„Am, iubito 2”, albumul pe care Dorian îl va lansa anul acesta, este o continuare a EP-ului „Am, iubito”, un EP care s-a bucurat de succes în urmă cu 6 ani.

Piesa „Ard” este o metaforă continuă, un joc de rol între Dorian și IOVA.


La prima ascultare, piesa „Ard” este o destăinuire a unei relații, un mesaj romantic plin de trăiri. Printre versuri, cei ce o vor asculta vor descoperi noi înțelesuri ale piesei, presărate din loc în loc, ca un mesaj secret. Cu siguranță piesa „Ard” va fi ascultată pe repeat, făcând publicul să vrea să descopere tot mai mult.

“Ard este un track foarte personal de pe albumul „Am, iubito 2″. Discută despre relația mea cu o „amantă” pe care multă lume o ştie. Detaliile şi sentimentele investite se regăsesc în piesă. Pe lângă perspectiva personală, această piesă are o însemnãtate aparte pentru mine prin prisma colaborării cu IOVA, un artist pe care îl apreciez extraordinar de mult.” – declară Dorian despre noua sa piesă.

Deși este prima piesă pe care IOVA o cântă în română, colaborarea a venit natural, datorită prieteniei strânse pe care o are cu Dorian. Artista spune că: „M-am bucurat foarte tare când m-a sunat Dorian să-mi propună să cântăm „Ard” împreună. A fost o reală plăcere să îi pot contura povestea, cum am știut eu mai bine.”

Piesa „Ard” este o producție HaHaHa Production la care au lucrat Juno, Dorian, Florin Boka, Iova Miruna, Roland Kiss și Lucian Nagy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.