Jennifer Aniston și Adam Sandler au acordat un interviu în exclusivitate echipei Vorbește lumea! Cei doi actori au vorbit în premieră cu o echipă de televiziune din România despre noul lor film, în regia lui Jeremy Garelick.

Bianca Purcărea, Story Producer Vorbește lumea, s-a întâlnit la Paris cu celebrii artiști și a obținut informații exclusive despre pelicula lansată în acest an. Jennifer Aniston a recunoscut că realizarea filmului a fost pe placul lor datorită faptului că „e mai mult un film de acțiune” și „e foarte diferit” de ce au făcut până acum: „De asta ne-a plăcut așa mult”.

În plus, actrița a fost sinceră în privința cascadoriilor pe care a fost nevoită să le realizeze în timpul filmărilor: „Au fost doar bucăți pe care a trebuit să le fac, în rest, a fost cascadoarea mea, Kelly”. „Zburai pe acolo, prindeai arma…”, a declarat Adam Sandler despre colega sa.

Mai mult decât atât, celor doi actori le surâde ideea de a filma în România pentru o eventuală continuare a peliculei: „Ar fi incredibil!”, a spus Adam Sandler la auzirea propunerii Biancăi.

În încheiere, cei doi actori cunoscuți au avut un mesaj călduros pentru fanii lor din România și, implicit, telespectatorii Vorbește lumea: „Vă iubim foarte mult și vă mulțumim că ne susțineți! Mulțumim că ne sunteți fideli!”.

Întâlnirea cu celebrii artiști a reprezentat un moment incredibil pentru Bianca Purcărea, colega noastră de la Vorbește lumea: „În momentul în care am intrat, ei erau jos și au început să strige numele meu! M-au făcut să mă simt ca un superstar!”, a spus aceasta. „Era impecabilă, foarte efervescentă”, a continuat Bianca despre Jennifer Aniston.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.