În luna aprilie te poți bucura de numeroase noutăți în materie de filme și seriale originale bogate în acțiune, cu povești intense ce te poartă în călătorii pline de conflicte cu mize mari. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii aprilie sunt: BEEF, un serial de comedie neagră extrem de emoționant, despre consecințele unui incident în trafic dintre doi necunoscuți; Seven Kings Must Die, o continuare sub formă de lungmetraj a serialului The Last Kingdom, unde camarazi și dușmani de pe teritoriul Insulelor Britanice formează un regat dezbinat cu speranța că, în sfârșit, vor uni Anglia; și Sweet Tooth: Sezonul 2, unde capturat și închis de Ultimii Oameni, Gus, jumătate băiat, jumătate cerb, e hotărât să-și ajute noii prieteni hibrizi să scape înainte de a fi prea târziu.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Transatlantic, inspirat de povestea adevărată a lui Varian Fry, Mary Jayne Gold și a organizației Emergency Rescue Committee, care își riscă viețile pentru a ajuta peste 2000 de refugiați în Marsilia, în 1940; The Diplomat, o dramă politică contemporană cu miză mare, despre gestionarea chinuitoare a relațiilor de lungă durată, atât între țări, cât și între oameni; Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now, un documentar intim ce descrie parcursul artistului de la adolescent cu o piesă virală până la statutul de star pop nominalizat la Grammy.

NOU PE NETFLIX

TITLURILE LUNII

6 APRILIE 2023

BEEF – SERIAL NETFLIX

Serialul BEEF spune povestea consecințelor unui incident în trafic dintre doi necunoscuți. Danny Cho (Steven Yeun), un tip morocănos fără noroc în afaceri, se răfuiește cu Amy Lau (Ali Wong), o antreprenoare de succes cu o viață pitorească. Mizele tot mai mari ale conflictului le dau peste cap viețile și relațiile în acest serial de comedie neagră extrem de emoționant.

  • | Creat de: Lee Sung Jin
  • | Produs de: Matthew Medlin
  • | Producători executivi: Lee Sung Jin, Steven Yeun, Ali Wong, Jake Schreier
  • | Cu: Steven Yeun (Danny) & Ali Wong (Amy), Joseph Lee (George), Young Mazino (Paul), David Choe (Isaac), Patti Yasutake (Fumi)
  • | Distribuție recurentă: Maria Bello (Jordan Forster), Ashley Park (Naomi), Justin H. Min (Edwin), Mia Serafino (Mia), Remy Holt (June), Andrew Santino (Michael), Rek Lee (Bobby)

14 APRILIE 2023

Seven Kings Must Die – FILM NETFLIX

Vreme de un secol, războiul dintre locuitori și invadatorii danezi a făcut ravagii în acest ținut. Acum, însă, pacea s-a instaurat, țara este aproape unită și singurul care mai trebuie să jure credință tronului este lordul Uhtred de Bebbanburg, care domnește peste Northumbria. Dar, după moartea regelui Eduard, pacea este amenințată și cei doi potențiali moștenitori, Aethelstan și Aelfweard, se luptă pentru tron. Când aude că Aethelstan, altădată protejatul său, urmează să participe la luptă, Uhtred se grăbește să-l ajute să-și asigure victoria, dar tânărul prinț nu mai este așa cum îl știa și se află acum sub o influență nefastă. Când acțiunile lui Aethelstan amenință viața pe care o cunoștea, Uhtred este nevoit să decidă dacă să-i fie loial regelui sau ținutului său natal.

Între timp, apare o nouă amenințare odată cu sosirea regelui danez Anlaf, un războinic care speră să provoace haos și să se folosească de discordia creată pentru propriile sale interese. În vreme ce acțiunile lui Aethelstan creează dușmani pe teritoriul Insulelor Britanice, Anlaf îi unește pe dușmanii regelui și creează o mare alianță care amenință visul unirii Angliei. Atunci când membrii alianței îi cer ajutorul, Uhtred trebuie să aleagă între cei la care ține cel mai mult și visul de a forma o Anglie unită.

