele pentru regie către EMAA, Acidu și David Mogan. 

,,<<Razna>> e o piesă care are ca motiv spațiul minții, un spațiu pe care îl putem accesa doar singuri, chiar și atunci când pare invadat de tot ce e înafara noastră, iar lumea fiecăruia devine astfel, o proiecție a ceea ce se află real, în interior. <<Razna>> este una dintre piesele pe care mi-am însușit-o lejer, empatizand cu ideea din spate, având un gând ușor optimist, că ne îndreaptăm cu toții, mereu spre un loc mai bun.”
,,Razna” e un cadou ce continuă să ofere, astfel că piesa vine însoțită de o altă piesă de suflet. Pe numele său, ,,Poartă-mă”, vorbim aici despre o piesă tip declarație de dor, plină de speranță și părerea de rău că povestea de dragoste s-a terminat și că nu poți spune decât ,,Tu poartă-mă în suflet/ Când nu sunt aproape.” Piesa reprezintă colaborarea unora dintre cei mai lirici artiști din industrie, The Motans, Irina Rimes și EMAA, alături de Sebastian Barac și Marcel Botezan, care s-au ocupat și de producție. 

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams, DJ Project, The Motans și VUNK, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. De curând, aceasta a lansat și o piesă alături de SATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă”, iar ultimul său single, ,,În fiecare seară”, se bucură de o ascensiune continuă, fanii artistei îndrăgind în special varianta sa live. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.