În această seară, într-un experiment curajos, frații George și Iulian Safir vor intra sub acoperire în compania fondată de tatăl lor. Cei doi vor lucra, cot la cot cu angajații, în fabrici și ferme de pui, vor descoperi ce probleme au aceștia, dar vor cunoaște și eroii necunoscuți care stau în spatele succesului lor. Un nou episod Șef sub acoperire este în această seară, de la ora 22:30, la PRO TV.

 

Familia Safir este un nume important în industria cărnii din România. Afacerea pornită în Vaslui, acum 30 de ani, realizează anual peste 15.000 de tone de produse din carne de pasăre. Începută de la zero, ca o firmă mică de familie, compania Safir a ajuns astăzi să aibă peste 700 de angajați și o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro.

 

Povestea Safir a început cu mult timp înainte de prima fermă și are legătură cu bunicul celor doi actuali proprietari. ”Undeva în anul 1945, bunicul meu a cumpărat o moară în satul Văleni, în 1965 a fost luată de comuniști. El a lucrat în propria lui moară, iar după ce a căzut comunismul, tatăl meu a reușit în 1991, când s-a înființat și firma Safir, să cumpere moara”, povestește Iulian Safir. Mica firmă de familie, pornită de la o moară, s-a dezvoltat organic în anii următori când a trecut la un alt nivel – producția de carne de pasăre. ”Prima serie de pui a fost în 1993, am crescut 3.200 de pui. Eu cu George am fost angajații, noi îi hrăneam, totul era manual”, spune acesta.  Fratele lui își amintește cum în fiecare noapte se trezeau din oră-n oră pentru a hrăni puii: ”Puneam ceasul deasupra capului să ne trezim din ora-n oră, când unul, când altul, ca să avem grijă de pui. Hala de pui era lângă casa bunicilor”, a declarat George Safir.

 

Cei doi tineri directori se vor transforma total în această seară și vor lucra în propria companie folosindu-se de o identitate falsă, pentru a vedea care sunt problemele de care se confruntă zi de zi angajații lor, dar și ce povești impresionante de viață ascund.

 

Cum vor reacționa aceștia când vor vedea cine sunt cei doi noi colegi care au muncit alături de ei, vedem în această seară, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire. Emisiunea este disponibilă în avans și pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.