  • | Regizat de: Edward Bazalgette
  • | Bazat pe un roman de: Bernard Cornwell
  • | Produs de: Mat Chaplin, Nigel Marchant, Gareth Neame
  • | Producătoare executivă: Martha Hillier
  • | Cu: Alexander Dreymon, Mark Rowley, Arnas Fedaravicius, Ingrid García Jonsson, Harry Gilby, Rod Hallett, James Northcote, Laurie Davidson, Ross Anderson, Tom Christian, Ewan Horrocks, Zak Sutcliffe, Nick Wittman

27 APRILIE 2023

Sweet Tooth: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX

În timp ce un nou și ucigător val al Maladiei își face simțită prezența, Gus (Christian Convery) și alți hibrizi sunt ținuți prizonieri de generalul Abbot (Neil Sandilands) și de Ultimii Oameni. Căutând să-și consolideze puterea prin găsirea unui leac, Abbot îi folosește pe copii pentru experimentele doctorului Aditya Singh (Adeel Akhtar), și el captiv, care se grăbește să o salveze pe Rani (Aliza Vellani), soția sa, care este infectată.

Pentru a-și proteja prietenii, Gus acceptă să-l ajute pe dr. Singh și pornește într-o călătorie întunecată, legată de propriile origini și de rolul lui Birdie (Amy Seimetz), mama sa, în evenimentele care au condus la Marea Prăbușire. În afara Rezervației, Tommy Jepperd (Nonso Anozie) și Aimee Eden (Dania Ramirez) se aliază pentru a-i elibera pe hibrizi, dar parteneriatul lor este pus la grea încercare în momentul în care ies la iveală secretele lui Jepperd. Cum revelațiile trecutului amenință șansele de izbăvire din prezent, Gus și noua lui familie se trezesc în conflict cu Abbot și cu forțele malefice care caută să scape de hibrizi o dată pentru totdeauna. Bazat pe seria de benzi desenate de la DC, semnată de Jeff Lemire, Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell și Linda Moran. Serialul este produs de Warner Bros. Television.

  • | Realizat, regizat și scris de: Jim Mickle
  • | Bazat pe seria de benzi desenate de la DC de: Jeff Lemire
  • | Produs de: Evan Moore
  • | Producători executivi: Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell și Linda Moran
  • | Co-producătoare executivă: Oanh Ly
  • | Cu: Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Jepperd), Adeel Akhtar (doctorul Singh),  Will Forte (Richard), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Aliza Vellani (Rani Singh) și Neil Sandilands (generalul Abbot), vocea naratorului fiind asigurată de James Brolin

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

DISPONIBIL ACUM

Highwater – JOC NETFLIX

28 MARTIE 2023

Terra Nill – JOC NETFLIX

1 APRILIE 2023

Weathering – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ofilire

După ce își pierde copilul în timpul unui travaliu care o aduce în pragul morții, o jurnalistă îndurerată se luptă cu viziuni tulburătoare și cu atacuri misterioase.

2 APRILIE 2023

War Sailor: Limited Series – SERIAL NETFLIX

Când începe Al Doilea Război Mondial, doi marinari de pe o navă comercială norvegiană luptă pentru a supraviețui unui conflict la care n-au cerut niciodată să participe.

4 APRILIE 2023

My Name Is Mo’Nique – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Mo’Nique: Numele meu este Mo’Nique

Crezi că o cunoști pe Mo’Nique? De la privirile scrutătoare aruncate unui profesor rasist la avertismentul bunicii despre sex, legendara comediană dă cărțile pe față!

 The Signing – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Superstarul muzicii urbane

Tineri artiști latino-americani trebuie să impresioneze legende ale industriei muzicale precum Lex Borrero, Tainy și Rauw Alejandro pentru a obține contractul vieții lor.

5 APRILIE 2023

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Lewis Capaldi: Cum mă simt acum

Acest documentar intim descrie parcursul lui Lewis Capaldi de la faza de adolescent cu o piesă virală până la statutul de star pop nominalizat la Grammy.

7 APRILIE 2023

Chupa – FILM NETFLIX

În timp ce își vizitează familia în Mexic, un băiat singuratic se împrietenește cu o creatură mitică ascunsă la ferma bunicului său și pornește într-o aventură uimitoare.

 Kings of Mulberry Street: Let Love Reign – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Kings of Mulberry Street: Să domnească dragostea

Când bunicuța Chetty este răpită de un fost polițist malefic, Ticky și Baboo pornesc într-o misiune salvatoare, care are legătură cu un colier și un spectacol muzical.

 Oh Belinda – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ah, Belinda

Viața perfectă a unei tinere actrițe ia o întorsătură nebunească atunci când acceptă să joace într-o reclamă și este brusc transportată în lumea personajului ei.

