Salutare si bine v-am gasit la o noua serie de recomandari marca Focus Sat TV, pentru productiile CANAL+ ORIGINAL. Prima recomandare din acest an este serialul Paris Police 1905. Acesta este sezonul 2 al serialului frantuzesc difuzat de Focus Sat TV in octombrie 2021 si exploreaza din nou lumea pariziana intortocheata a crimei, minciunilor si coruptiei, intr-o noua era.

Serialul incepe la 5 ani dupa Paris Police 1900, iar primul episod este plasat in 1904, in Ajun de Craciun. In Bois de Boulogne are loc o crima misterioasa, iar inspectorul Antoine Jouin revine in poveste, pentru a rezolva cazul. Ceea ce da privitorilor ocazia sa afle si mai multe despre el, pe masura ce descalceste itele acestui nou mister.

Creatorul si scenaristul productiei – Fabien Nury – a decis sa se concentreze pe personaje istorice reale, in acest serial. „Am vrut sa gasim personaje interesante, nu sa inventam noi unele”, a explicat acesta. Nury a confirmat ca povestea din acest sezon se bazeaza pe un caz real, cunoscut in Franta sub numele de „le mort du bois” (in traducere, „cadavrul din padure”).

Dar sa revenim la noul serial produs de CANAL+ ORIGINAL, care va avea premiera in exclusivitate, pe 30 martie, la Focus Sat TV, fiind difuzat in premiera luni si joi, de la ora 22:00. Evident, daca va este mai comod, il puteti urmari direct in Aplicatia Focus Sat!

Asa cum v-am spus mai devreme, in sezonul 2 se tes noi intrigi: seful politiei (Lepine) vrea sa curete prostituatele de pe strazile Parisului, in timp ce o protejeaza pe curtezana Meg si al ei cazinou ilegal. Iar eroul nostru ajunge pe un teritoriu clandestin – padurea de la periferia orasului, unde toate figurile criminale se simt ca acasa.

Asa ca, din 30, martie fiti pregatiti de un nou sezon CANAL+ ORIGINAL, adus in Romania, in exclusivitate, de Focus Sat TV, in premiera in serile de luni si joi, de la ora 22:00. Si nu uita: Paris Police 1905 poate fi urmarit direct in Aplicatia Focus Sat, oricand si de oriundein Uniunea Europeana!

Cei care nu sunt clienți Focus Sat au posibilitatea să testeze gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.