Astfel, de la ora 21.00,  cel mai bătrân recrut al poliției din Los Angeles , John Nolan, revine în cel mai nou sezon din serialul procedural Recrutul (The Rookie), cu Nathan Fillion în rol principal. În primul episod al sezonului cinci, ofițerul Nolan este din nou față în față cu Rosalind, periculoasa criminală în serie care vrea să se asigure că lupta dintre ei nu s-a terminat. Mai mult, după ce s-a folosit de toată experiența de viață, determinarea și simțul umorului pentru a face față colegilor săi cu 20 de ani mai tineri, a sosit momentul ca John să fie responsabil pentru pregătirea noii generații de recruți.

 

Acțiunea continuă tot în Orașul Îngerilor, de la ora 22.00, cu primele două episoade din serialul polițist, Bosch, inspirat din romanele celebrului scriitor Michael Connelly.

 

Cu Titus Welliver în rolul lui Harry Bosch și o distribuție complexă – Jamie Hector, Lance Reddick, Amy Aquino, Mimi Rogers, Paul Calderón-  serialul prezintă o înlănțuire de cazuri de omucidere  pe care Bosch le rezolvă cu determinarea celui care nu renunță nicio clipă în a fi loial propriului cod etic. Iar codul lui Bosch este foarte clar: „Toată lumea contează sau nimeni nu contează”.

 

Hyeronimus „Harry” Bosch este un personaj cu totul aparte, pe care telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere pe parcursul celor șapte sezoane ale seriei. Cu peste 20 de ani de experiență, este un polițist de modă veche, care se bazează mult pe intuiție și fler. Dependent de muncă, dar deloc interesat de jocurile politice sau de intrigile interne, Bosch nu își dorește să urce pe scara ierarhică. Are un puternic sentiment de loialitate și camaraderie pentru colegii lui și păstrează acasă într-un borcan câte un cartuș de la fiecare înmormântare a ofițerilor de poliție căzuți la datorie la care a fost prezent.

 

Bântuit de propriul trecut și de crimele din Los Angeles, Harry Bosch suferă de sindrom post-traumatic și insomnii, pe care le acompaniază cu un pahar de alcool și muzica lui Miles Davis și John Coltrane, în vila sa de pe dealurile de la Hollywood. Inflexibilul detectiv este connaisseur când vine vorba de jazz, având o colecție impresionantă de viniluri, pe care le ascultă la sisteme audio retro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.