 Transatlantic – SERIAL NETFLIX

Doi americani și aliații lor încropesc o operațiune de salvare în Marsilia, în 1940, pentru a ajuta artiști, scriitori și alți refugiați să fugă din Europa.

Thicker Than Water – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Apă nu se face

Apărându-și fratele de autorități și implicându-și fără să vrea familia în planul nemilos al unui baron al drogurilor, o jurnalistă își vede viața cuprinsă de haos.

8 APRILIE 2023

Divorce Attorney Shin – SERIAL NETFLIX

Motivat de o tragedie personală, un fost pianist devenit avocat luptă pentru clienții lui aflați în divorț și caută să câștige prin orice mijloace.

Hunger – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Hunger: Apetit nestăvilit

O tânără care gătește mâncare stradală își depășește limitele după ce acceptă invitația de a deveni ucenica unui cunoscut și nemilos chef.

10 APRILIE 2023

CoComelon: Season 8 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Cocomelon: Să cântăm!: Sezonul 8

Distracția și învățătura merg mână în mână în această compilație pentru copii cu melodii cunoscute precum „Yankee Doodle”, „Skip to My Lou” și „Hokey Pokey”.

11 APRILIE 2023

Leanne Morgan: I’m Every Woman – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Adoră budinca Jell-o, își iubește cei trei copiii și nepotul, un bebeluș zdravăn. Leanne Morgan povestește despre viața ei de mamă, soție și purtătoare de chiloți mari.

12 APRILIE 2023

CELESTE BARBER Fine, thanks – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: CELESTE BARBER: Nu mai pot de bine

Pe o scenă din Sydney, actrița și comediana Celeste Barber își face publice părerile despre căsnicie, sănătate mintală, jucării sexuale recomandate de vedete și altele.

 American Manhunt: The Boston Marathon Bombing – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: American Manhunt: Atac cu bombă la maratonul din Boston

Imagini de arhivă, reconstituiri cutremurătoare și interviuri în exclusivitate vorbesc despre o tragedie și despre doi frați care au ținut sub teroare un întreg oraș.

 Operation: Nation – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Operațiunea: Națiunea

O poveste de dragoste interzisă între membrul unui grup naționalist din Varșovia și o activistă de stânga plină de pasiune duce la o serie de evenimente surprinzătoare.

 Smother-in-Law: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: O soacră-mare îngrozitoare: Sezonul 2

După ce iese din închisoare, Isadir se întoarce la prieteni, iubiți și familia ei tot mai mare, neratând ocazia de a le provoca necazuri lui Carlos și lui Alice.

13 APRILIE 2023

Florida Man – SERIAL NETFLIX

Un polițist căzut în dizgrație este nevoit să se întoarcă în statul lui natal, Florida, pentru o misiune dubioasă și periculoasă, care îl trimite în căutarea unei comori.

Obsession – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Obsesie, dragoste, invidie

Aventura unui respectat chirurg londonez cu logodnica fiului său se transformă într-o obsesie erotică ce amenință să le schimbe viețile pentru totdeauna.

The Boss Baby: Back in the Crib: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Bebe Șef: Înapoi în pătuț: Sezonul 2

După ce se retrag din Bebe Cor, Bebe Șef și Tina înființează un start-up ca să acapareze o piață neexploatată: bebelușii „dificili”, care sunt cel mai greu de iubit.

14 APRILIE 2023

Phenomena – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fenomene paranormale

Atunci când liderul lor dispare, trei femei de vârstă mijlocie care investighează evenimente paranormale sunt puse la încercare. Inspirat de adevăratul Hepta Group.

 Queens on the Run – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Regine pe fugă

Patru bune prietene însoțite de un pui de găină pornesc, în sfârșit, într-o călătorie la care visează din liceu. Oare vor reuși să se ferească de necazuri?

 Queenmaker – SERIAL NETFLIX

Având mustrări de conștiință, o consultantă influentă își folosește abilitățile pentru a susține o avocată în cursa pentru primărie și pentru a-și distruge fostul șef.

17 APRILIE 2023

Oggy Oggy: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Oggy Oggy: Sezonul 2

De pe pârtiile de schi până pe fundul mării, Oggy Oggy și gașca lui de pisici simpatice rămân uniți în aventurile lor și se asigură că toată lumea e fericită.

18 APRILIE 2023

How to Get Rich – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Cum să devii bogat

E limpede că banii ne controlează, deși n-ar trebui. Expertul financiar Ramit Sethi oferă ponturi de prosperitate financiară oamenilor din toate colțurile Americii.

Longest Third Date – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Cea mai lungă întâlnire

Khani și Matt se cunosc printr-o aplicație de întâlniri, fără să știe că epidemia de COVID-19 le va transforma călătoria în Costa Rica într-o aventură de mai multe luni.

19 APRILIE 2023

Chimp Empire – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Imperiul cimpanzeilor

O mare comunitate de cimpanzei înflorește într-o pădure din Uganda, trebuind să facă față politicilor sociale, dinamicii din familie și periculoaselor dispute pentru teritoriu.

 Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mighty Morphin Power Rangers: Odată și întotdeauna

Rita Repulsa revine și Power Rangers sunt singurii care o pot opri! Dar după 30 de ani, mai pot ei să fie eroii de care are lumea nevoie?

20 APRILIE 2023

The Diplomat – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Diplomata

The Diplomat: În toiul unei crize internaționale, o diplomată de carieră trebuie să facă față noului post de ambasadoare în Marea Britanie și căsniciei turbulente cu un politician de succes.

 Tooth Pari: When Love Bites – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Zâna măseluță: Când dragostea mușcă

După ce își rupe unul dintre colții de vampir, o tânără rebelă se îndrăgostește de un dentist timid pe străzile din Calcutta. Oare vor fi despărțiți de forțele mistice?

21 APRILIE 2023

A Tourist’s Guide to Love – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ghid turistic pentru dragoste

Sosită în Vietnam cu treabă, directoarea executivă a unei agenții de turism din America întâlnește un ghid nonconformist care o ajută să descopere farmecul aventurii.

 Chokehold  – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Strânsoare

Evitând un scandal, un cuplu din Istanbul începe o viață nouă într-un orășel de pe coasta Egeei, dar descoperă curând că localnicii vor să scape de ei.

 Indian Matchmaking: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Căsătoriile aranjate între indieni: Sezonul 3

De la Londra la New Delhi, pețitoarea Sima Taparia continuă să ajute persoane necăsătorite să găsească dragostea, asigurându-se pe parcurs că înțeleg mai bine realitatea.

 One More Time – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Și încă o dată

Când împlinește 40 de ani, dorința Ameliei este să se întoarcă în 2002, pe când avea 18 ani, dar ajunge să regrete când ziua aceasta se repetă la infinit.

 Rough Diamonds – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Diamante neșlefuite

După ce fratele său îngroapă imperiul familiei în datorii imposibil de plătit, un bărbat revine în lumea diamantelor din Anvers pentru a rezolva lucrurile.

22 APRILIE 2023

Ada Twist, Scientist: Season 4 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ada, savanta: Sezonul 4

În acest sezon, Ada, Iggy și Rosie primesc un nou prieten în echipa de știință: Benny B, un geniu în tehnologie. Acesta are idei grozave și un câine-robot foarte cool!

25 APRILIE 2023

John Mulaney: Baby J – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Comedianul, scenaristul și actorul premiat cu Emmy John Mulaney se întoarce cu un program special de stand-up nou-nouț.

26 APRILIE 2023

Kiss, Kiss! – FILM NETFLIX

Convins că poate cuceri orice femeie, un crai hotărât pune ochii pe viitoarea mireasă a fiului unui politician ambițios.

 Love After Music – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste după muzică

Nimeni nu poate și nici n-ar trebui să trăiască fără dragoste. Acest serial biografic descrie viața plină de pasiune și cariera starului rock argentinian Fito Páez.

 Workin’ Moms: Season 7 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mami merge și la muncă: Sezonul 7

În acest sezon final emoționant, Kate și prietenii ei caută un echilibru între victoriile pe plan profesional și împlinirile personale. Este dificil, dar râsul ajută întotdeauna.

27 APRILIE 2023

Firefly Lane: Season 2 Part 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Aleea cu licurici: Sezonul 2: Partea 2

Când vine vorba despre prietenia lor de-o viață, niciun obstacol nu este prea mare pentru Kate și Tully. Dar există vreo greșeală care ar putea să le despartă definitiv?

Sharkdog: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Rechinel: Sezonul 3

Lui Rechinel îi place să facă parte din familia lui Max, dar pornește într-o aventură nebună pentru a afla dacă pe lume mai există și alții ca el!

 The Awkward Weekend – FILM NETFLIX

Un weekend în care un grup unit ar fi trebuit să aducă un omagiu unui prieten decedat ia o întorsătură ciudată atunci când un oaspete neașteptat creează zâzanie.

 The Matchmaker  – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pețirea

Când un bărbat se îndrăgostește de frumoasa stagiară de la biroul său, o urmează într-o stațiune din deșert, asediată de forțe bizare.

 The Nurse – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Asistenta

O asistentă proaspăt venită într-un spital începe să suspecteze că dorința de atenție a colegei ei ar putea fi legată de o serie de morți ale pacienților. Bazat pe o poveste adevărată.

28 APRILIE 2023

AKA  – FILM NETFLIX

Principiile morale ale unui agent special sunt puse la încercare când trebuie să se infiltreze într-un grup mafiot și se apropie în mod neașteptat de fiul șefului.

 King of Collectibles: The Goldin Touch – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Goldin Auctions: Raiul colecționarilor

Ken Goldin și echipa sa de cunoscători sunt protagoniștii acestui serial, care prezintă o casă de licitație specializată în obiecte de colecție rare.

ÎN CURÂND

Ex-Addicts Club – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Clubul foștilor iubiți

Cinci străini excentrici dintr-un grup de suport încearcă să-și refacă viețile după ce s-au despărțit de foștii lor parteneri.

Welcome to Eden: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Îmbietorul Eden: Sezonul 2

Având parte de noi amenințări pe insulă și de nicio scăpare, rebelii pornesc o luptă acerbă pentru libertate. Astrid își pune în aplicare planurile pentru Noul Eden.

TITLURI LICENȚIATE

1 APRILIE 2023

  • Escape Room
  • Home
  • I Now Pronounce You Chuck and Larry
  • JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable
  • JoJo’s Bizarre Adventure: Phantom Blood/Battle Tendency
  • JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders
  • Knocked Up
  • Maximum Risk
  • Noah
  • Pup-o Mă! 3
  • Scarface
  • The Kingdom
  • The Mirror Has Two Faces
  • The Mist
  • The Other Boleyn Girl

4 APRILIE 2023

  • The Blacklist: Sezonul 10 – episoade săptămânale

12 APRILIE 2023

  • Taximetriști

15 APRILIE 2023

  • American Outlaws
  • Fără prelungiri
  • Keeping Up with the Kardashians: Sezonul 13
  • Paprika
  • Paul Blart: Mall Cop 2
  • The Age of Innocence
  • The Real Housewives of Beverly Hills: Sezonul 8
  • The Wedding Ringer

18 APRILIE 2023

  • VINLAND SAGA: Sezonul 2 – episoade săptămânale

25 APRILIE 2023

  • Oameni de treabă

30 APRILIE 2023

  • Come Play

ULTIMA ȘANSĂ – TITLURI LICENȚIATE CARE PĂRĂSESC NETFLIX

1 APRILIE 2023

  • Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
  • Bee Movie
  • Boss Level
  • Downsizing
  • Going in Style
  • Goosebumps
  • How to Train Your Dragon
  • Kung Fu Panda
  • Kung Fu Panda 2
  • Madagascar 3: Europe’s Most Wanted
  • Madagascar: Escape 2 Africa
  • Man of Tai Chi
  • Megamind
  • Monsters vs. Aliens
  • Monștri.
  • National Security
  • Octav
  • Puss in Boots
  • Rise of the Guardians
  • S.W.A.T.: Firefight
  • Scary Movie 2
  • Scary Movie 3
  • Smurfs: The Lost Village
  • Sniper: Legacy
  • Sniper: Reloaded
  • Sniper: Ultimate Kill
  • Straight Outta Compton
  • The Turning
  • Think Like a Man
  • Training Day
  • Unforgettable

7 APRILIE 2023

  • Supergirl: Sezoanele 1-5
  • The King of Staten Island

12 APRILIE 2023

  • Shrek Forever After
  • Turbo FAST: Sezoanele 1-3

15 APRILIE 2023

  • Ghost Rider
  • Gothika
  • Sleepers
  • The Karate Kid
  • The Longest Yard
  • The Skeleton Key

24 APRILIE 2023

  • Batman Ninja

30 APRILIE 2023

  • The Royals: Sezoanele 1-4

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.